Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Help mee in een hondenasiel in Portugal

  • Functie vrijwilliger
  • Locatie Sesimbra, Portugal
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 1 juli 2016 en 10 juli 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Bouwwerkzaamheden
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Sesimbra, Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

In het kuststadje Sesimbra, Portugal, ligt een hondenasiel. Het asiel vangt permanent zo’n 300 weeshonden op. Door de honden te verzorgen en te trainen probeert ze zo snel mogelijk een nieuw baasje voor hen te vinden. De honden staan te wachten om met je te spelen en te wandelen! Je helpt op dit project bij de dagelijkse verzorging van de dieren (eten geven, wassen, hokken schoonmaken) en knapt kleine technische klusjes op (hokken vernieuwen, omheining herstellen etc.). Als dierenvriend geef je de dieren echter vooral de aandacht die ze verdienen. Je verblijft in een vakantiehuisje op 30 min. wandelen van het project. Tijdens de vrije momenten zijn een bezoekje aan het strand en een citytrip naar hoofdstad Lissabon een must!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 1 juli 2016 en 10 juli 2016.

Over bedrijf

IBO-Nederland

IBO-Nederland

IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligersorganisatie met liefde voor de wereld. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. www.ibo-nederland.org
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Iris

Hoi!

Ik vroeg mij af of jullie nog een plekje beschikbaar hebben voor dit project?

Met vriendelijke groetjes,

Iris

Reactie van werkgever:

Hoi Iris,
Helaas, het is inmiddels vol.
Je kunt nog wel een leuk ander project uitzoeken via www.ibo-nederland.org

Groetjes, Henny

Ellemijn

Hoi!

Als je je inschrijft, is het dan ook zeker dat je kan deelnemen?
Kan ik misschien ook ergens extra informatie vinden?

Groetjes,
Ellemijn

Reactie van werkgever:

Hoi Ellemijn,
We hebben op dit moment nog één plekje over op dit project. Meer info vind je op onze website.

Hartelijke groet,
Henny Petter

Denice

Hallo!!!

Even een paar vragen?
Zijn alleen de kosten die worden aangegeven daadwerkelijk de enige kosten?
Dus worden de vliegticket enz. vergoed?
En word je verder begeleid en slaap je alleen in een vakantiehuisje?

Ik hoor het graag!

Groetjes Denice

Reactie van werkgever:

Hoi Denice,

De kosten die je ziet zijn voor inschrijving bij IBO (= bijdrage aan kantoorkosten) en deelname aan het project (= oa voor eten en accommodatie voor de vrijwilligers). De reis regel en betaal je zelf, zodat je zelf invloed hebt op wanneer en hoe je reist.

Hartelijke groet,
Henny

Marin

Hallo! Is het alleen mogelijk om voor de week van 1 juli t/m 10 juli te solliciteren? Vriendelijke groet, Marin

Reactie van werkgever:

Hoi Marin,

Dit project loopt inderdaad van 1 - 10 juli.
Bij IBO wordt aan vrijwilligers gevraagd om gedurende korte tijd te helpen bij concrete klussen. In dit geval zorgen de vrijwilligers voor extra handjes in het asiel tijdens de vakantieperiode.

Hartelijke groet,
Henny Petter

Zoë

Hallo! Hoe zit het met de vliegtuig kosten? zitten die bij de prijs in of moet je dat er nog overheen betalen. Groetjes

Reactie van werkgever:

Hoi Zoë,
De kosten die je ziet zijn voor inschrijving bij IBO (= bijdrage aan kantoorkosten) en deelname aan het project (= oa voor eten en accommodatie voor de vrijwilligers). De reis regel en betaal je zelf, zodat je zelf invloed hebt op wanneer en hoe je reist.

Hartelijke groet,
Henny Petter

Gerelateerde artikelen