Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Werk als Customer Service Agent in Athene!

 • Functie Customer Service Agent
 • Locatie Athene, Griekenland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 27 juli 2020 en 30 september 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1300
Covid-update - Athene, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode op het vasteland van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen weer is toegestaan. Voor veel eilanden geldt zelfs code groen! Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij een echte avonturier en wil jij ervaren hoe het is om te werken in het buitenland? Er is nu een vacature beschikbaar voor jou in Athene. Lees snel verder en kijk of een leven als Customer Service Agent in Athene iets voor jou is. Je kunt nu gaan werken bij een internationaal informatiebeveiliging bedrijf in de heerlijke Griekse zon! 

Een dag uit jouw leven in Athene!
08.00 uur - Je wekker gaat, je opent de gordijnen en kijkt naar buiten. Yes! Het is zonnig vandaag. Snel kleed je je aan en loop je naar beneden. Je pakt een bakje echte Griekse yoghurt (ja, wat anders he!) en doet er wat muesli bij. Klaar om de dag te beginnen vertrek je daarna van huis.

08.30 uur - Meestal ga je lopend naar kantoor. Dit kan makkelijk omdat het toch vaak heerlijk weer is. Dat is toch wel een groot voordeel van werken in het buitenland. Soms neem je de metro of de bus als je even geen zin hebt om te wandelen. 

09.00 uur - Aangekomen op kantoor zeg je je internationale collega’s gedag. Je start je computer op en bekijkt wie je vandaag allemaal nog kunt helpen. Als Customer Service Agent in Athene zorg jij ervoor dat klanten zo goed mogelijk worden geholpen. Met jouw talent is het geen probleem om antwoord te geven op klantvragen. De training die je vooraf hebt gekregen heeft ook veel geholpen om je werk goed te kunnen doen. Toen je ging solliciteren op deze vacature in Athene had je gelukkig al wat affiniteit met techniek. Dat kwam goed uit aangezien je ging werken in het buitenland voor een groot informatiebeveiligings bedrijf. 

12.00 uur - Lunchtijd! Tijdens de pauze zoek je altijd een lekker plekje op in de zon om te eten. Vaak bespreek je met bevriende collega’s wat jullie die avond gaan doen. Vanavond zijn jullie van plan om naar een authentieke taverna te gaan. Hier kun je alle traditionele Griekse specialiteiten proeven. Welke andere dingen je MOET doen in Athene lees je hier

13.00 uur - Terug op kantoor houd je je nog een paar uur bezig met het beantwoorden van klantvragen per telefoon, email en chat. Het voordeel van deze vacature in Athene is dat de werkgever je vliegticket heeft vergoed en je een relocation pakket heeft aangeboden. Daarnaast heeft hij je geholpen met het vinden van je eigen woonruimte en met het openen van een Griekse bankrekening. Superhandig toch?! 

Terugkijkend op je avontuur in Athene tot nu toe ben je super tevreden! Het was een ontzettend goede keuze om te gaan werken in het buitenland. Je hebt veel nieuwe vrienden gemaakt en een hele nieuwe manier van leven ontdekt. Geweldig! De komende tijd ben je van plan om extra goed je best te doen op werk, misschien kun je dan wel doorgroeien naar een hogere positie. Je gaat er in ieder geval alles aan doen om je avontuur in de Griekse zon te verlengen! 

Wacht niet langer en solliciteer direct op deze vacature in Athene! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je start je avontuur met een training van vier weken

 • Je kunt de eerste twee weken verblijven in een hotel

 • Je krijgt hulp bij het vinden van eigen woonruimte, belastingaangifte, openen van een bankrekening en allerlei andere zaken

 • Je ziektekostenverzekering worden grotendeels vergoed

 • Je krijgt een gratis vliegticket

 • Het is een onvergetelijke en leerzame ervaring

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat

 • Werken in Athene binnen een professioneel en gezellig team, afkomstig uit de hele wereld

 • Ongeveer 40 uren per week werken in Athene

Wat vragen wij van jou?

 • Dat je goede luister- en typevaardigheden hebt

 • Dat je uitstekend Nederlands en Engels spreekt en schrijft

 • Dat je klantvriendelijk en sociaal ingesteld bent

 • Dat je bereid bent om langere tijd te wonen en werken in Athene

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 27 juli 2020 en 30 september 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Sanja

Is 9 september echt de verplichte datum om te starten? Ik zie dat het bij elke vacature zo is om dan te starten

Reactie van werkgever:

Hi Sanja,

Er zijn verschillende startdatums mogelijk. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Eline

Gerelateerde artikelen