Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Tussenjaar avontuur in het adembenemende Australië: combineer werken en reizen! 🇦🇺

 • Functie Divers
 • Locatie Australië
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 3 maanden tussen januari 2022 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Agrarisch, Horeca en Au Pair
 • Bruto maandsalaris €1800 - €3000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

Op zoek naar een uitdaging in het adembenemende Australië? Dit unieke tussenjaar programma biedt jou de kans om geld te verdienen en tegelijkertijd het prachtige land te ontdekken. Lees snel door voor meer informatie over deze uitdaging, waarbij je zowel kan werken én reizen door Australië!

Uniek Work and Travel programma in Australië 🇦🇺
Wij zijn van mening dat de combinatie werken en reizen de perfecte manier is om een land te ontdekken. Dus spreek jij Engels, ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud, houd jij van het buitenleven én heb jij minimaal 3 tot 12 maanden de tijd om te genieten van Australië? Dan voldoe jij aan alle eisen om deel te nemen aan dit fantastische Work and Travel programma in Australië! Tijdens dit unieke tussen jaarprogramma voor jongeren, kan jij gaan werken in onder andere de agrarische sector in Australië. 

Door het ruime aanbod zit jouw perfecte baan er vast en zeker tussen! Denk bijvoorbeeld aan werken op een paardenranch of werken als boer(in) bij een melk veehouderij. Is de agrarische sector niet helemaal wat jij zoekt? Dan zijn er ook voldoende andere mogelijkheden zoals werken als nanny, als camp cook in the outback, als verpleger of als technicus. Om veel van het prachtige land te kunnen zien, ga jij natuurlijk aan de slag bij verschillende werkgevers. Zo reis jij enorm veel rond gedurende het jaar en kan jij genieten van al het moois dat Australië te bieden heeft. Op deze manier doe je ook nog eens veel werkervaring op binnen verschillende  bedrijven. Per werkgever kan je gemiddeld zo’n 2 tot 3 maand blijven. Toe aan een nieuwe baan na deze 2 á 3 maanden? Dan bel jij even met de partnerorganisatie die je weer een nieuwe baan toeschrijft!

Maar hoe gaat dit Work and Travel programma precies in z’n werk? Wanneer jij start met dit programma (1975 EUR), ben jij verzekerd van een fantastisch jaar en van 24/7 support. Jij krijgt hiermee namelijk een jaar lang baangarantie, begeleiding voorafgaand en gedurende je avontuur, trainingen op de farm, accommodatie voor de eerste nachten, en nog veel meer. Deze opstartkosten verdien jij ook nog eens makkelijk terug met de goedbetaalde banen in Australië! 

Werken en reizen in Australië 🌆
Australië staat bekend om de prachtige natuur, de bruisende en multiculturele steden en natuurlijk de Australische outback. Het land is zo ontzettend groot en gevarieerd, dat iedereen hier aan z’n trekken komt. Zo kan je de prachtige nationale parken bezoeken, de historie van de aboriginals ontdekken en bijzondere diersoorten spotten. 🦘 

Ook staat Australië bekend om de vele watersporten, zoals duiken, snorkelen, surfen, zeilen, raften en zelfs kooiduiken met haaien. Daarbij ontmoet je ook nog eens ontzettend veel mensen tijdens je avontuur: zowel Nederlanders, internationals én locals. Je hoort het al… werken en reizen in Australië is een geweldig avontuur! 

Is dit Work and Travel programma precies waar jij naar op zoek bent? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze toffe vacature. In verband met het Coronavirus kan dit avontuur (hoogstwaarschijnlijk) vanaf januari 2022 van start gaan! 🏜️
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt volledige begeleiding en voorbereiding voor vertrek (hulp bij visumaanvraag, boeken van een ticket en het afsluiten van een verzekering)

 • Je wordt bij aankomst opgehaald vanaf Brisbane Airport (mits je ‘s ochtends aankomt)

 • Je accommodatie voor de eerste paar nachten worden voor je geregeld en betaald

 • Je wordt geholpen bij het regelen van praktische zaken bij aankomst (afsluiten bankrekening, aanvragen faxnummer, medical care card, etc.)

 • Je krijgt een goede ziektekosten- en WA verzekering

 • Je krijgt een fijne training op de farm voorafgaand aan je werkperiode

 • Je krijgt een jaar lang baangarantie en een aanbod aan goed betaalde agrarische banen in Australië

 • Je krijgt van je werkgever gratis huisvesting en 3 maaltijden per dag gedurende je werkperiode

 • Je ontvangt een Pursers Bus Pass en korting op reizen en hotels!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Werken bij een agrarische boerderij, paardenranch, melk veehouderij of cattle station

 • Werken met dieren of als dierenarts

 • Werken als kok of camp cook in de outback

 • Werken in de horeca

 • Werken als nanny

 • Werken in de verpleging

 • Werken in de techniek

 • Bereid zijn om een fantastisch avontuur aan te gaan in het adembenemende Australië!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent minimaal 3 tot 12 maanden beschikbaar

 • Je spreekt (goed) Engels

 • Je houdt van het buitenleven

 • Je hebt ervaring op een boerderij of paardenranch, óf je bent gemotiveerd om alles te leren wat hierbij komt kijken!

 • Je bent ouder dan 18 en jonger dan 30 jaar op de dag van vertrek (in verband met je visumaanvraag)

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen januari 2022 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 21 augustus 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Bo

Ik heb voor deze vacature gesolliciteerd, helaas nog steeds geen reactie gehad.

Alyssa

Ik heb erg veel interesse in dit project, want het is altijd al een droom geweest om te werken en reizen in Australië! Momenteel is het reisadvies voor Nederlanders dat er een algemeen inreisverbod is. Hoe kunnen jullie dit project aanbieden per januari 2022? Dit is natuurlijk nog erg ver weg, maar we zijn helaas nog lang niet af van corona. Tegen die tijd dat het project zou beginnen ben ik uiteraard al gevaccineerd voor covid-19.

Hendrik

Waar en hoe kan ik een sollicitatie aanvragen ik ben erg geïnteresseerd in deze reis

Marie

Zou je ook dit jaar in september of oktober al kunnen starten? Ik ben al gevaccineerd

Claudia

Ik heb gesolliciteerd op deze vacature maar kreeg nog geen antwoord.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen