Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Word accountmanager voor schone brandstoffen in Berlijn! ♻️

 • Functie Technisch accountmanager
 • Locatie Berlijn, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 14 feb 2021 en 31 dec 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Er zijn nog geen start datums bekend

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Wil jij je CV uitbreiden tijdens het werken in het buitenland en spreek jij daarnaast goed Duits? Een ambitieus en van oorsprong Nederlands bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige accountmanager in Berlijn. Lees snel deze vacature door en ontdek of jij geknipt bent voor deze uitdagende functie als technische accountmanager in Duitsland!

Over jouw functie als accountmanager in Berlijn
Jij gaat de uitdaging aan als technisch accountmanager in de omgeving van de Duitse hoofdstad Berlijn. Jij komt te werken voor een ambitieus en klimaatvriendelijk bedrijf, dat zowel in Nederland als in Duitsland marktleider is in het leveren van schone brandstoffen. Om nog verder uit te breiden op Duitse bodem én om de grootste aanbieder van schone brandstoffen in Noordwest-Europa te worden, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde accountmanager in Berlijn! 🇩🇪

Wanneer jij gaat werken als accountmanager, ben je verantwoordelijk voor de technische verkoop en ondersteuning van het bedrijf in Berlijn en omgeving. Jij behartigt de belangen van zowel de klanten, als van het bedrijf. Jij bent een echte netwerker en een held in het aantrekken van fleetklanten. 
Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in een fantastisch team. Jij geeft de nodige ondersteuning aan het team van verkoop vertegenwoordigers in jouw regio. Om de beste ondersteuning te bieden aan bestaande klanten, zorg jij ervoor dat ze worden geadviseerd op het gebied van logistiek en wegvervoer. Dit is met jouw klantgerichte visie én kennis van technische zaken geen enkel probleem! Tijdens het uitvoeren van je taken sta jij veelal in contact met de bedrijfsleiders, duurzaamheidsmanagers en wagenparkbeheerders. Het leuke aan deze baan is dat je dagelijks zelfstandig op pad gaat om klanten te bezoeken. Hierdoor is geen dag hetzelfde bij deze baan als accountmanager in Berlijn! 

Werken in Berlijn en omgeving
Wil jij professionele werkervaring opdoen bij een ambitieus bedrijf en tegelijkertijd een nieuw avontuur aangaan in het buitenland? Werken in Berlijn is een geweldige keuze. Berlijn is namelijk hip en happening! De Duitse hoofdstad is één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke metropolen van Europa. Naast jouw baan als technische accountmanager ga jij je dus geen enkel moment vervelen in Berlijn. Breng een bezoekje aan de historische monumenten, eigentijdse architectuur, hippe restaurantjes en gezellige kroegjes! Berlijn is daarnaast ontzettend internationaal, dus het maken van nieuwe vrienden is geen enkel probleem. Jij gaat ongetwijfeld een fantastische periode tegemoet waarin je jouw vaardigheden als accountmanager enorm gaat ontwikkelen.

Denk jij dat werken als accountmanager bij een vooruitstrevend bedrijf in Berlijn voor jou de perfecte uitdaging is? Solliciteer dan snel op deze uitdagende vacature in het buitenland! 

Covid-19 informatie Duitsland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Duitsland! 🇩🇪 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Duitsland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 48 uur) geschreven in het Duits, Frans of Engels. Na aankomst ga je 10-14 dagen in quarantaine. Na een negatief testresultaat op de vierde dag mag jij alweer uit quarantaine. Vul ook voor vertrek de Digitale Einreiseanmeldung in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Duitsland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Jij ontvangt een ruim salaris - dit wordt later in het proces besproken

 • Werken in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf

 • Werken in een klimaatvriendelijk bedrijf dat zich focust op het leveren van schone brandstoffen

 • Samenwerken en communiceren met verschillende managers waar je veel van kan leren

 • Een ontzettend uitdagende en leerzame ervaring in Berlijn!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij identificeert kansen als de beste en zorgt voor de acquisitie van fleetklanten

 • Jij behartigt de belangen van zowel de klanten als het bedrijf

 • Jij ondersteunt het team van verkoop vertegenwoordigers in de omgeving Berlijn

 • Jij adviseert en biedt ondersteuning aan bestaande klanten op het gebied van logistiek en wegvervoer

 • Jij zorgt voor technische ondersteuning en begeleiding van tankstation huurders

 • Samenwerken met bedrijfsleiders, duurzaamheidsmanagers en wagenparkbeheerders

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij hebt interesse in klimaatbescherming technologieën en klimaatvriendelijke mobiliteit

 • Jij hebt al relevante B2B verkoopervaring (bij voorkeur op het gebied van bedrijfswagens of kapitaalgoederen)

 • Jij hebt technisch inzicht

 • Jij hebt zeer goede kennis van de Duitse taal, zowel in woord als geschrift

 • Het spreken en schrijven van Nederlands en/of Engels is een pré

 • Jij wilt een fantastische uitdaging aangaan in Berlijn!

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 14 februari 2021 en 31 december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa een maand geleden

Veelgestelde vragen

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Mijn buitenlandse avontuur begint bijna, wat moet ik allemaal regelen?

Te gek! Maar wat nu? Vraag jij je wellicht af. Wat moet je allemaal regelen in Nederland en wat kun jij alvast regelen voor in het buitenland? Speciaal voor jou hebben wij een checklist opgesteld om je zo goed mogelijk voorbereid op avontuur te laten gaan in het buitenland! Deze checklist vind je hier!

Hebben jullie ook een handig overzicht van de huidige situatie met betrekking tot werken in het buitenland?

De wereld is in korte tijd snel veranderd door het huidige coronavirus. Wij begrijpen maar al te goed dat deze tijd best spannend is als je plannen hebt om te reizen en werken in het buitenland. Speciaal voor al onze avonturiers hebben wij een handige en overzichtelijke infographic gemaakt. Hier vind je informatie over de huidige situatie met betrekking tot werken in het buitenland en handige voorbereidingstips.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen