Alle vacatures

Werk als Customer Service Representative voor Eneco in Sofia
Populair

 • Functie Customer Service Representative
 • Locatie Sofia, Bulgarije
 • Nationaliteit Nederlands, Belgisch en Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 12 november 2021 en 3 december 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Sofia, Bulgarije
Informatie voor het reizen naar Bulgarije!
Voor Bulgarije geldt momenteel een "geel" reisadvies. Dit betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Bulgarije kan reizen! Bij aankomst in Bulgarije moet je wel altijd beschikken over een vaccinatiebewijs. Heb je die niet? Met een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden), een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) óf een negatieve antigeentest uitslag (niet ouder dan 48 uur) word je ook toegelaten. Je hoeft in Bulgarije dan niet in quarantaine. Je kan je ook laten vaccineren in Bulgarije (eerste en/of tweede prik, vaccin mag jij zelf kiezen), de werkgever zal jou hierbij helpen. Verder hebben de sportscholen, restaurants, bars, bioscopen en musea hun deuren weer (beperkt) geopend! Voor meer informatie over de Corona situatie in Bulgarije kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij een goede luisteraar en denk jij in oplossingen? Ga aan de slag als Customer Service  Representative voor Eneco in Sofia. Geef klanten de beste service en geniet van deze prachtige stad. Lees snel verder voor meer details! 

Jouw baan als Customer Service Representative in Sofia
Als Customer Service Representative ben jij verantwoordelijk voor het hele proces van de customer service van A tot Z. Je beantwoordt telefonisch, per e-mail en in chat de vragen van potentiële en huidige klanten. Dit kan gaan over facturering, aanmaningen, betalingen, tariefwijzigingen en noem het maar op! Daarnaast handel je klachten  af en onderhoud je ook het contact met huidige klanten. Als actieve luisteraar kun jij deze informatie goed verwerken en kun jij zo de beste service bieden. Om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor deze baan volg je een aantal trainingen. Door de redelijk flexibele werktijden houd jij genoeg tijd over tijdens jouw verblijf in Sofia om de stad te ontdekken. 

Jouwe nieuwe werkgever Eneco
Jij gaat werken als Customer Service Representative voor Eneco in Sofia. Eneco is een grote Nederlandse energieonderneming met als doel de meest duurzame energie van iedereen. Werken in Sofia voor Eneco heeft veel voordelen! Jij ontvangt vanuit de werkgever fijne extra's zoals het gratis gebruikmaken van het sportcentrum, de yogastudio en de spa! Je kunt niet alleen gratis sporten bij deze werkgever, maar ook nog eens deelnemen aan héél veel leuke activiteiten. ‘Have fun in the office’ luidt het motto op de werkvloer. Dat kan dan maar één ding betekenen: vrijdagmiddagborrels, sportactiviteiten, events en bedrijfsuitjes. Daarnaast ga jij werken in een gezellig en enthousiast team. Jij ontvangt vanuit de werkgever een fijn salaris waar je in Sofia veel van over houdt omdat het levensonderhoud een stuk lager ligt. Wil jij weten wat voor extra's jij nog meer ontvangt als je gaat werken en wonen in Sofia? Bekijk dan deze blog!

Wonen en werken in Sofia
Wil jij eens iets anders dan de standaard steden? Dan is Sofia de perfecte stad. De hoofdstad van Bulgarije heeft jou zoveel moois te bieden. Je kunt er langs de mooie gebouwen in het het stadscentrum lopen. Je vindt daar veel religieuze bouwwerken uit bijvoorbeeld de Romeinse, het Ottomaanse en de Bulgaarse geschiedenis. Tijdens het winterseizoen kun je in de buurt van Sofia in het skigebied Vitosha heerlijk skiën of snowboarden onder het genot van een winters zonnetje.  

Zie jij jezelf al wonen en werken in Sofia en is deze baan echt iets voor jou? Pak dan nu je kans en solliciteer snel! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • De eerste 6 maanden ontvang je een fijn salaris van €1125 netto per maand, na 6 maanden gaat je salaris omhoog naar €1252 netto per maand!

 • Door het lage levensonderhoud houd jij veel van je salaris over

 • Er zijn Leuke doorgroeimogelijkheden bij dit bedrijf

 • Jij krijgt genoeg vrije tijd om de stad en omgeving te ontdekken

 • Jij krijgt een relocation pakket inclusief accommodatie

 • Jij gaat werken in een enthousiast en gezellig team

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij gaat telefonisch, via e-mail en chat vragen van (potentiële) klanten beantwoorden

 • Jij behandelt klachten en komt met de beste oplossing voor de klant

 • Jij onderhoudt het contact met klanten

 • Jij bent bereid om in shifts te werken

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal een middelbare school diploma

 • Je kunt een VOG aanvragen

 • Je spreekt goed Engels, op B1/B2 niveau

 • Medisch certificaat (dit wordt in Bulgarije geregeld)

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de klantenservice

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 7 november 2021

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen met mijn huurhuis/koophuis in Nederland?
Bij de meeste vaste banen vacatures gaat het om startersfuncties met een fulltime werkweek. Voor de meeste vacatures die we aanbieden op de website is het daarom niet mogelijk om je eigen woning of huurhuis aan te houden. Helaas is het startsalaris vaak ontoereikend om twee woningen te onderhouden. Het levensonderhoud is voor veel landen goedkoper waardoor je koopkracht in dat land goed is, maar voor Nederland laag zal zijn. Onze ervaring is dat anderen er voor kiezen om de huur op te zeggen of tijdelijk onder te verhuren. Uit eigen ervaring weten we dat om een unieke levenservaring te beleven dit absoluut de moeite waard is!
Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?
De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.
Is de beloning voor vaste banen hetzelfde als voor vakantiewerk?
Nee, op dit moment geldt de beloningen t.w.v. €300,- enkel voor introducés die solliciteren op een vaste baan en binnen zes maanden starten in het buitenland.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt