Alle vacatures

Werk als entertainer op zonnige bestemmingen! ☀️

 • Functie Entertainer
 • Locatie Cyprus, Spanje en Griekenland
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen februari 2022 en oktober 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Hotel, Animatie en Overig
 • Bruto maandsalaris €1265 - €1500
Covid-update - Cyprus, Spanje en Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen is toegestaan. Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Een diverse en unieke baan als entertainer op een zonnige bestemming, gaaf! Hoe tof is het om bij een groot bedrijf in de entertainment branche te kunnen werken?! Grijp je kans en ga werken als entertainer in het zonnige Spanje, Griekenland of op Cyprus! ☀️

Jouw baan als entertainer in het buitenland
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het organiseren en begeleiden van diverse spellen en activiteiten voor kids. Je komt dan ook te werken in het diverse team ‘Activity and Childcare’. Het is dus belangrijk dat je goed met kinderen om kan gaan en dit ook leuk vindt! De kids zijn meestal rond de leeftijd vanaf 3 tot en met 15. Een best uitgebreide groep dus, maar dat is voor jou geen probleem! Als je al wat ervaring hebt in werken met kinderen dan komt dat zeker goed van pas. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met kinderen te werken. Welke leeftijd dan ook, jij weet de kids het beste te vermaken tijdens jouw baan als entertainer in Spanje, Griekenland of Cyprus! Daarnaast weet je ook altijd vriendelijk te zijn tegenover de overige gasten en te helpen waar nodig, jij representeert namelijk het entertainment team! Voordat je dit alles kunt gaan doen krijg je uiteraard een training waarin je alle fijne kneepjes van het vak leert. Super leuk, want je krijgt de training van het ervaren team! De betaalde training duurt twee weken waarbij accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen

De werkgever zorgt goed voor je, want naast de betaalde training wordt ook je vlucht en zorgverzekering vergoed door de werkgever. En je accommodatie wordt, ook na je training, blijvend vergoed door de werkgever zolang je in dienst bent! Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld wanneer je aankomt op jouw nieuwe bestemming, wat uiteraard ook betaald wordt door de werkgever. Fijn, zeg! Zo kan jij je volledig richten op jouw toffe vakantiebaan als entertainer!

Werken als entertainer in Spanje, Griekenland of op Cyprus
Enthousiast geworden over dit vakantiewerk als entertainer? Wanneer jij solliciteert ga je samen met de werkgever kijken welke locatie het beste bij jou past om te gaan werken als entertainer. Hoe leuk is het dat je keuze hebt uit de verschillende locaties?! Elke bestemming heeft z'n eigen charme. Werken in Spanje betekent dat je kunt genieten van de gezellige Spaanse cultuur en lekkere Spaanse tapas of paella kunt eten! Griekenland heeft ook een fijne sfeer, de zon schijnt eigenlijk altijd én heb je de Griekse specialiteiten weleens geproefd? Heerlijk! Ook kun je gaan werken op Cyprus, waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Dit eiland is top, werken op Cyprus voelt als vakantie!

Kan je niet wachten om te gaan werken als entertainer in Spanje, Griekenland of op Cyprus? Solliciteer en ga een onvergetelijke zomer tegemoet! ☀️

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je gaat werken als entertainer voor een groot entertainment bedrijf

 • Een betaalde training van twee weken inclusief accommodatie en maaltijden wordt geregeld

 • Je werkgever zorgt voor accommodatie, dit wordt dan ook vergoed door de werkgever

 • Je vlucht, transfer en zorgverzekering worden ook vergoed

 • Je gaat werken in een gezellig, divers team

 • Er zijn verschillende zonnige bestemmingen beschikbaar om te werken als entertainer

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je organiseert en begeleidt spellen en activiteiten voor kinderen

 • Ook houd je de rest van de gasten tevreden, jij weet iedereen een glimlach op het gezicht te toveren!

 • Jij weet kinderen van verschillende leeftijden goed te entertainen

Wat verwachten wij van jou?

 • Ervaring in werken met kinderen is een plus

 • Je hebt een Europees paspoort

 • Je kan goed met kinderen overweg

 • Je bent vriendelijk, enthousiast en open: een entertainer van nature!

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen februari 2022 en oktober 2022.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 januari 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?
Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?
Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen