Alle vacatures

Werk in Barcelona als Digital Marketing Consultant!
Populair

 • Functie Digital Marketing Consultant
 • Locatie Barcelona, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 2 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €2800 - €3200
Covid-update - Barcelona, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) code geel. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Jouw nieuwe functie als Digital Marketing Consultant
Jij start jouw avontuur van werken in Barcelona als Digital Marketing Consultant. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van strategische plannen voor Google Ads en Social Media campagnes. Je hebt dan ook veel kennis van de bekende socials zoals TikTok, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en natuurlijk Google. Mede door jouw kennis en ervaring weet jij sterke strategische plannen te creëren en te optimaliseren. Je werkt met je eigen klantportfolio waarin je scherp bent op groeimogelijkheden, portfolio’s van huidige klanten uitbreiden is dan ook een goede mogelijkheid om een stapje extra te zetten voor de klant. 

Naast een stapje extra zetten voor de klant, doe je dat ook voor je team. Binnen het team staat ‘work hard, play hard’ hoog in het vaandel. Er is dan ook een informele werksfeer met veel borrels, etentjes en feestjes! Naast de goede arbeidsvoorwaarden biedt de werkgever ook trainingen en events aan bij Google en Facebook om jezelf te kunnen ontwikkelen. 

Wonen en werken in Barcelona
Dit Nederlandse bedrijf heeft, naast een kantoor in Amsterdam, ook een kantoor in Barcelona waar jij aan de slag kunt gaan als Digital Marketing Consultant. Want als jij de mogelijkheid hebt om te gaan werken op het kantoor in Barcelona, dan pak jij die met beide handen aan! Naast dat werkervaring in het buitenland een waardevolle toevoeging is aan je cv, is het natuurlijk heerlijk om na het werken in Barcelona een duik te nemen in de zee en te genieten van de Spaanse keuken! Barcelona staat natuurlijk bekend om de Ramblas, de Sagrada Familia en Camp Nou. Al deze indrukwekkende plekken kun jij ontdekken tijdens jouw vrije tijd in Barcelona. Daarnaast zijn er veel leuke restaurants en bars waar jij gezellig met je collega’s heen kunt gaan. Ontdek al het moois wat deze stad te bieden heeft en ga wonen en werken in Barcelona! 

Heb jij aantoonbare ervaring, krijg je energie van een gezellig team en wil je jouw expertise op het gebied van paid advertising inzetten bij een tof bedrijf? Solliciteer snel en start jouw avontuur in het buitenland door aan de slag te gaan op het kantoor in Barcelona! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • De mogelijkheid om op het kantoor in Barcelona aan de slag te gaan

 • Interessante trainingen en events bij Google en Facebook

 • Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • Jij creëert je eigen groeipad, binnen dit bedrijf zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen

 • Een kantoor met eigen inhouse-bar

 • Werken in Barcelona is een waardevolle toevoeging aan je cv

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je zet strategische plannen op voor Google en Social Media campagnes

 • Je analyseert en optimaliseert lopende campagnes

 • Je heb je eigen klantportfolio waar jij verantwoordelijk voor bent

 • Jij zet een stapje extra voor de klant én het team

 • Jij bent creatief en komt met nieuwe ideeën en oplossingen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van online marketing/paid advertising

 • Je spreekt/schrijft zeer goed Nederlands en beheerst de Engelse taal ook goed

 • Je krijgt energie van een informele en gezellig werksfeer

 • Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief

 • Jij hebt HBO werk/denkniveau

 • Jij hebt een relevante opleiding in de richting van commerciële economie, marketing en communicatie, media of international business management

 • Jij hebt ervaring met accountmanagement

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 29 oktober 2021

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen met mijn huurhuis/koophuis in Nederland?
Bij de meeste vaste banen vacatures gaat het om startersfuncties met een fulltime werkweek. Voor de meeste vacatures die we aanbieden op de website is het daarom niet mogelijk om je eigen woning of huurhuis aan te houden. Helaas is het startsalaris vaak ontoereikend om twee woningen te onderhouden. Het levensonderhoud is voor veel landen goedkoper waardoor je koopkracht in dat land goed is, maar voor Nederland laag zal zijn. Onze ervaring is dat anderen er voor kiezen om de huur op te zeggen of tijdelijk onder te verhuren. Uit eigen ervaring weten we dat om een unieke levenservaring te beleven dit absoluut de moeite waard is!
Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Zijn er doorgroeimogelijkheden voor mij?
Heb je ambities voor in de toekomst? En ben je benieuwd welke uitdagingen er in het verschiet liggen als je gaat werken in het buitenland? Veel vacatures die worden aangeboden op Yobbers bieden diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wanneer jij laat zien dat je meer in je mars hebt zal je al snel kunnen doorgroeien binnen de organisatie. Dit gebeurt soms al binnen drie maanden. Dat is nog eens snel. Heb jij al een leuke vacature op het oog? We helpen je graag om je buitenlandse avontuur werkelijkheid te maken en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Iris

Ik ben afgelopen juni (2021) afgestudeerd als Bedrijfskundige en ben erg geïnteresseerd in deze vacature. Echter heb ik niet twee jaar werkervaring in dit veld, maar hier wel veel passie en liefde voor. Is het ook mogelijk om als junior te beginnen?

Reactie van werkgever:

Hi Iris! Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Je zou het zeker kunnen proberen om te solliciteren op deze vacature! Soms wil een goede motivatiebrief helpen om de werkgever te overtuigen dat jij zonder de vereiste ervaring of diploma’s toch een goede toevoeging bent voor het bedrijf.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt