Alle vacatures

Maak gebruik van je fotografietalent in Zuid-Afrika!

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Hoedspruit en omgeving (rand Krugerpark), Zuid-Afrika
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van juli 2021 t/m december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €0

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

Jezelf altijd al willen inzetten als vrijwilliger in het buitenland? Dan is dit jouw kans! Jij kunt gaan werken als vrijwilliger in Zuid-Afrika. Dit is een unieke kans om mee te doen aan een fotografieproject. Ben jij toe aan een avontuur in de natuur?
 
Jouw nieuwe uitdaging!
Jij gaat als vrijwilliger voor Activity International in Zuid-Afrika meedoen aan een Wildlife fotografie project. Dit houdt in dat je foto's gaat maken van de mooiste stukjes van Zuid-Afrika. Natuur, (wilde) dieren... alles komt aan bod! Het doel van dit project is om de foto's in te zetten voor het behoud van dit mooie stukje Zuid-Afrika, the Greater Kruger Area. De betrokkenheid van de lokale bevolking is hierin van groot belang. Daarom wordt er een fotodatabase van lokale wildlife (van olifanten tot kleine dieren als vogels of reptielen) opgebouwd en deze wordt uiteindelijk gebruikt voor educatieve doeleinden. Daarin ben jij (als je gaat mee doen aan vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika) een sleutel tot succes. Om het nog leuker te maken, krijg je er ook nog eens een 3-daagse cursus bij van een professionele wildlife fotograaf. Je leert hoe je het beste (wilde) dieren kunt fotograferen, want dat is toch écht een vak apart!
 
Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika
Ervaring met fotografie is niet vereist, wel erg handig. Affiniteit met fotografie natuurlijk wel! Verder moet je zelf een digitale spiegelreflexcamera meenemen met op z’n minst een 18-55 lens, een oplader en een 2 GB memory card. Daarnaast ga je ter plaatse de foto’s bewerken in het programma Lightroom. Neem een laptop mee met dit programma. Het is aan te raden om alvast wat kennis over dit programma op te doen voor je vertrek. Let op: er zijn kosten verbonden aan het doen van vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika. Je betaald onder andere je eigen vliegticket en bemiddelingskosten aan de organisatie die alles voor je regelt. 
 
Zie jij jezelf al deelnemen als vrijwilliger aan dit prachtige avontuur in Zuid-Afrika? Solliciteer dan snel om vrijwilligerswerk te gaan doen in het buitenland en ontvang meer informatie!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Het is een lifetime experience als vrijwilliger in Zuid-Afrika!

 • Je krijgt een fijne accommodatie, maaltijden en vervoer

 • Je krijgt professionele begeleiding

 • Training on the spot

Wat moet je daarvoor doen?

 • Fotograferen

 • Voorlichting geven aan de bevolking

 • Op scholen lesgeven over natuurbeheer en natuurbehoud

Wat verwachten wij van jou?

 • Flexibele werkhouding, een ‘open mind’, geduld, aanpassingsvermogen, improvisatievermogen, het tonen van initiatief en zelfstandig kunnen werken

 • Affiniteit met fotograferen

 • Engels taal beheersen

 • Affiniteit met wilde dieren en natuur

 • Respect en begrip hebben voor lokale tradities en cultuur

Beschikbaarheid

De gehele periode van juli 2021 t/m december 2021.

Over bedrijf

Activity International

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen die wij belangrijk vinden.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Sanne

Beste lezer,

Graag zou ik willen solliciteren op deze vacature, maar ik loop er tegenaan dat ik mijn beschikbaarheid moet instellen vanaf maart t/m december om te kunnen solliciteren. Ik ben echter alleen beschikbaar vanaf 9 juli t/m uiterlijk 22 augustus. Op een andere site ben ik tegengekomen dat een van de startdata valt op 11 juli, klopt dit? En, is het dan verstandig om mijn beschikbaarheid - zoals vereist - in te stellen vanaf maart t/m december, maar aansluitend bij het solliciteren aan te geven dat ik solliciteer op de startdata van 11 juli.

