Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

TUI Musement zoekt hotel vertegenwoordigers op zonovergoten bestemmingen!

 • Functie Hotel vertegenwoordiger
 • Locatie Frankrijk, Kroatië, Italië, Spanje en Griekenland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van mei 2021 t/m oktober 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij gastvrij, behulpzaam en flexibel en ben jij op zoek naar een toffe uitdaging op een zonovergoten bestemming? Dan is werken als hotel vertegenwoordiger voor TUI een geweldige kans voor jou. Lees snel verder of en ontdek of deze vacature als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement bij jou past!

Werken als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement!
Wanneer jij gaat werken als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement, ben jij verantwoordelijk voor het helpen en begeleiden van gasten bij de digitale selfservice- en verkooptools én is het jouw taak om de tofste TUI experiences te verkopen. Want de vakantiegasten verdienen natuurlijk de allerleukste tours en excursies tijdens hun welverdiende vakantie. Met jouw enthousiasme en uitstekende communicatieve vaardigheden doe jij dit met alle plezier! 

Daarnaast biedt jij gasten op locatie de best mogelijke service. Zo los jij hun vragen en klachten op en coördineer jij de dagelijkse, operationele werkzaamheden. Jij bent gastvrij, kalm en je bent van nature behulpzaam en flexibel. Ook leer jij snel hoe het operationele deel van het bedrijf in z’n werk gaat met behulp van verschillende soorten digitale technologie. Affiniteit met technologie is dus wel zo handig! Jouw taken als hotel vertegenwoordiger voor TUI zijn in ieder geval ontzettend afwisselend en geen dag is hetzelfde. 

Nog een plus: van de werkgever krijg jij ook nog eens ontzettend fijne extra’s zoals een gratis retourvlucht, accommodatie, taallessen, ziektekostenverzekering, iPad en nog veel meer! 

Werken voor TUI Musement in het buitenland
Als hotel vertegenwoordiger voor TUI Musement kom jij terecht in een team vol gezellige en internationale collega’s. TUI Musement is de bedrijfstak van TUI dat zich focust op het aanbieden van vette tours en activiteiten op vakantiebestemmingen. Samen met jouw toekomstige collega’s ga jij dus straks je uiterste best doen om gasten in de TUI hotels & resorts onvergetelijke excursies, rondleidingen en activiteiten aan te bieden! ⛵ 

Samen met jouw gezellige, internationale collega’s heb jij meer dan genoeg te doen in je vrije tijd. Droom dus alvast maar weg bij het idee van zonovergoten stranden, gezellige dorpjes, bruisende steden en prachtige natuur. Elke TUI bestemming is simpelweg fantastisch. En het mooie is: aan jou de keus waar je gaat werken! Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotel vertegenwoordiger in het zonnige Spanje, het prachtige Griekenland of het sfeervolle Italië. Of ga jij liever werken in het romantische Frankrijk of het verrassende Kroatië? Hoe dan ook: jouw tijd in het buitenland wordt onvergetelijk nooit meer en je zult geweldige avonturen beleven!

Denk jij dat deze toffe en uitdagende baan als hotel vertegenwoordiger perfect bij jou past? Solliciteer dan via deze link! Wie weet stap jij dan binnenkort al op het vliegtuig naar een zonovergoten bestemming… ✈️

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je ontvangt een competitief salaris- en provisieregeling

 • Je krijgt van de werkgever een retourvlucht, ziektekostenverzekering

 • Je werkgever helpt jou bij het aanvragen van een visum, werkvergunning en VOG

 • Je wordt voorzien van een accommodatie, iPad en uniform

 • Je krijgt de kans om (gratis) mee te doen aan taallessen, leerweken en ontwikkelingsprogramma's

 • Je bent verzekerd van uitstekende carrièremogelijkheden

 • Je gaat werken voor een wereldwijd en internationaal bedrijf met veel gezellige collega’s

 • Je gaat een fantastisch buitenlandavontuur aan waarin je ontzettend veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij haalt alles uit de kast om gasten de best mogelijke service te bieden

 • Jij helpt en begeleidt internationale gasten bij de digitale selfservice- en verkooptools die voor hen beschikbaar zijn

 • Jij lost alle vragen/verzoeken volledig op tijdens jouw eerste contact met een gast

 • Jij behaalt de omzetdoelen van het resort door TUI experiences te promoten en te verkopen

 • Jij leert snel hoe het operationele deel van de organisatie in z’n werk gaat met behulp van verschillende soorten digitale technologie

 • Jij staat dagelijks in contact met leveranciers, collega's en gasten op bestemming om de dagelijkse, operationele werkzaamheden te coördineren

 • Jij biedt ondersteuning aan gasten die tijdens hun vakantie hinder ondervinden: jij stelt hen gerust en zoekt naar een passende oplossing

 • Jij wilt een leerzaam en tof avontuur aangaan bij TUI in het buitenland!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent van nature behulpzaam, flexibel en professioneel

 • Je bent 100% gastgericht en jij kan uitstekend communiceren met internationale gasten, leveranciers en TUI-collega's

 • Je bent technisch gezien capabel en je hebt een digital-first houding

 • Je bent een snelle leerling die bereid is om veel te leren en die kalm blijft in een crisissituatie

 • Je bent een echte sales topper die gedreven is om de behoeften van gasten af te stemmen op de juiste producten en verkoopkanalen

 • Je bent communicatief zeer sterk en je kan zowel virtueel als op persoonlijk vlak persoonlijke relaties opbouwen

 • Je bent spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, goed Engels en bij voorkeur ook Frans

 • Je hebt bij voorkeur je rijbewijs

 • Je bent bereid om een geweldig avontuur aan te gaan bij TUI!

Beschikbaarheid

De gehele periode van mei 2021 t/m oktober 2021.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 juni 2021
Geplaatst
27 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meryem

Hi,

Ik ben geïnteresseerd in de vacature, maar kan pas in juli starten. Is dat mogelijk? Waar in FR is het precies en moet je samenwonen met andere collega's in de accommodatie die je aangeboden krijgt?

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Mvg,

Meryem

Furkan

Hoi, ik ben Office Management student uit Brussel en ik zou graag bij jullie stage lopen als Hotel Vertegenwoordiger. Voor een periode van 4 maanden, in 2022. Die periode valt ergens tussen januari en juli. Zo iets zou ik eens echt heel graag willen ervaren. Gelieve mij op de hoogte te houden.
Alvast bedankt

Mvg
Furkan Celik

Andi

Hey hey, ik heb interesse in deze job maar ik ga eind september studeren en moet dan natuurlijk terug thuis zijn hiervoor. Is het mogelijk om van nu tot ergens midden september te kunnen werken? Alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Hallo Andi,

Bedankt voor je interesse in TUI.
Het is inderdaad mogelijk om van nu tot begin/midden september te werken.

Mvg,
Joëlle

Mvg,
Joëlle

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen