Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Vrijwilligerswerk en taalcursus in Peru

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Diverse locaties, Peru
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 14 dagen tussen 22 september 2016 en 22 september 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Je begint met een cursus Spaans op onze internationale talenschool. Het mooie, sfeervolle koloniale gebouw staat in hartje Cusco, vlakbij het centrale plein. Je kan er ook voor kiezen een gedeelte van de cursus in de Heilige Vallei van de Inca's of in de jungle te volgen (in de jungle tegen bijbetaling). De cursus duurt 3 of 4 weken maar als je al goed Spaans spreekt is 2 weken les ook mogelijk. Je doet de eerste maandag een test, zodat de school je niveau kan bepalen. Daarna word je ingedeeld in een groep. De leraren zijn allemaal locals. Ze besteden niet alleen aandacht aan grammatica, woordenschat en conversatie, maar ook aan de cultuur. Naast de lessen organiseert de school allerlei activiteiten, zoals salsalessen. Daarnaast word je tijdens workshops alvast voorbereid op het vrijwilligerswerk. Na afloop van de cursus krijg je een certificaat. Je kunt terecht bij zo'n dertig organisaties op sociaal en educatief gebied, zoals weeshuizen, kinderopvang, een 'shelter' voor straatkinderen of een jeugdgevangenis. Je taken variëren van Engelse les geven tot het organiseren van recreatieve of sportieve activiteiten. Ook verzorging of het simpelweg geven van persoonlijke aandacht is heel belangrijk. Vaak komt het vaste personeel daar niet aan toe. Er zijn ook enkele medische klinieken waar vrijwilligers gevraagd worden. LET OP: Wij organiseren dit project niet, wij zoeken enkel gemotiveerde vrijwilligers die willen deelnemen. Om jouw vragen goed beantwoord te krijgen kun je daarom het beste bij de opdrachtgever zelf zijn. Zij kunnen alle details en mogelijkheden van dit project met je bespreken. Onderaan deze vacature kan je klikken op de knop "Meer informatie". Je zult worden geleid naar een website waar onderaan de pagina de contactgegevens staan van de desbetreffende project coördinator. Hij of zij kan jouw voorzien van extra informatie.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Onderdak

 • Maaltijden op basis van halfpension

 • Cursus Spaans

 • Ophaalservice bij het vliegveld

Werkzaamheden

 • Je kunt kiezen uit diverse projecten

 • Een taalcursus Spaans

Functie-eisen

 • Ervaring is niet noodzakelijk, wel welkom

 • Minimaal 17 jaar

 • In bezit van een verklaring omtrent gedrag

 • Je spreekt Engels

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 22 september 2016 en 22 september 2017.

Over bedrijf

Activity International

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen die wij belangrijk vinden.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Merel

Hahah dankjewel voor alle antwoorden carma! Ben nu vooral geinteresseerd naar het vrijwillegerswerk in thailand, alleen vraag me af wat voor een beeld ik bij de kosten zou moeten hebben hier voor, ik hoor graag van je!

Reactie van werkgever:

Hahaha, prima! Thailand is erg leuk. Ik adviseer je even om naar de pagina van Thailand te gaan. Daar staat onderaan de pagina een button met 'meer informatie' . Als je daar op klikt dan kom je rechtstreeks bij ons op de site en daar staat alle info die interessant voor je kan zijn. Probeer maar eens! Groetjes Carma

Merel

wat is de minimale periode dat je hiervoor beschikbaar moet zijn?

Reactie van werkgever:

Hoi Merel, ben ik weer! Je wappert lekker over de hele wereld he! Van Zambia, naar Thailand en nu naar Peru. Gelijk heb je! hahaha. Bij Peru moet je wel wat langer beschikbaar zijn omdat je eerst begint met een taalcursus Spaans en daarna pas aan de slag gaat als vrijwilliger. Dus 8 weken ben je wel kwijt. Als je nog meer vragen hebt, laat het me weten!

Groetjes Carma Schaafsma

Gerelateerde artikelen