Alle vacatures

Kom werken voor PostNL in Alicante 🇪🇸! Nieuw

 • Functie Customer Service Agent
 • Locatie Alicante, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 36, 39
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 3 oktober 2021 en 10 oktober 2021. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Alicante, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) code geel. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Jouw nieuwe baan als Customer Service Agent bij PostNL 📦
Klantvriendelijkheid, oplossingsgericht en goed kunnen luisteren zijn kwaliteiten waar jij je in kunt vinden. Wanneer je start als Customer Service Agent bij PostNL zijn deze kwaliteiten namelijk heel belangrijk! De klant voelt zich begrepen door jou. En omdat jij altijd een passende oplossing biedt, laat jij klanten altijd met een glimlach achter. Met jouw expertise van alle services van PostNL denk jij met de klant mee, zoek je samen naar een oplossing en weet je de klanttevredenheid hoog te houden. Wanneer je start met werken in Alicante voor PostNL, wordt je klaargestoomd voor jouw functie tijdens een betaalde training van twee weken. Na jouw training ben je klaar om aan de slag te gaan. Je maakt deel uit van een enthousiast en gezellig team, die elkaar ook graag helpen. Daarnaast staan jouw coach en teammanager ook klaar om je goed te begeleiden tijdens jouw nieuwe baan in het buitenland! 

Jouw nieuwe werkgever: PostNL
Een hele grote speler in de post- en pakketservice: PostNL! De naam zegt het al, het is een Nederlands bedrijf. Hoe leuk dat je voor een Nederlands bedrijf werkt in het Spaanse Alicante! Zo kan je genieten van de Spaanse cultuur, maar jouw werkzaamheden gewoon in het Nederlands uitvoeren. PostNL zorgt er elke dag voor dat brieven en pakketten op tijd worden bezorgd. Soms raakt er een pakketje zoek, of hebben klanten vragen over retourneren. Voor jouw nieuwe werkgever ben jij een waardevolle toevoeging om deze klanten te helpen en de klanttevredenheid hoog te houden. Je krijgt naast jouw salaris ook korting op een cursus Spaans en de werkgever biedt fijne doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld coach of teammanager. 

Wonen en werken in Alicante 🇪🇸
In Alicante vind je de perfecte combinatie van stad én strand. Heerlijk om na het werken in Alicante nog te genieten van de zon en het lang uitgerekte zandstrand. In deze prachtige Spaanse stad vind je ook de bekende boulevard langs de kust, dé foto-hotspot van Alicante. Je vindt er veel terrasjes, restaurants en bars. Ook is er genoeg te zien voor de echte cultuurliefhebbers onder ons. Het kasteel van Santa Barbara ligt bovenop de heuvel waar je prachtig uitzicht hebt en de stad heeft ook een oud gedeelte met indrukwekkende gebouwen. Alicante ligt dicht bij Valencia, Murcia en Cartagena. Heel leuk om eens op een weekend tripje deze steden te bezoeken!

Jouw avontuur van werken in het buitenland begint hier ✈️. Kom werken voor PostNL in het prachtige Alicante. Solliciteer en start jouw avontuur snel! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werken bij dé grootste post- en pakketbezorger van Nederland: PostNL

 • Een fijn salaris

 • Je krijgt 50% korting op een cursus Spaans (3 uur Spaanse les per week voor €50 per maand)

 • Een gedeelde accommodatie voor inclusief g.w.l. en internet kan voor je geregeld worden waarvoor je een vaste prijs betaald

 • Doorgroeimogelijkheden tot coach of teammanager

 • Een betaalde training van twee weken

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je helpt klanten bij problemen en vragen

 • Je denkt mee met klanten en zoekt samen naar een passende oplossing

 • Je weet klanttevredenheid hoog te houden

 • Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van de klant

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent klantvriendelijk en empatisch

 • Je spreekt vloeiend Nederlands

 • Je kan goed luisteren en bent oplossingsgericht

 • Je toont initiatief en bent niet bang om eigen ideeën in te brengen

 • Je bent enthousiast om aan de slag te gaan voor project PostNL

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 10 oktober 2021

Veelgestelde vragen

Kan ik werken vanuit huis?
Voor de meeste vacatures is het niet mogelijk om vanuit huis in Nederland of België te werken, tenzij dit duidelijk wordt vermeld in de vacature. Werkgevers verwachten dat jij naar het land verhuist waar je gaat werken. Door de huidige corona crisis ga je echter bij sommige bedrijven in eerste instantie in je nieuwe huis in het buitenland werken en niet direct op kantoor, zodat de bijbehorende corona-maatregelen kunnen worden nageleefd. Het werkmateriaal wordt dan geleverd. Zodra de situatie verbetert, werk je echter samen met je nieuwe collega's op kantoor.
Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Ik wil graag samen met een vriend/vriendin werken in het buitenland, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, ieder apart solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen