Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

TUI Musement zoekt hotel vertegenwoordigers op zonovergoten bestemmingen!

 • Functie Hotel vertegenwoordiger
 • Locatie Frankrijk, Kroatië, Italië, Spanje en Griekenland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van augustus 2021 t/m oktober 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Frankrijk, Kroatië, Italië, Spanje en Griekenland
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Ben jij gastvrij, behulpzaam en flexibel en ben jij op zoek naar een toffe uitdaging op een zonovergoten bestemming? Dan is werken als hotel vertegenwoordiger voor TUI een geweldige kans voor jou. Lees snel verder of en ontdek of deze vacature als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement bij jou past!

Werken als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement!
Wanneer jij gaat werken als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement, ben jij verantwoordelijk voor het helpen en begeleiden van gasten bij de digitale selfservice- en verkooptools én is het jouw taak om de tofste TUI experiences te verkopen. Want de vakantiegasten verdienen natuurlijk de allerleukste tours en excursies tijdens hun welverdiende vakantie. Met jouw enthousiasme en uitstekende communicatieve vaardigheden doe jij dit met alle plezier! 

Daarnaast biedt jij gasten op locatie de best mogelijke service. Zo los jij hun vragen en klachten op en coördineer jij de dagelijkse, operationele werkzaamheden. Jij bent gastvrij, kalm en je bent van nature behulpzaam en flexibel. Ook leer jij snel hoe het operationele deel van het bedrijf in z’n werk gaat met behulp van verschillende soorten digitale technologie. Affiniteit met technologie is dus wel zo handig! Jouw taken als hotel vertegenwoordiger voor TUI zijn in ieder geval ontzettend afwisselend en geen dag is hetzelfde. 

Nog een plus: van de werkgever krijg jij ook nog eens ontzettend fijne extra’s zoals een gratis retourvlucht, accommodatie, taallessen, ziektekostenverzekering, iPad en nog veel meer! 

Werken voor TUI Musement in het buitenland
Als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement kom jij terecht in een team vol gezellige en internationale collega’s. TUI Musement is de bedrijfstak van TUI dat zich focust op het aanbieden van vette tours en activiteiten op vakantiebestemmingen. Samen met jouw toekomstige collega’s ga jij dus straks je uiterste best doen om gasten in de TUI hotels & resorts onvergetelijke excursies, rondleidingen en activiteiten aan te bieden! ⛵ 

Samen met jouw gezellige, internationale collega’s heb jij meer dan genoeg te doen in je vrije tijd. Droom dus alvast maar weg bij het idee van zonovergoten stranden, gezellige dorpjes, bruisende steden en prachtige natuur. Elke TUI bestemming is simpelweg fantastisch. En het mooie is: aan jou de keus waar je gaat werken! Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotel vertegenwoordiger in het zonnige Spanje, het prachtige Griekenland of het sfeervolle Italië. Of ga jij liever werken in het romantische Frankrijk of het verrassende Kroatië? Hoe dan ook: jouw tijd in het buitenland wordt onvergetelijk nooit meer en je zult geweldige avonturen beleven!

Denk jij dat deze toffe en uitdagende baan als hotel vertegenwoordiger perfect bij jou past? Solliciteer dan via deze link! Wie weet stap jij dan binnenkort al op het vliegtuig naar een zonovergoten bestemming… ✈️

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je ontvangt een competitief salaris- en provisieregeling

 • Je krijgt van de werkgever een retourvlucht, ziektekostenverzekering

 • Je werkgever helpt jou bij het aanvragen van een visum, werkvergunning en VOG

 • Je wordt voorzien van een accommodatie, iPad en uniform

 • Je krijgt de kans om (gratis) mee te doen aan taallessen, leerweken en ontwikkelingsprogramma's

 • Je bent verzekerd van uitstekende carrièremogelijkheden

 • Je gaat werken voor een wereldwijd en internationaal bedrijf met veel gezellige collega’s

 • Je gaat een fantastisch buitenlandavontuur aan waarin je ontzettend veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij haalt alles uit de kast om gasten de best mogelijke service te bieden

 • Jij helpt en begeleidt internationale gasten bij de digitale selfservice- en verkooptools die voor hen beschikbaar zijn

 • Jij lost alle vragen/verzoeken volledig op tijdens jouw eerste contact met een gast

 • Jij behaalt de omzetdoelen van het resort door TUI experiences te promoten en te verkopen

 • Jij leert snel hoe het operationele deel van de organisatie in z’n werk gaat met behulp van verschillende soorten digitale technologie

 • Jij staat dagelijks in contact met leveranciers, collega's en gasten op bestemming om de dagelijkse, operationele werkzaamheden te coördineren

 • Jij biedt ondersteuning aan gasten die tijdens hun vakantie hinder ondervinden: jij stelt hen gerust en zoekt naar een passende oplossing

 • Jij wilt een leerzaam en tof avontuur aangaan bij TUI in het buitenland!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent van nature behulpzaam, flexibel en professioneel

 • Je bent 100% gastgericht en jij kan uitstekend communiceren met internationale gasten, leveranciers en TUI-collega's

 • Je bent technisch gezien capabel en je hebt een digital-first houding

 • Je bent een snelle leerling die bereid is om veel te leren en die kalm blijft in een crisissituatie

 • Je bent een echte sales topper die gedreven is om de behoeften van gasten af te stemmen op de juiste producten en verkoopkanalen

 • Je bent communicatief zeer sterk en je kan zowel virtueel als op persoonlijk vlak persoonlijke relaties opbouwen

 • Je bent spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, goed Engels en bij voorkeur ook Frans

 • Je hebt bij voorkeur je rijbewijs

 • Je bent bereid om een geweldig avontuur aan te gaan bij TUI!

Beschikbaarheid

De gehele periode van augustus 2021 t/m oktober 2021.

Over bedrijf

TUI Musement

TUI Musement

TUI is the world’s leading tourism group. The broad portfolio gathered under the Group umbrella consists of strong tour operators, 1,600 travel agencies and leading online portals, five airlines with around 150 aircraft, over 400 hotels, 17 cruise liners and many incoming agencies in all major holiday destinations around the globe. It covers the entire tourism value chain under one roof. This integrated offering enables us to provide our 27 million customers with an unmatched holiday experience in 180 regions.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Beverly

Hoi!,

Mag je een voorkeur geven qua land? Zijn ze ook gevestigd in Mallorca?

Hadi

Hallo,
Ik probeer te solliciteren maar het lukt niet. Graag een oplossing ☺️

Reactie van werkgever:

Dear Hadi,
thank you for your interest.
I am not sure why you cant apply but you can also visit our TUI Careers website and apply directly there for the position.

Kind regards
TUI Candidate Experience Team

Linda

Hoi,

Stel dat ik langer dan oktober zou willen werken, zijn er dan ook mogelijkheden? Ik ben beschikbaar vanaf juli. Alvast bedankt!

Mvg,
Linda

Reactie van werkgever:

Dear Linda,
thank you for your interest in staying longer than October.
Generally speaking we have positions all year round to fill.
For now we are recruiting for the summer season which lasts approximately till end of October. For jobs after this date we have an internal process so once you are working for us it is up to your direct manager to discuss the possibilities for working in the winter time.

Kind regards
TUI Candidate Experience Team

Meryem

Hi,

Ik ben geïnteresseerd in de vacature, maar kan pas in juli starten. Is dat mogelijk? Waar in FR is het precies en moet je samenwonen met andere collega's in de accommodatie die je aangeboden krijgt?

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Mvg,

Meryem

Reactie van werkgever:

Hi Meryem,

Bedankt voor je interesse in de vacature.
We rekruteren voor verschillende landen: Spanje, Kroatië, Griekenland... met verschillende vertrekdata.
Op de bestemming zal je inderdaad met roomates wonen.

Mvg,
Joëlle

Furkan

Hoi, ik ben Office Management student uit Brussel en ik zou graag bij jullie stage lopen als Hotel Vertegenwoordiger. Voor een periode van 4 maanden, in 2022. Die periode valt ergens tussen januari en juli. Zo iets zou ik eens echt heel graag willen ervaren. Gelieve mij op de hoogte te houden.
Alvast bedankt

Mvg
Furkan Celik

Reactie van werkgever:

Dag Furkan,

Bedankt voor je interesse in TUI.
Leuk te horen dat je zo gemotiveerd bent. We werken echter nooit rechtstreeks met de studenten, alleen via de hogescholen. In september zal TUI zelf contact opnemen met de hogescholen.
Veel succes!

Mvg,
Joëlle

Gerelateerde artikelen