Alle vacatures

Frans 4-sterren resort zoekt Bar en Restaurant Medewerker!

 • Functie Bar en Restaurant Medewerker
 • Locatie Saint Francois Longchamp , Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands, Belgisch en Frans
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 3 maanden tussen december 2021 en april 2022.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 30
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Saint Francois Longchamp , Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Geen dag is hetzelfde als jij gaat werken als Bar en Restaurant Medewerker in dit prachtige 4-sterren resort in Frankrijk. Jij hebt afwisselende werkzaamheden waarmee jij de gasten een totaalplaatje biedt. Ga dit avontuur aan voor een fantastische ervaring! 
 
Jouw baan als Bar en Restaurant Medewerker 
Jij gaat werken in een klein villapark in de mooie Franse Alpen. Tijdens deze uitdagende baan krijg je veel afwisselende taken! Jij bent een echte allrounder en maakt het graag iedereen naar zijn zin. Jij gaat in dit prachtige 4-sterren resort aan de slag in de bar en het restaurant. Ervaring in de horeca is dus zeker een pluspunt! Jij zorgt ervoor dat jij de gasten voorziet van een hapje en een drankje. Daarnaast help je ook bij de receptie als dat nodig is. Als Bar en Restaurant Medewerker ben jij flexibel ingesteld en ben je een echte doorpakker. Jij gaat werken in een gezellig team en maakt er samen een top seizoen van! 

Wonen en werken in Frankrijk 🇫🇷
Werken in het Skiland zelf! Met 150km aan pistes biedt Saint Francois Longchamp alles voor de echte skier. Naast skiën kun je natuurlijk ook heerlijk wandelen of genieten van de spa na een dag hard werken. 

Ga deze leuke uitdaging aan en ga werken als Bar en Restaurant Medewerker in het prachtige Frankrijk. Solliciteer snel!

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Jij gaat werken in een gezellig team

 • Een unieke ervaring

 • Jij gaat werken in de Franse Alpen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je serveert een hapje en drankje

 • Je bent verantwoordelijk voor de bar

 • Je helpt met receptiewerk

 • Je biedt net dat beetje extra aan de gasten

 • Je zorgt voor gezelligheid

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent minimaal 21 jaar

 • Je bent communicatief vaardig, zelfverzekerd en betrouwbaar

 • Je bent een echte teamplayer

 • Je bent flexibel

 • Je bent een echte doorpakker

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen december 2021 en april 2022.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 december 2021

Veelgestelde vragen

Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?
Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.
Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?
Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Ik wil graag werken in het buitenland, maar ik spreek de Engelse taal niet zo goed?
Goed Engels spreken is niet altijd een vereiste en het is voor de meeste vacatures niet erg dat jij de Engelse taal nog niet goed beheerst. Je zult snel genoeg de Engelse taal verbeteren wanneer jij gaat werken in het buitenland. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel deze blog!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Robin

Hoi, ik ben erg geïnteresseerd en enthousiast over deze vacature, maar ik kan niet solliciteren omdat ik 18 jaar ben. Ik heb zelf 1,5 jaar ervaring in de horeca en zou graag dit winterseizoen in het buitenland willen werken.
Is dit een groot probleem of is er een andere manier voor mij om bij u te solliciteren?

Met vriendelijke groet,
Robin

Reactie van werkgever:

Hoi Robin, Bedankt voor je interesse. Je kunt via onze website villaparcs ons e-mail adres zien om contact met ons op te nemen.

Luka

Ik zou het graag willen proberen, maar ik kan niet solliciteren vanwege mijn leeftijd. Zou ik mijn CV op een andere manier kunnen sturen?
Met vriendelijke groet,
Luka

Reactie van werkgever:

Hoi Luka,

Zou je een cv naar paul at villaparcs punt com willen sturen? Ik mag geen e-mail adres geven dus vandaar even uitgeschreven.

Alvast bedankt.

Gr Paul

Luka

Hoi! Ik ben net een halfjaar 18 maar werk al vrijwel 2,5 jaar in de horeca en heb het afgelopen halfjaar fulltime achter de bar en op de vloer gestaan (voornamelijk bar). Ik vind dit ontzettend leuk en zoek naar een leuke baan in het buitenland en dit spreekt me erg aan. Het enige probleem is dus dat ik geen 21 ben. Is dit echt een no go of kan ik het gewoon proberen?

Reactie van werkgever:

Hoi Luka,

Je kan het zeker proberen! Dan plannen we snel een gesprek in.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt