Alle vacatures

Tussenjaar avontuur in het adembenemende Australië: combineer werken en reizen! 🇦🇺

 • Functie Divers
 • Locatie Australië
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 9 maanden tussen januari 2022 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Agrarisch, Horeca en Au Pair
 • Bruto maandsalaris €1800 - €3000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

Op zoek naar een uitdaging in het adembenemende Australië? Dit unieke tussenjaar programma biedt jou de kans om geld te verdienen en tegelijkertijd het prachtige land te ontdekken. Lees snel door voor meer informatie over deze uitdaging, waarbij je zowel kan werken én reizen door Australië!

Uniek Work and Travel programma in Australië 🇦🇺
Wij zijn van mening dat de combinatie werken en reizen de perfecte manier is om een land te ontdekken. Dus spreek jij Engels, ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud, houd jij van het buitenleven én heb jij minimaal 3 tot 12 maanden de tijd om te genieten van Australië? Dan voldoe jij aan alle eisen om deel te nemen aan dit fantastische Work and Travel programma in Australië! Tijdens dit unieke tussen jaarprogramma voor jongeren, kan jij gaan werken in onder andere de agrarische sector in Australië. 

Door het ruime aanbod zit jouw perfecte baan er vast en zeker tussen! Denk bijvoorbeeld aan werken op een paardenranch of werken als boer(in) bij een melk veehouderij. Is de agrarische sector niet helemaal wat jij zoekt? Dan zijn er ook voldoende andere mogelijkheden zoals werken als nanny, als camp cook in the outback, als verpleger of als technicus. Om veel van het prachtige land te kunnen zien, ga jij natuurlijk aan de slag bij verschillende werkgevers. Zo reis jij enorm veel rond gedurende het jaar en kan jij genieten van al het moois dat Australië te bieden heeft. Op deze manier doe je ook nog eens veel werkervaring op binnen verschillende  bedrijven. Per werkgever kan je gemiddeld zo’n 2 tot 3 maand blijven. Toe aan een nieuwe baan na deze 2 á 3 maanden? Dan bel jij even met de partnerorganisatie die je weer een nieuwe baan toeschrijft!

Maar hoe gaat dit Work and Travel programma precies in z’n werk? Wanneer jij start met dit programma (1975 EUR), ben jij verzekerd van een fantastisch jaar en van 24/7 support. Jij krijgt hiermee namelijk een jaar lang baangarantie, begeleiding voorafgaand en gedurende je avontuur, trainingen op de farm, accommodatie voor de eerste nachten, en nog veel meer. Deze opstartkosten verdien jij ook nog eens makkelijk terug met de goedbetaalde banen in Australië! 

Werken en reizen in Australië 🌆
Australië staat bekend om de prachtige natuur, de bruisende en multiculturele steden en natuurlijk de Australische outback. Het land is zo ontzettend groot en gevarieerd, dat iedereen hier aan z’n trekken komt. Zo kan je de prachtige nationale parken bezoeken, de historie van de aboriginals ontdekken en bijzondere diersoorten spotten. 🦘 

Ook staat Australië bekend om de vele watersporten, zoals duiken, snorkelen, surfen, zeilen, raften en zelfs kooiduiken met haaien. Daarbij ontmoet je ook nog eens ontzettend veel mensen tijdens je avontuur: zowel Nederlanders, internationals én locals. Je hoort het al… werken en reizen in Australië is een geweldig avontuur! 

Is dit Work and Travel programma precies waar jij naar op zoek bent? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze toffe vacature. In verband met het Coronavirus kan dit avontuur (hoogstwaarschijnlijk) vanaf januari 2022 van start gaan! 🏜️
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt volledige begeleiding en voorbereiding voor vertrek (hulp bij visumaanvraag, boeken van een ticket en het afsluiten van een verzekering)

 • Je wordt bij aankomst opgehaald vanaf Brisbane Airport (mits je ‘s ochtends aankomt)

 • Je accommodatie voor de eerste paar nachten worden voor je geregeld en betaald

 • Je wordt geholpen bij het regelen van praktische zaken bij aankomst (afsluiten bankrekening, aanvragen faxnummer, medical care card, etc.)

 • Je krijgt een goede ziektekosten- en WA verzekering

 • Je krijgt een fijne training op de farm voorafgaand aan je werkperiode

 • Je krijgt een jaar lang baangarantie en een aanbod aan goed betaalde agrarische banen in Australië

 • Je krijgt van je werkgever gratis huisvesting en 3 maaltijden per dag gedurende je werkperiode

 • Je ontvangt een Pursers Bus Pass en korting op reizen en hotels!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Werken bij een agrarische boerderij, paardenranch, melk veehouderij of cattle station

 • Werken met dieren of als dierenarts

 • Werken als kok of camp cook in de outback

 • Werken in de horeca

 • Werken als nanny

 • Werken in de verpleging

 • Werken in de techniek

 • Bereid zijn om een fantastisch avontuur aan te gaan in het adembenemende Australië!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt je rijbewijs

 • Je bent minimaal 3 tot 12 maanden beschikbaar

 • Je spreekt (goed) Engels

 • Je houdt van het buitenleven

 • Je hebt ervaring op een boerderij of paardenranch, óf je bent gemotiveerd om alles te leren wat hierbij komt kijken!

 • Je bent ouder dan 18 en jonger dan 30 jaar op de dag van vertrek (in verband met je visumaanvraag)

Beschikbaarheid

Minimaal 9 maanden tussen januari 2022 en december 2023.

Over het bedrijf

Ten Travel

Ten Travel

Ten Travel is de organisatie voor iedereen op zoek naar een betaalde baan in Europa.Wij werven en selecteren toeristisch personeel voor opdrachtgevers in Spanje, de Canarische eilanden, Griekenland, Cyprus en Italie.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 maart 2022

Vacature vragen

Josine

Ik heb gesolliciteerd! Graag zie ik uw antwoord tegemoet!

Groetjes!

Guido

Hoi,
Ik heb erg veel interesse om een jaar naar Australië te gaan en daar mezelf te ontwikkelen.
Nu was ik wel benieuwd hoe de werkgelegenheid is, zo te zien goed maar ik heb weinig tot geen ervaring in de agrarische sector maar ik zag ook horeca staan daar ben ik extreem enthousiast over, en de laatste vraag is er nog plek voor een enthousiaste 19 jarige jongen die graag een jaartje er tussenuit wil😁

Iris

Hi!
In juli heb ik gesolliciteerd op de vacature, maar helaas nog geen reactie geregen. Betekent dit dat er al genoeg personeel is? Ik ben erg geïnteresseerd en het lijkt mij leuk om te worden uitgenodigd voor een gesprek.

Reactie van werkgever:

Hi Iris, we hebben helaas jouw vacature nog niet in behandeling kunnen nemen omdat het nog niet duidelijk was wanneer de grenzen in Australië weer open zouden gaan voor internationaal toerisme. Inmiddels is het duidelijk dat dit Januari 2022 wordt en zullen alle kandidaten , dus ook jij binnenkort door ons uitgenodigd worden voor een interview.

David

Ik zou echt ongelofelijk graag op deze reis willen gaan, ik hoop mezelf te ontdekken en allerlei nieuwe dingen te leren. Ik heb er mijn best gedaan op mijn sollicitatie, en ben zo transparant mogelijk geweest. Ik vind het alleen erg jammer dat ik nog steeds geen reactie heb gekregen, want er werd aangegeven dat dit binnen twee weken zou gebeuren. Is er iemand die hier duidelijkheid over heeft? Ik zou namelijk deze kans voor geen goud aan mij voorbij willen laten gaan.

Reactie van werkgever:

Hoi David, Dit komt omdat ons programma helaas in Australie even stil ligt omdat het nog niet duidelijk is wanneer Australie de grenzen weer officeel zal openen voor jongeren die via het work and travel visa na Australie komen om te werken en te reizen. Aan jouw sollicitatie ligt het dus niet. Zodra er meer dudielijk wordt over de nieuwe startdatums zullen we je meteen inplannen voor een gesprek.

Anke

Hoi hoi,
Ik word in februari 2022 30 jaar. Kan ik hier dan nog aan meedoen of niet?
Ik hoor graag van u

Reactie van werkgever:

Hoi Anke,
Sorry voor de late reactie. Ons Work and Travel Programma in Australie lag even stil, omdat het nog niet dudielijk was wanneer de grenzen in Australie weer open gaan voor jongeren die met een work and travel visum naar Australie komen om te werken en te reizen.
Het work en travel visum kun je aanvragen tot 30 jaar. Dus je kunt dus nog meedoen. Alleen wordt nu verwacht dat Australie pas weer open zal gaan voor internationaal toerisme in Maart / April of Mei. Wat betekend dat je jouw visa al wel moet gaan aanvragen voor je 30 bent, maar deze gaat dan pas in als je gaat vertrekken.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen