Alle vacatures

Word vrijwilliger in Zuid-Afrika en geef surflessen!

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 14 dagen tussen december 2021 en december 2021.
 • Minimum leeftijd 17 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Sport
 • Bruto maandsalaris €0

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

 
Kaapstad is 'the place to be' in Zuid Afrika. Jij hebt nu de kans om daar als vrijwilliger in het buitenland aan de slag te gaan om onder andere surf- of zwemles te geven op een geweldige locatie met prachtige stranden en golven! Klinkt goed toch? Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke vacature vrijwilligerswerk in het Zuid Afrika.
 
Jouw nieuwe uitdaging!
Zuid-Afrika is sterk in ontwikkeling, maar er moet nog wel veel gebeuren. Voornamelijk in de arme townships is er nog steeds veel armoede, criminaliteit en is onderwijs gebrekkig. Verschillende projecten rond deze townships kunnen vrijwilligers goed gebruiken! Als vrijwilliger in Zuid Afrika bij Activity International heb jij nu de kans om jouw steentje bij te dragen door surf- of zwemles te geven. Naast de surflessen die je zelf krijgt, ga jij zelf surfles geven aan kinderen uit deze townships. Dit doe je bij een naschoolse opvang voor kinderen, vlakbij het strand. Is het weer te slecht of zijn de golven te hoog? Dan kun je bijvoorbeeld zwemles geven of andere activiteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan skaten, voetballen, teambuilding, computerlessen, workshops, het schoonhouden van het strand, bergwandelingen of je kunt andere uitjes organiseren. Daarnaast help jij de kinderen 's ochtends een handje op hun school. Een leuke combinatie waar je veel waardering voor zult krijgen! 
 
Vrijwilligerswerk in Zuid Afrika
Aan dit vrijwilligerswerk in het buitenland zijn enige kosten verbonden. Een verblijf van twee weken zal ongeveer €925,- kosten. Maar je kunt je ook wel tot acht weken inzetten. De kosten zijn exclusief vliegticket, reisverzekering, reserveringskosten en verklaring omtrent gedrag. 
 
Wil jij naast vrijwilligerswerk in Zuid Afrika graag pinguïns in levenden lijve zien, de Tafelberg beklimmen, Robbeneiland bezoeken en genieten van het strandleven? Wacht dan niet te lang met solliciteren en ga een geweldige tijd tegemoet!


Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een lifetime experience

 • Onderdak, maaltijden en vervoer

 • Professionele begeleiding

 • Training voor vertrek

Wat moet je daarvoor doen?

 • Zie vacature omschrijving

Wat verwachten wij van jou?

 • Flexibele werkhouding, een ‘open mind’, geduld, aanpassingsvermogen, improvisatievermogen, het tonen van initiatief, zelfstandig kunnen werken en respect en begrip hebben voor lokale tradities en cultuur

 • Goede lichamelijke en geestelijke gezondheid

 • Verklaring omtrent gedrag verplicht

 • Open mind, flexibel, hulpvaardig

 • Je vindt werken met kinderen leuk!

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen december 2021 en december 2021.

Over het bedrijf

Activity International

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen die wij belangrijk vinden.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 april 2022

Vacature vragen

Tess

Goedemiddag, een vriendin van mij en ik (beide 17 jaar) zagen dit voorbij komen en zijn super enthousiast hier over. Het lijkt ons een super leuke ervaring. Is het mogelijk om met z’n 2e dit te doen. En kan het ook zonder surf ervaring? En zo ja zouden we bijvoorbeeld al in begin juli kunnen beginnen.

Met vriendelijke groet,

Tess van der Feen

Reactie van werkgever:

Hallo Tess,
Bedankt voor je bericht en leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn!
Ja, je kunt dit samen doen en ja ook zonder surfervaring. Maar helaas kunnen we vanwege corona deze reis pas weer vanaf september aanbieden (naar verwachting).

Hopelijk lukt het ook om later te vertrekken. En anders deze reis onthouden tot volgend jaar!

Barry - Activity International

Sam

Hallo,
Heb je zelf surf ervaring nodig? En hoe kom krijg ik te weten wanneer het weer Corona safe is om te gaan?
Groetjes

Reactie van werkgever:

Hallo Sam,
Nee, ervaring met surfen is niet nodig. Wel moet je sportief zijn en kunnen zwemmen. Op de website van Activity International vind je updates over de situatie rond corona. Ik kan (mag) je via dit systeem geen directe link sturen maar het is makkelijk te vinden. Op dit moment bieden we een selectief aantal reizen aan met vertrek vanaf april. Dat zijn vooral natuurprojecten. Ik hoop dat we een aantal sociale projecten (waaronder deze reis) weer in de loop van de zomer, begin najaar kunnen aanbieden.
Met vriendelijke groet,

Barry - Activity International

Cedric

Is dit project ook mogelijk met een Belgische nationaliteit?

Reactie van werkgever:

Hallo Cedric,
Bedankt voor je bericht.
Geen probleem! Wij kunnen zeker vrijwilligers accepteren die uit België komen.
Met vriendelijke groet,
Barry - Activity International

Sanne

Hoi,
Ik ben enorm geïnteresseerd in deze vacature. Echter vraag ik me af hoe het in Kaapstad gesteld is met de corona.
Ik hoor graag van jullie.
Groetjes Sanne

Reactie van werkgever:

Hallo Sanne,
Bedankt voor je bericht en super leuk dat je interesse hebt in deze vacature!

Helaas is de situatie in Kaapstad niet heel erg best. De besmettingen nemen de laatste weken weer flink toe. Op dit moment kunnen we dan ook geen vrijwilligers plaatsen bij dit surfproject. We hebben goede hoop dat dit vanaf mei 2021 wel weer lukt.

Barry - Activity International

Hiske

Hoi, ik zag ergens staan dat dit project ook op de site van activityinternational zou staan, dus had ik even gekeken maar ik weet niet of ik het goede gevonden heb. Zouden jullie een linkje door kunnen sturen?

Reactie van werkgever:

Klopt. Dit project staat op onze site. Maar helaas laat het systeem van Yobbers niet toe om links te sturen.
Maar als je naar onze Home gaat, kan je klikken op Vrijwilligerswerk. Scroll dan wat naar beneden en kies bij Landen voor Zuid-Afrika. Het project dat jij zoekt heet Surf and Adventure Club Kaapstad.
En als je vragen hebt, dan vind je op onze site ook de contactgegevens.
Succes!
Barry - Activity International

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen