Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Vrijwilligerswerk in een weeshuis in Accra, Ghana

  • Functie Vrijwilliger
  • Locatie Accra, Ghana
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 14 jan 2015 en 31 dec 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Overig
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Lesgeven en meer! In het weeshuis wonen zo'n 40 kinderen van 2 tot 15 jaar oud. Van maandag tot en met vrijdag krijgen de oudere weeskinderen van 8.30 tot 12 uur les in voornamelijk Engels en wiskunde. De middag kan je samen met de kinderen verschillende activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, voetbal, hulp met huiswerk, rolschaatsen, spelletjes, dansen,zwemles, noem maar op. Input van nieuwe vrijwilligers is van harte welkom. Verder kan het weeshuis altijd hulp gebruiken bij het bereiden van maaltijden en het verzorgen van de kleintjes. Waarom Dream Africa Care Foundation? Als vrijwilliger bij Dream Africa Care Foundation zijn de mogelijkheden flexibel. Je kan naast het lesgeven op verschillende manieren bijdragen aan de organisatie door je talenten in te zetten. Bijvoorbeeld door het maken van promotiefilmpjes, het opzetten van een lesplan, helpen met de boekhouding, sport en ziekenhuis. Bij dit project in Accra verblijf je in een huis met gezellige vrijwilligers vanuit de hele wereld. Als vrijwilliger betaal je een vergoeding van slechts $350,- per maand. Airport pick-up, oriëntatie en accommodatie (incl. drie maaltijden per dag, mineraal water, house-keeping en de was) en cultuur- en taallessen zijn in dit bedrag inbegrepen. Verder worden er verschillende weekendtrips georganiseerd naar bijvoorbeeld de Volta regio, Cape-coast, Elmina, Kokrobite en meer. Als je nog meer van Ghana wil zien heeft Dream Africa Care Foundation ook vrijwilligersprojecten in oa Larabanga en Kumasi. Voor wie? Vrijwilligers van alle leeftijden zijn welkom. Ervaring is handig, maar absoluut niet vereist. Het is ook mogelijk om samen met iemand te komen. Duur van je verblijf is flexibel: vanaf 2 weken tot 1 jaar. Hopelijk tot snel! Floor Hamburg Vrijwilliger Dream Africa Care Foundation PS: En heb je een achtergrond in gezondheidszorg, sport, journalistiek of educatie: kijk voor de verschillende projecten, stages en mogelijkheden op de website.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 14 januari 2015 en 31 december 2015.

Over bedrijf

F&A For Africa Foundation

F&A For Africa Foundation

Stichting Floor & Anniek For Africa (FAFA) is een jonge organisatie die werkt aan een betere toekomst voor kansarme groepen in ontwikkelingslanden in Afrika. Wij geloven in de kracht en potentie van Afrika. Daarom helpen wij lokale initiatieven en individuen door het aanreiken van de juiste middelen en zo samen te werken aan een betere toekomst. Wij ontvangen, samen met onze partnerorganisatie, jaarlijks ongeveer honderd vrijwilligers vanuit de hele wereld die samen met ons dit doel nastreven. De vrijwilligers kunnen bijdragen in verschillende projecten zoals sport, lesgeven, werken in een opvanghuis. Daarnaast bieden wij stageplekken in ziekenhuizen en scholen. De projecten bevinden zich in Accra, Larabanga en Kumasi.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen