Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Vrijwilligers gezocht voor diverse projecten Zambia

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Livingstone, Zambia
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 14 dagen tussen 20 mei 2017 en 31 dec 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Je werkt in de directe omgeving van deze middelgrote stad. Livingstone staat vooral bekend om de ligging vlakbij de bekende Victoria Falls, de spectaculairste waterval van Afrika. Als vrijwilliger kan je naar keuze werken in een medisch project, op een school of een sportproject. Ook help je bij verschillende community projecten. Lekker afwisselend dus! 's Ochtends naar keuze meehelpen in een medisch project, op een school, bij een sportproject of op een project dat zich inzet voor kinderen met een beperking. En 's middags je handen uit de mouwen steken in een communityproject. Zo ziet je werk eruit in dit mooie maar zeer arme land. Je krijgt op deze manier een goed beeld en inzicht in de Afrikaanse cultuur; een onvergetelijke ervaring. In het weekend zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met dit spectaculaire deel van Afrika. LET OP: Wij organiseren dit project niet, wij zoeken enkel gemotiveerde vrijwilligers die willen deelnemen. Om jouw vragen goed beantwoord te krijgen kun je daarom het beste bij de opdrachtgever zelf zijn. Zij kunnen alle details en mogelijkheden van dit project met je bespreken. Onderaan deze vacature kan je klikken op de knop "Meer informatie". Je zult worden geleid naar een website waar onderaan de pagina de contactgegevens staan van de desbetreffende project coördinator. Hij of zij kan jouw voorzien van extra informatie.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Accommodatie

 • Maaltijden op maandag t/m vrijdag

Werkzaamheden

 • Healthcareprojecten

 • Onderwijsprojecten

 • Sportprojecten

 • Projecten met kinderen met lichamelijke of geestelijke beperkingen

 • Bouwprojecten

 • Communityprojecten

Functie-eisen

 • Minimaal 16 jaar

 • Engels sprekend

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 20 mei 2017 en 31 december 2017.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Linda

Hoi!

Ik zit erover te denken om de zomer aan de slag te gaan in het buitenland!
Nu spreekt dit me heel erg aan.
Ik kan op de site alleen niet zoveel vinden over informatie als prijzen, verblijfsplaats, vliegticket etc...
Zou iemand mij hier meer informatie over kunnen geven?

Groetjes Linda

Reactie van werkgever:

Heee Linda, leuk dat je interesse hebt om naar Zambia te gaan. Als je naar deze pagina gaat: https://www.grenzelooswerk.nl/vacatures-buitenland/vrijwilligerswerk-zambia-sport-projecten-2016-2017 en je klikt onderaan de pagina op Meer Informatie, dan kom je op de pagina van Activity International terecht. Hier kun je alles vinden over de prijzen, over de accommodatie en over de inhoud van de projecten. Wanneer wil je precies weg? En voor hoe lang?

Groetjes Carma van Activity International

Luuk

Hey,
Ik heb altijd al vrijwilligerswerk willen doen.
Kan ik ook meedoen voor maar één maand?

Reactie van werkgever:

Hoi Luuk, leuk dat je overweeg om vrijwilligerswerk te gaan doen. In Zambia kun je prima voor een maand als vrijwilliger aan de slag. Maar ik weet zeker dat als je daar eenmaal bent, je graag langer wilt blijven. Maar ja, daar moet je natuurlijk ook de tijd voor hebben. Als je meer info wilt, klik dan op de button Meer informatie, dan kom je rechtstreeks op onze site terecht. Dan krijg je nog meer info. En 8 april hebben we een gratis infodag in Amersfoort over o.a. vrijwilligerswerk in het buitenland en komen er 2 oud-vrijwilligers die in Zambia zijn geweest (en regelmatig terug gaan :-) Leuk om eens met hen te kletsen! Je bent van harte welkom! Groetjes Carma Schaafsma van Activity International

Jolien

Hallo

Ik ben Jolien Thevissen en ik zou heel graag vrijwilligerswerk bij jullie doen. Het is altijd al een droom geweest, maar ik ben de uitdaging nooit aangegaan. Ik ben nu 21 en ik vind dat het tijd wordt om toch die uitdaging aan te gaan.

Is er misschien iemand waar ik naartoe kan sturen om te vragen of ik nog zou mogen komen of bij wie ik moet solliciteren ?

Groetjes Jolien

Reactie van werkgever:

Hoi Jolien! Wat leuk dat je interesse hebt om vrijwilligerswerk in het buitenland te gaan doen. Je kunt met mijn collega Manon contact opnemen. Zij is coördinator van het vrijwilligerswerk in Zambia en Ghana ( ik zag dat je daarover ook een vraag had gesteld). Als je op de site van grenzeloos op de Informatie-button klikt, dan kom je automatisch op de site van Activity International terecht. Leuk om te weten: we hebben op 8 april ook een informatiedag in Amersfoort. Je bent van harte welkom!

Groetjes, Carma Schaafsma

Kelsey

Beste Carma Schaafstra,

Wat bedragen de kosten dan voor de vrijwilligers? Het lijkt mij een geweldige ervaring!

Groetjes, Kelsey

Reactie van werkgever:

Hoi Kelsey, het is ook een geweldige ervaring! De kosten bedragen 1050 euro vanaf 2 weken. Dat is exclusief ticket en inclusief kost, inwoning, begeleiding, vervoer ter plaatste en meer. Als je meer wilt weten dan kun je klikken op de button Meer Informatie. Dan kom je op onze site en dan kun je bij de kosten kijken. Dan zie je precies wat wel en wat niet is inbegrepen. Groetjes en succes met je plannen! Carma Schaafsma, Activity International

Marc

Dag Carmen ,
Mijn vraag is of er ook natuurgerelateerde projecten zijn m, ik heb dit al eens voor mijn neus gehad maar weet niet of jullie dit in t pakket hebben .
Nu ben ik fauna/ecologisch heel actief en zou graag op die wijze een bijdrage willen leveren aan een safari'park ,terreinbeheer ,natuurbeheer of een degelijke Natuur/educatieve functie vervullen .
Groeten Marc

Reactie van werkgever:

Hoi Marc, dank voor je berichtje en ja, we hebben een heleboel wildife- en natuurprojecten die bij jouw wensen aansluiten. Die zijn niet in Zambia maar veelal in Zuid-Afrika, Kenia en Botswana. Prachtige projecten waar je heel erg dicht bij de natuur staat en waar je veel kunt betekenen voor de onderzoeken die worden gehouden op het gebied van natuurbeheer en natuurbehoud. Als je op de button 'Meer informatie' klikt dan kom je rechtstreeks bij os op de site (onze eigen site) en daar moet je dan even kijken bij Wildlife en natuurprojecten. Er zijn er genoeg! Succes met je plannen en als je nog vragen hebt, laat het me weten. Ik kan je zeker verder helpen ;-)

Groetjes Carma Schaafsma, Activity International

Gerelateerde artikelen