Daarnaast ben ik natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje van dit project. Zou je mij dit en eventueel andere aanvullende informatie willen sturen?

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Sanne

Reactie van werkgever:

Hi Sanne,

Leuk dat je interesse hebt in het fotografieproject! Beschikbaarheid maakt niet zoveel uit. Je kunt het beste even solliciteren en vermeld dan in de sollicitatie dat je interesse hebt voor de reis op 11 juli en wat je verder wilt weten. Ik zou je graag direct wat meer info sturen maar via dit systeem (vraag / antwoord) mag ik geen links of contactgegevens sturen. Na aanleiding van een sollicitatie kan dat wel. Je kan ook zelf even zoeken op de site van Activity International (we hebben maar 1 fotografie project) en dan via het contactformulier je vragen stellen. Op de site vind je ook al info over de kosten.

Met vriendelijke groet,
Barry - Activity International

Lynn

Beste,

Ik heb in eerdere reacties en vragen gelezen dat vanwege de uitbraak van COVID-19 de vacature ook beschikbaar zal zijn in 2021. Mijn beschikbaarheid is vanaf juni 2021. Doordat de beschikbaarheid van deze vacature ingesteld staat op 2020, is het voor mij niet mogelijk hier op te solliciteren. Dit geldt tevens voor het onderwaterproject in Mexico waar ik graag op zal willen solliciteren. Kan dit verholpen worden?

Groetjes,
Lynn

Reactie van werkgever:

Bedankt voor je bericht Lynn. Dat moet ik even navragen bij de beheerder van deze site. Als ik naar deze vacatures kijk, staan ze gewoon actief. In ieder geval tot eind januari 2021. Hopelijk wordt dit snel verholpen.

Zoals het er nu naar uitziet, zijn beide projecten tegen die tijd (juni) weer open. In Mexico starten ze deze maand weer met het accepteren van vrijwilligers. En ik hoop dat het fotografieproject in Zuid-Afrika weer vanaf half mei start (met elke maand een startdatum).

Ik hoop dat het snel weer lukt om te solliciteren.
Barry - Activity International

Linda

Hoi. Gaat dit nog door ivm corona? En zijn bovenstaande kosten nog onveranderd? Groetjes Linda

Reactie van werkgever:

Hi Linda,
Helaas kunnen we deze reis voorlopig niet aanbieden vanwege corona. In ieder geval niet in 2020. We hopen vanaf begin 2021 weer van start te gaan, maar dat is allerminst zeker. De kosten zullen in 2021 vergelijkbaar zijn met dit jaar.

Groeten, Activity International

Maxime

Hallo!

Wat een ontzettend gave vacature! Ik ben benieuwd of dit een mogelijkheid is alleen voor dit jaar, of dat er een vergelijkbare vacature ook weer vrij komt voor volgend jaar (periode augustus 2020-januari 2021)?

Graag hoor ik van u!

Reactie van werkgever:

Beste Maxime,

Bedankt voor je interesse! Op Dutch Employees kunnen we enkel een vacature plaatsen met een bepaalde loopduur. De projecten gaan bij goede feedback de komende jaren gewoon door. Kijk voor de startdata van 2020 eens op de website van Activity International op de pagina " Wildlife fotografieproject"

Met vriendelijke groet,

Team Activity International
Martijn

Eva

Hallo,
Ik vroeg me af of je de vrijwilligersreis alleen doet of dat je ook met meerdere mensen samen op reis gaat in die periode van 4 weken?
En heeft u enig idee wat het gemiddelde totale kosten plaatje is?

Reactie van werkgever:

Hoi Eva,

Bedankt voor je interesse. Bij het fotografieproject kunnen max. 8 vrijwilligers aan de slag. Op dezelfde locatie verblijven ook de deelnemers aan het Kruger Research & Conservation project. Er zijn dus wel meer deelnemers ter plaatsen. Het project duurt vier weken en de kosten bedragen € 2460. Als je ons even e-mailadres geeft sturen we je graag wat extra informatie.

Groetjes,

Team Activity International
Martijn

Gerelateerde artikelen