Alle vacatures

Help Nederlands- en Belgisch sprekende klanten vanuit de Spaanse kuststad Alicante! 🌊

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Alicante, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen januari 2022 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 36, 39
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1298

Het is mogelijk om te starten op 13 januari 2022 en 10 februari 2022.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Alicante, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) code geel. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij goed in het bedenken van oplossingen, nieuwe ideeën en spreek jij vloeiend Nederlands of Belgisch? Dan ligt er voor jou een geweldig buitenlandavontuur klaar in de Spaanse kuststad Alicante!

Jouw nieuwe baan als klantenservice medewerker in Alicante 📞
Heb jij het in je om te luisteren naar klanten en ze op een vriendelijke en probleemoplossende manier te helpen? Dan zit jij hier precies op je plek! Want als klantenservice medewerker bij dit Belgische telecombedrijf ga jij veel afwisselende vragen beantwoorden. Zo kan een klant bijvoorbeeld contact opnemen voor technische ondersteuning, voor een uitleg over hun factuur, of voor het melden van een incident. Wat de vraag ook is: jij zet je voor de volle 100% in om de klant zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Jouw oplossingsgerichte denkvermogen en goede communicatieve vaardigheden komen hier dus perfect van pas!

Om jou helemaal voor te bereiden op de verschillende klantvragen, begin jij je baan natuurlijk met een training. Tijdens deze training ga jij oefenen met verschillende casussen en leer jij het bedrijf en de producten beter kennen. Alles om jou helemaal ready te maken om alle klantvragen te kunnen beantwoorden! En natuurlijk sta je er niet alleen voor. Jij maakt namelijk deel uit van een gezellig, enthousiast en gedreven team. Ook kan jij al je vragen op de werkvloer stellen aan de managers. Samen zorgen jullie voor een fantastische klanttevredenheid!

Voor jouw nieuwe werkgever ben jij een ontzettend waardevolle toevoeging aan het team. Jij gaat namelijk Nederlands- en Belgisch sprekende klanten de best mogelijke service bieden. Jij gaat dus ongetwijfeld enorm genieten van de Spaanse cultuur, maar tegelijkertijd gewoon klanten helpen in je moedertaal! Hoe ideaal is dat? Je krijgt naast jouw salaris ook leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld korting op een cursus Spaans. Wanneer je ambitieus bent ingesteld biedt de werkgever ook nog eens fijne doorgroeimogelijkheden naar functies als coach of teammanager!

Wonen en werken in Alicante 🌊
In Alicante vind je de perfecte combinatie van stad én strand. Want hoe heerlijk is het om na het werken in Alicante nog te genieten van de zon en het lang uitgerekte zandstrand? Of juist van een surf sessie? De golven in Alicante zijn namelijk perfect voor beginnende surfers!🏄 Ook vind je in Alicante ontzettend veel leuke terrasjes, authentieke pleinen, en gezellige barretjes. En natuurlijk heb je nog de bekende boulevard langs de kust: een perfecte plek voor heerlijk lange wandelingen en het ontmoeten van nieuwe mensen! 

Ook voor de echte cultuurliefhebbers onder ons is er genoeg te beleven. Het kasteel van Santa Barbara ligt bovenop de heuvel waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Alicante heeft ook een oud gedeelte met indrukwekkende gebouwen die zeker een bezoekje waard zijn. Daarnaast zit ook de omgeving van Alicante vol mooie natuurgebieden én prachtige steden. Bezoek dus ook zeker Valencia, Murcia en Cartagena tijdens je vrije weekenden! 

Dus ben jij zowel klantvriendelijk als initiatiefrijk, en op zoek naar een nieuwe uitdaging in het buitenland? ✈️. Kom werken als klantenservice medewerker in het prachtige Alicante. Solliciteer en start jouw avontuur!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werken in een ontzettend gezellig team bij een Belgische telecomprovider

 • Je krijgt een fijn salaris

 • Je krijgt 50% korting op een cursus Spaans (3 uur Spaanse les per week voor €50 per maand)

 • Je krijgt een gedeelde accommodatie inclusief g.w.l. en internet kan voor je geregeld worden in de eerste twee maanden waarvoor je een vaste prijs betaald

 • Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden tot coach of teammanager

 • Je krijgt een betaalde training van twee weken

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je helpt klanten bij verschillende problemen en vragen

 • Je denkt mee met klanten en zoekt samen naar een passende oplossing

 • Je weet samen met je collega’s de klanttevredenheid hoog te houden

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent klantvriendelijk en je kunt jezelf goed inleven in de klant

 • Je spreekt vloeiend Nederlands of Belgisch

 • Je bent communicatief vaardig

 • Je kan goed luisteren en bent oplossingsgericht

 • Je toont initiatief en bent niet bang om eigen ideeën in te brengen

 • Je bent enthousiast om aan de slag te gaan in het prachtige Alicante!

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen januari 2022 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 januari 2022

Veelgestelde vragen

Kunnen Belgen ook solliciteren?
Jazeker, ook Belgen kunnen bij ons solliciteren! Voor veel vacatures is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, dit staat altijd vermeld in de vacature.
Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?
De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.
Hoe kan ik solliciteren op een vaste baan vacature?
Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Het is belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op onze website om te kunnen solliciteren. Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature zal één van onze collega's van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om de vacature (en eventuele andere vacatures) met je te bespreken. Wanneer dit allemaal goed zit zal je cv worden doorgestuurd naar de desbetreffende werkgever.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Sabine

kan deze vacature ook in 24 uur worden vervuld?
wat zijn de werktijden precies? Tussen 9 en 6 of veel ruimer in te delen?

Reactie van werkgever:

Hi Sabine! Bedankt voor je bericht. Voor deze vacature is het belangrijk dat je 36 of 39 uur beschikbaar bent om te werken. Je zal ook in verschillende shifts werken zowel in de avond, ochtend en soms een dag in het weekend.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen