Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Goed betaalde baan voor junior sales professionals in het gezellige Dublin!

 • Functie Business Development Rep.
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 2 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3800 - €4000

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Krijg jij energie van het maken van een goede deal en heb jij een opleidingsachtergrond gericht op sales? En lijkt een leven om de hoek van de beste Ierse pubs jou wel wat? Lees dan snel verder en ontdek of deze uitdagende baan als Business Development Representative in Dublin jou op het lijf is geschreven!  🇮🇪

Over jouw baan als Business Development Representative in Dublin
Tijdens jouw nieuwe functie als Business Development Representative vervul jij een verantwoordelijke rol binnen de sales afdeling. Samen met het gemotiveerde verkoopteam heb jij de taak om nieuwe kansen te identificeren en te kwalificeren. Dit doe jij voor het wereldwijde Google Cloud Solutions. Door het inzetten van jouw passie voor Google-producten, help jij de magie van Google te verspreiden binnen organisaties over de hele wereld!

Tijdens je werk als Business Development Representative in Dublin is het jouw verantwoordelijkheid om samen met de verkopers nieuwe, hoogwaardige leads te genereren. Met jullie teamwork en motivatie bereiken én overtreffen jullie de maandelijkse en driemaandelijkse doelen! Jij inspireert toonaangevende bedrijven, scholen en overheidsinstanties om slimmer te werken met Google-tools. Dit doe jij via online meetings, e-mail en telefoon. Met jouw sociale en commerciële skills is deze taak jou op het lijf geschreven. Tijdens deze baan ontwikkel jij sterke kwalificatie- en verkoopvaardigheden die jouw carrière als Business Development Representative naar een nóg hoger level tillen!

Tijdens je baan als Business Development Representative zal jij ook nog eens nauw in contact staan met de managers, directeuren en strategische besluitvormers binnen het bedrijf. Samen komen jullie tot beslissingen op strategisch niveau. Jouw taak is het tijdig en nauwkeurig aanleveren van nieuwe, zakelijke kansen en het ontdekken en implementeren van nieuwe campagnes. Jij vervult een ontzettend belangrijke, afwisselende en verantwoordelijke positie binnen het bedrijf! Voor deze verantwoordelijkheid wordt je ook betaald, zo ontvang je een OTE basis jaarsalaris van €36.000 en zijn er vele target based bonussen aanvullend. 

Wonen en werken in Dublin
In Dublin is er voor iedereen wat wils: van pub crawlen door het Temple Bar District tot het bezoeken van het unieke Trinity College Library. De gezellige sfeer in de Ierse hoofdstad wordt mede gecreëerd door de mooie, gekleurde deuren op de huizen. Super sfeervol! Daarnaast staat de stad bomvol bijzondere en prachtige pleinen, kathedralen en kastelen. Ook mag een bezoekje aan het Guinness Storehouse en het Ierse Whiskey Distillery niet ontbreken wanneer jij gaat werken in Dublin. Hier proef je het lokaal gebrouwen bier of gedestilleerde whisky en ontdek je waar de Ieren zo trots op zijn. 🍺  

Ben jij na je werk toe aan een drankje met je vrienden of collega’s? Op elke straathoek is wel een leuke pub te vinden. Gezelligheid gegarandeerd! In de weekenden trommel jij je collega’s natuurlijk op om de mooiste natuur rondom Dublin te verkennen. Bewonder het prachtige natuurschoon in de Wicklow Mountains, of ontdek de spectaculaire kliffen van Moher. Jij kijkt ongetwijfeld je ogen uit wanneer je het prachtige Ierland gaat verkennen! 

Zie jij het helemaal zitten om te wonen en werken in het altijd gezellige Dublin? Jij gaat ontzettend veel professionele werkervaring opdoen tijdens deze baan. Solliciteer dus vandaag nog op deze uitdagende vacature als Business Development Representative in Dublin! 

Covid-19 informatie Ierland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Ierland! 🇮🇪 Bij deze baan zal jij naar Dublin verhuizen en daar thuiswerken totdat werken op kantoor weer verantwoord is. Maar wat moet jij nou  verder allemaal regelen voor je naar Ierland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) en ga na aankomst 14 dagen in quarantaine. Vul ook voor vertrek de Public Health Locator Form in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Ierland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je ontvangt een OTE jaarsalaris van €36.000 basis + mooie target bonussen

 • Je krijgt een aantrekkelijk relocatie pakket beschikbaar inclusief 7 nachten in een hotel in Dublin

 • Je ontvangt een tegemoetkoming voor accommodatie

 • Je ontvangt de gehele periode betaalde trainingen

 • Je ontvangt een goede zorgverzekering

 • Je krijgt een flink aantal vakantiedagen

 • Je bent verzekerd van interessante doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

 • Je krijgt de unieke kans om bij één van de grootste zoekmachine aanbieders ter wereld te werken

 • Jij gaat een fantastische uitdaging aan in Dublin!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het genereren van leads bij potentiële en bestaande klanten via online meetings, telefoon, e-mail

 • Het inzetten van social selling om verkoop te identificeren, kwalificeren en de kansen te stimuleren

 • Het ondersteunen en proactief samenwerken met de verkoopteams om samen de doelen te bereiken

 • Het onderhouden van contact met C-Levels, IT-directeuren en zakelijke besluitvormers om strategische beslissingen te maken en hoge potentiële inkomsten te genereren

 • Het ontdekken en implementeren van campagnes voor de verkoop van Google Cloud Solutions voor de zakelijke markt (Digital Transformation)

 • Het nauwkeurig en tijdig handhaven van zakelijke kansen met behulp van Google’s CRM tool

 • Het leveren van primaire maandelijkse en driemaandelijkse statistieken met betrekking tot de sales funnel en de sales funnel kwalificatie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevant bachelor-diploma (Management, IT or Business Strategy) of soortgelijke werkervaring

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

 • Je spreekt en schrijft ook uitstekend Engels (minimaal C1 niveau)

 • Je hebt bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring (of stage-ervaring) in sales development, Customer Relationship Management of marketing

 • Je hebt een echte sales mindset: je bent resultaat-gericht en enorm gemotiveerd om de gestelde doelen te behalen

 • Je bent een ster in het motiveren van jezelf en je hebt een pro-actieve persoonlijkheid

 • Je kan op een enthousiaste en flexibele manier werken in een continu veranderende werkomgeving

 • Je hebt het vermogen om invloedrijke relaties op te bouwen en resultaten te leveren in een dynamische werkomgeving

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
25 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?

De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.

Ik heb gesolliciteerd op een vaste baan vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature krijgt ons team van recruitment hier bericht van. Zij zullen zo snel mogelijk (vaak binnen een aantal dagen) telefonisch contact met je opnemen om de vacature(s) met je te bespreken.

Hoe kan ik solliciteren op een vaste baan vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Het is belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op onze website om te kunnen solliciteren. Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature zal één van onze collega's van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om de vacature (en eventuele andere vacatures) met je te bespreken. Wanneer dit allemaal goed zit zal je cv worden doorgestuurd naar de desbetreffende werkgever.

Hoe kan ik solliciteren op een vaste baan vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Het is belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op onze website om te kunnen solliciteren. Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature zal één van onze collega's van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om de vacature (en eventuele andere vacatures) met je te bespreken. Wanneer dit allemaal goed zit zal je cv worden doorgestuurd naar de desbetreffende werkgever.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt