Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Help als vrijwilliger bij een een kinderdagopvang

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Cochabamba, Bolivia
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 1 week tussen augustus 2021 en december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €0

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

Zie jij vrijwilligerswerk in het buitenland wel zitten? Mooi, dat komt goed uit! Ga aan de slag als vrijwilliger in Bolivia en help mee bij het geven van Engelse les of als activiteitenbegeleider bij de kinderdagopvang. Lees snel deze vacature in het buitenland en wie weet ga jij binnenkort vrijwilligerswerk in Bolivia doen.

Jouw nieuwe uitdaging!
Ga aan de slag als vrijwilliger in het buitenland! Deze stichting wordt gerund door een warme en hartelijke lokale familie die het kinderleed van de prostitutie in hun buurt van dichtbij aanzag en zich besloot in te zetten. Het centrum fungeert als een soort dagopvang voor kinderen wiens moeder in de prostitutie werkt. Als je moeder geen andere uitweg ziet dan haar lichaam verkopen heb je het als kind sowieso niet makkelijk. Veel onderbroken nachten, mama komt onder invloed en als je pech hebt met een man thuis en alle andere gevolgen van alcohol- en drugsmisbruik, laag zelfbeeld, weinig aandacht en tijd, enzovoorts.

Ongeveer 40 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar worden hier dagelijks met liefde opgevangen en voorzien van onder andere drie maaltijden per dag. Naast de (warme) maaltijd worden hier ook spelletjes en andere activiteiten georganiseerd. Denk aan voetbal, puzzelen, samen koken, Annemaria koekoek, alles is een feest!

Daarnaast krijgen de schoolgaande kids hier huiswerkbegeleiding. Je kunt hier ondersteunen bij het organiseren van spelletjes en activiteiten, huiswerkbegeleiding of bijvoorbeeld Engelse les. Ook jongeren die willen helpen bij het opknappen van de ruimtes, het verven van de lokalen of het herinrichten van de gebouwen zijn hier meer dan welkom.

Vrijwilligerswerk in Bolivia
Wil jij je inzetten voor deze liefdevolle kinderen? Solliciteer dan nu op deze vacature voor vrijwilligerswerk in het buitenland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een onvergetelijke ervaring tijdens je vrijwilligerswerk in Bolivia

 • Je krijgt een fijne accommodatie

 • Je werkt samen met een ontzettend gezellig team

Wat moet je daarvoor doen?

 • Engelse les

 • Activiteitenbegeleider

 • Huiswerkbegeleiding

 • Opknappen/ schilderen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent enthousiast om je vrijwillig in te zetten

 • Je bent minimaal 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Minimaal 1 week tussen augustus 2021 en december 2021.

Over bedrijf

Casa de la Alegría

Casa de la Alegría

Wij zijn Casa de la Alegría, een jonge, enthousiaste organisatie die jongeren in Cochabamba, Bolivia helpt meer zelfvoorzienend te worden. Hieraan werken we door het ontwikkelen van praktische en sociaal-emotionele vaardigheden bij en met de jongeren. Agressiebeheersing, zelfvertrouwen opbouwen en zelfredzaamheid stimuleren zijn enkele thema’s waar wij mee werken. We hebben een hart voor ontwikkelingssamenwerking en hebben de visie dat ontwikkelingsprojecten moeten ontstaan vanuit de vraag van de lokale samenleving. Dit betekent voor ons dat wij samen werken mét onze doelgroep in plaats van alleen vóór onze doelgroep.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 april 2023
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gigi

Bedankt voor de informatie! Is hierbij het verblijf zelf ook inclusief? En hoe zit het met maaltijden?

Reactie van werkgever:

Ha Gigi,
Ik kon net helaas maar kort antwoorden door max leestekens.
Verblijf, vlucht en eten zit er niet bij. We helpen je wel zoeken naar een verblijf. Visum heb je niet nodig, omdat je korter dan 90 dagen in Bolivia blijft.

Hartelijke groet,

Esmée

Gigi

Hi, ik ben geïnteresseerd in dit project. Wat zijn de kosten als ik rond januari/februari voor 4 tot 6 weken zou willen gaan? Mvg

Reactie van werkgever:

De bemiddelingskosten bedragen eenmalig € 550, waarvan € 50 naar het project gaat waar jij aan de slag gaat. Alle winst gaat direct naar stichting Casa de la Alegria om hen te ondersteunen in hun werk. Deze kosten zijn inclusief:
-Informatiepakket
-Ophaalservice van het vliegveld.
-Het zoeken van een gastgezin of (vrijwilligers)huis voor jou.
-Oriëntatiedag.
-Een aanspreekpunt die je in geval van nood 24/7 kunt bereiken voor begeleiding.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt