Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga aan de slag als vrijwilliger bij een fysio project

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Cochabamba, Bolivia
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 6 weken tussen juni 2021 en december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €0

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

Heb jij altijd al eens vrijwilligerswerk in het buitenland willen doen? Wellicht is deze vacature in Bolivia dan iets voor jou! Lees snel verder of dit avontuur voor vrijwilligerswerk in het buitenland bij je past.

Jouw nieuwe uitdaging!
Als vrijwilliger in Bolivia ga jij aan de slag voor een organisatie die naar Boliviaanse standaard goed georganiseerd is en zijn hoofdkantoor in het centrum van de stad heeft. Het eigenlijke werk dat ze doen is in de buitenwijken van Cochabamba en op het platteland waar ze fysiotherapie aanbieden aan kinderen en volwassenen. De meeste patiënten kampen met neurologische problemen zoals brain paralysis of lichamelijke verlamming (zowel volledige als gedeeltelijke verlamming).

Je kunt bij deze organisatie helpen met het geven van fysiotherapie en ook het geven van Engelse les aan het personeel en patiënten zelf is hier meer dan welkom. Een minimale periode om hier aan de slag te kunnen is 6 weken.

Vrijwilligerswerk in Bolivia
Ben jij bereid om vrijwilligerswerk in Bolivia te gaan doen? Solliciteer dan nu om vrijwilligerswerk in het buitenland te gaan doen en ontvang meer informatie!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Het is een waanzinnige levenservaring in het buitenland!

 • Je krijgt een fijne accommodatie

 • Je werkt samen met een internationaal team

Wat moet je daarvoor doen?

 • Fysiotherapie geven

 • Engelse les

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent minimaal 6 weken beschikbaar

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Het lijkt je leuk om je vrijwillig in te zetten!

Beschikbaarheid

Minimaal 6 weken tussen juni 2021 en december 2021.

Over bedrijf

Casa de la Alegría

Casa de la Alegría

Wij zijn Casa de la Alegría, een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van praktische en sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de jongeren. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema’s waar wij mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Dit betekent voor ons dat wij samen werken mét onze doelgroep in plaats van alleen vóór onze doelgroep.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 april 2022
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor vrijwilligerswerk betalen?

Als vrijwilliger in het buitenland betaal jij je werkgever voor de kosten van jouw gekozen project. Je betaalt dus niet voor het vrijwilligerswerk zelf, maar voor de dingen die voor jou geregeld moeten worden. Hier kun je meer vinden over welke kosten bij vrijwilligerswerk in het buitenland horen! De kosten verschillen per werkgever en per project. Als je de specifieke kosten per project wilt weten, kun je dit vragen onderaan de desbetreffende vacature!

Ik heb specifieke vragen over de vrijwilligerswerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb gesolliciteerd op een vrijwilligerswerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Celia

Ik heb geen ervaring voor fysiotherapie maar wil het gaan studeren na aankomende zomervakantie en ervaring opdoen. Kan ik dan nog steeds mee?

Reactie van werkgever:

Hola Celia,
So exciting that you want to help out as a physiotherapist in Bolivia!
Our package includes an airport pickup, contact with the projects and the language school, a city-tour and 24/7 availability in case of emergency. These services cost €550 and the profit goes to a local NGO that supports children in their emotional development. If you are still interested, please send me your contact info and name of the country you are from (for the time difference), so we can coordinate a call by zoom in which we will give you more information to answer other questions you might have.
Of course you can come, you just have to make a reservation and it will be available for as long as necessary until you decide to come.
Have a great day and kind regards, Adriana & Laurie

Amber

worden de heen/terugreis, verzekering en 3 maaltijden per dag ook vergoed?

Reactie van werkgever:

Hola Amber!

Deze kosten zijn voor eigen rekening. Wat betreft ons pakket; we bieden ophaalservice van het vliegveld, brengen je naar je gastgezin, talenschool en project. Ook een citytour en ondersteuning mocht je ziek worden zitten in ons pakket. Voor deze diensten vragen we 550 euro waarvan 450 naar stichting Casa de la Alegría gaat die getraumatiseerde kinderen therapie geeft. Mocht je meer informatie willen dan horen we je graag!

Saludos Laurie

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt