Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ticketsellers gezocht in het bruisende Sunny Beach!

 • Functie Ticketseller
 • Locatie Sunny Beach, Bulgarije
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 4 weken tussen 1 juni 2021 en 10 september 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Uitgaansleven
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Sunny Beach, Bulgarije
Informatie voor het reizen naar Bulgarije!
Voor Bulgarije geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Bulgarije kan reizen voor noodzakelijke doeleinden (zoals werken in Bulgarije), mits je een negatieve PCR test hebt met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Bulgarije dan niet in quarantaine. Je kan je ook laten vaccineren in Bulgarije (eerste en/of tweede prik, vaccin mag jij zelf kiezen), de werkgever zal jou hierbij helpen. Verder hebben de sportscholen, restaurants, bars, bioscopen en musea hun deuren weer (beperkt) geopend! Voor meer informatie over de Corona situatie in Bulgarije kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Wil jij aankomende zomer werken in Sunny Beach als ticketseller? Dan ben jij verzekerd van een heleboel zon, gezelligheid en nieuwe vrienden! Ondertussen verdien jij ook nog eens heerlijk bij! Lees snel verder voor deze vacature als ticketseller in het populaire Sunny Beach in Bulgarije. ☀️

Over jouw vakantiebaan
Als ticketseller in Sunny Beach vertel jij enthousiaste vakantiegangers over de grootste events van Sunny Beach en overtuig jij ze dat zij die echt niet willen missen! Met jouw sociale skills en natuurlijke charme is deze taak jou op het lijf geschreven. Jij durft lekker jezelf te zijn en bent hiermee een inspiratie voor anderen!

Na een lekkere middag tickets verkopen in de zon maak jij je klaar voor de avond. Even snel een warme douche nemen, een hapje eten met je collega’s en daarna natuurlijk goed in de feeststemming komen! Want je laat de door jou uitgenodigde gasten toch zeker niet alleen feesten? Jij laat ze wel even zien hoe je een goed feestje bouwt! Dat klinkt toch als de perfecte baan?!

Om ticketseller te worden is sales-ervaring geen vereiste, maar het geeft je wel een kleine voorsprong. Maar zodra jij bent aangenomen word jij omgetoverd tot een echte salestijger. Voordat de zomer begint krijg jij namelijk een masterclass verkoop, waarbij je alle ins en outs van het werk te horen krijgt!

Werken in Sunny Beach
Jij gaat werken als ticketseller voor één van de drukbezochtste beach bars in Sunny Beach! In de zomer worden hier diverse feesten georganiseerd en daarnaast zijn ze dagelijks open voor een drankje in de zon of aan de bar. Jij komt te werken in een groot en gezellig team vol jonge mensen, waar teamspirit voorop staat. Er worden dan ook toffe team activiteiten georganiseerd, zodat je je collega’s nóg beter leert kennen. Denk hierbij aan een bezoekje aan het aquapark, zingen in de karaokebar, de leukste strandfeestjes en nog veel meer! 🍹

Naast je werk als ticketseller in Sunny Beach heb je natuurlijk veel vrije tijd om te genieten van het zonnige weer, de lekkerste cocktails en de gezelligheid binnen het team. Geloof ons, jij maakt hier vrienden voor het leven! Relax samen op het strand, neem een duik in de zee, of doe mee aan de vetste outdoor activiteiten. 

Klinkt werken als ticketseller in Bulgarije als de perfecte zomerbaan voor jou? Solliciteer dan snel op deze vacature als ticketseller in Sunny Beach! Wie weet ga jij de zomer van je leven tegemoet!

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Jij krijgt een zomer om nooit te vergeten

 • Jij komt te werken in een topteam met gezellige en jonge collega’s

 • Jij krijgt gratis een vaste accommodatie met zwembad!

 • Jij krijgt tot 50% korting bij diverse restaurants en clubs

 • Jij krijgt een goed salaris

 • Jij bent verzekerd van fijne werktijden

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het promoten van de leukste feesten in Sunny Beach

 • Het verkopen van tickets aan enthousiaste vakantiegangers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een verzorgd uiterlijk

 • Je bent sociaal-intelligent

 • Je bent communicatief sterk

 • Je spreekt Nederlands en Engels (extra talen zijn een pré)

 • Je bent gedisciplineerd: jij kunt je over een kater heen zetten en gewoon aan de slag!

Beschikbaarheid

Minimaal 4 weken tussen 1 juni 2021 en 10 september 2021.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Rosalie

Hallo, ik vroeg me af hoe het zit met de heen en terugreis. Krijg je die vergoed of moet je dat wel zelf betalen?

Reactie van werkgever:

Heen en terugreis is zelf betalen inderdaad. Accommodatie en drankjes zijn op onze rekening. Eten is weer zelf betalen, maar gelukkig is dat in Bulgarije super goedkoop!

Floor

Hoii, ik heb dezelfde vragen als kriss. Kan iemand mij daar ook duidelijkheid over geven? Groetjes Floor

Kris

Hallo, ik ben Kris Flinterman en erg geïnteresseerd in de vacature. Nu had ik alleen nog wat vraagjes over deze. Ik vroeg mij namelijk af hoeveel uur je in de week werkt? Heb je vrije dagen? En tot slot; er staat dat de accommodatie aanwezig is wat houdt dit precies in?
Groetjes Kris.

Gerelateerde artikelen