Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Voetbal liefhebbers gezocht in Ghana

  • Functie Voetbal coach
  • Locatie Accra, Ghana
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 19 sep 2016 en 31 mrt 2017.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Sport
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Als voetbalvrijwilliger kan je trainingen geven & coachen bij een lokaal voetbalproject met ongeveer 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar oud. De kinderen zijn verdeelt in vier jongens en één meisjes team. Samen met onze lokale trainer ga je aan de slag met het voorbereiden en het geven van trainingen in de middag. In de weekenden spelen de kinderen wedstrijden en kan je mee als begeleider om ze aan te moedigen. De kinderen beleven veel plezier tijdens de trainingen, de deelname helpt de kinderen te werken aan zelfvertrouwen, discipline en het houdt ze van de straat. Je hebt veel vrijheid om naar eigen inzicht de trainingen te geven. Je hoeft voor dit project geen Arjen Robben te zijn, als je maar met plezier een balletje trapt. Waarom met ons? Wij werken samen met een lokale organisatie met al ruim acht jaar ervaring. Ook zijn er Nederlandse vertegenwoordigers van Stichting FAFA aanwezig in Ghana die ten alle tijden ondersteuning kunnen bieden. Als vrijwilliger zijn de mogelijkheden flexibel. Je kan naast het geven van voetbaltrainingen ook lesgeven en werken op de kinderopvang op veel manieren bijdragen aan de organisatie. Bijvoorbeeld door het maken van promotiefilmpjes, het opzetten van een geldinzamelingsactie, het geven van ICT lessen, repareren van schoolbanken of helpen met de boekhouding. Vrijwilligershuis Als vrijwilliger verblijf je in een huis met gezellige huisgenoten vanuit de hele wereld. Je betaald als vrijwilliger een vergoeding van slechts €400,- per maand. Airport pick-up, oriëntatie en accommodatie (incl. drie maaltijden per dag, mineraal water, 24/7 support, house-keeping en de was) zijn in dit bedrag inbegrepen. Met de rest van de bijdrage ondersteunen wij de stichting en haar projecten. Meer zien van Ghana Bij ons ben je meer dan alleen een vrijwilliger. De organisatie helpt jou ook op weg om meer te zien van dit prachtige land en om verschillende plekken en cultuur te beleven. Er worden verschillende weekendtrips georganiseerd naar bijvoorbeeld de Volta regio, Cape-coast, Elmina, Kokrobite, Ada Foah en meer. Kosten voor de trips zijn voor eigen rekening. Als je nog meer van Ghana wil zien hebben wij ook vrijwilligersprojecten in o.a. Larabanga en Kumasi. Je kan besluiten je gehele of een gedeelte van je verblijf in deze regio’s aan de slag te gaan. Voor wie? Vrijwilligers van alle leeftijden en expertises zijn welkom (vanaf 17 jaar). Het is ook mogelijk om samen met iemand te komen. Duur van je verblijf is flexibel: vanaf 2 weken tot 1 jaar. Als je vragen hebt stelt ze gerust. Hopelijk tot snel! Floor Hamburg
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 19 september 2016 en 31 maart 2017.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Rajko

Ik zag dat het 2 november verloopt om je in te schrijven, maar is het alsnog mogelijk om training te geven binnen de periode januari 2017 en maart 2017?

Reactie van werkgever:

Beste Rajko,
Jazeker! Het voetbal project loop het hele jaar door, dus je kan je ook aanmelden om in een andere periode dan in de advertentie staat te komen helpen.
Ik zie je aanmelding graag tegemoet ;)
Groeten, Floor

Jos

Dag, is deze vacature ook voor in de zomerperiode?

groeten

Reactie van werkgever:

Beste Jos,
Jazeker! Het voetbal project loop het hele jaar door, ook in de zomermaanden.
Groeten, Floor

Raisa

Hoelang moet je minimaal beschikbaar zijn? En hoe zit het met de kosten? Moet je de reis zelf betalen of word het vergoed?

Reactie van werkgever:

Beste Raisa,
Bedankt voor je interesse in deze vacature. Hierbij de antwoorden op je vragen:
- Duur van je verblijf is flexibel: vanaf 2 weken tot 1 jaar. Gemiddeld blijven vrijwilligers 2 tot 4 maanden, zodat ze echt iets kunnen bijdragen aan de organisatie en Ghana kunnen leren kennen.
- Je betaald als vrijwilliger een vergoeding van slechts $350,- per maand. Airport pick-up, oriëntatie en accommodatie (incl. drie maaltijden per dag, mineraal water, 24/7 support, house-keeping en de was) zijn in dit bedrag inbegrepen.
- De reis naar Ghana betaal je als vrijwilliger zelf. Ook je visum, inentingen en reisverzekering zijn voor eigen rekening.
Als je meer vragen hebt beantwoord ik ze graag.
Groeten, Floor

Gerelateerde artikelen