Alle vacatures

Ga deze fantastische uitdaging aan als chef kok in Les Deux Alpes 🏔

 • Functie Chef kok
 • Locatie Les Deux Alpes, Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 5 maanden tussen 15 oktober 2021 en 30 april 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Het is mogelijk om te starten op 15 oktober 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Les Deux Alpes, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Ben jij een echte avonturier en wil jij het liefst elke dag op wintersport? Dan is deze vacature precies iets voor jou! Kook jij daarnaast ook nog de sterren van de hemel? Dan is dit zeker jouw droombaan!

Wonen en werken in Les Deux Alpes
Les Deux Alpes is een skigebied in de Franse alpen. Het staat ook wel bekend als een van de beste gebieden om te après skiën! 🍻  Dit gebied is voor echte avonturiers. Je kunt hier zowel in de winter als in de zomer skiën. Daarnaast kun je hele vette andere activiteiten ondernemen zoals Paragliden of sneeuwscooter tochten! Werken in een hotel betekent dat je altijd in een gezellig team werkt waarmee je veel leuke dingen kunt ondernemen in je vrije tijd. Neem zelf bijvoorbeeld lessen of scheur als gevorderde in je vrije tijd de prachtigste pistes af! ⛷

Werken als chef kok in Les Deux Alpes👨🏽‍🍳
Ben jij een ervaren chef kok die geen uitdaging uit de weg gaat? Dan is dit jouw kans om jouw stempel op de zaak te drukken. Wanneer jij gaat werken als chef kok in Les Deux Alpes word jij namelijk eindverantwoordelijk voor het voorbereiden, het bereiden en het doorgeven van gerechten, én draag jij de verantwoordelijkheid voor de algemene diensten in de keuken. Bij het creëren van de menukaart krijg jij dan ook enorm veel vrijheid. Super tof! Met jouw opgedane kennis en vaardigheden zorg jij ervoor dat de kwaliteit en efficiëntie van dit drukbezochte hotel, bar en restaurant zich steeds verder ontwikkelt! 

Jij werkt voortdurend aan de verbetering van de bedrijfsvoering én jij vernieuwt ook continue het assortiment en de bereidingswijzen. De profilering en positionering van het bedrijf is namelijk enorm belangrijk, en hier speel jij als chef kok een grote rol in! Aangezien gastvrijheid en gastheerschap ook steeds belangrijker worden in het beroep van een chef kok, heb jij ook veel contact met de gasten én met collega's van verschillende afdelingen. Jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden komen dus ook enorm goed van pas tijdens deze baan als chef kok in Les Deux Alpes!

Is deze vacature precies waar jij naar op zoekt bent deze winter? Wacht niet te lang en start nog binnenkort als chef kok in een van de mooiste skigebieden!  
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Jij krijgt een fantastische werkplek in de bergen

 • Jij krijgt veel vrijheid en reismogelijkheden buiten de hoogseizoenen

 • Jij krijgt een fijne accommodatie

 • Jij krijgt een salaris conform positie en ervaring

 • Jij krijgt veel vrijheid in het creëren van de menukaart

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je stelt zelf de menukaart samen en krijgt hierin veel vrijheid!

 • Je zorgt voor het voorbereiden, het bereiden én het doorgeven van gerechten

 • Je zorgt ervoor dat de voorraad van de keuken optimaal en op peil is

 • Je bevordert de samenwerking en teamspirit in de keuken!

 • Je legt contact met gasten en collega's van verschillende afdelingen

 • Je werkt voortdurend aan het optimaliseren en vernieuwen van het assortiment en de bereidingswijzen

 • Je voert calculaties uit die betrekking hebben op de keuken

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij hebt inzicht in de doelstellingen van de zaak en werkt binnen de formule van het bedrijf

 • Jij coacht en begeleid de lerende werknemers

 • Jij bent zakelijk, kritisch en helder

 • Jij bent consistent en consequent in denken en handelen

 • Jij hebt zin in een toffe uitdaging in het buitenland waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt!

Beschikbaarheid

Minimaal 5 maanden tussen 15 oktober 2021 en 30 april 2022.

Over het bedrijf

Hotel, Bar & Restaurant Le Sherpa

Hotel, Bar & Restaurant Le Sherpa

Midden in het skidorp Les deux Alpes runnen wij een Hotel, Bar & Restaurant met een internationaal team. Wij staan bekend om ons grote terras met vuurtafels en gezellige sfeer. Onze keuken is internationaal met enkele klassieke berggerechten. De bar heeft een scala aan drankjes, waaronder een volledig cocktailmenu en bijna elk type bier van de tap. Samen met een geweldige snackkaart bieden wij een loungy après-ski met bediening aan de tafels.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 18 oktober 2021

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?
Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?
Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen