Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Start als Au Pair in het adembenemende Australië!

 • Functie Au Pair
 • Locatie Diverse locaties, Australië
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen 1 mei 2019 en 31 december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Au Pair
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Hoe leuk is het om een aantal maanden bij een gastgezin in een ander land te wonen en in het dagelijkse leven mee te draaien. Werken in Australië bijvoorbeeld! Je kunt nu gaan werken als Au Pair in een Australisch gastgezin. Dichterbij het échte Australische leven kom je haast niet. Je maakt het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook nog eens de highlights van Australië in je vrije tijd. Dat zijn nog eens voordelen die bij werken in het buitenland komen kijken.

En na een half jaar? Gewoon je rugzak pakken (als je dat wilt) en verder reizen en werken in Australië! What a lifetime experience! Iedereen die tussen de 18 en 30 jaar is en die zo'n 200 uur ervaring met kinderen heeft, kan in principe gaan werken als Au Pair. Het maakt daarbij niet uit of je een jongen of een meisje bent. Het belangrijkste is dat je werken met kinderen heel erg leuk vindt en bereid bent om minimaal een half jaar te werken in het buitenland bij een Australisch gezin. Je bent benieuwd hoe het is om de Australian laidback way of living te ervaren en staat open voor nieuwe inzichten. Je hebt een rijbewijs en ook rijervaring. Je bent uiteraard niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en gemiddeld zo'n 30 uur per week voor de kids te zorgen. Je hebt gewoon zin om een hele bijzondere Australische ervaring aan te gaan! Maak jij de stap om te gaan werken in Australië?

Wanneer je gaat werken als Au Pair ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen van je gastgezin. Je maakt bijvoorbeeld eten voor ze, helpt met aankleden, brengt ze naar school, ruimt de kamers op, speelt met ze, stopt ze in bed, leest verhaaltjes voor, haalt en brengt ze naar sportclubs of naar speelafspraakjes, helpt ze met huiswerk of start een Yahtzee-competitie met ze. Af en toe doe je eens een afwasje, ruim je de tafel af, kook je eens lekker Hollandse pot of gooi je een was in de wasmachine. Dat hoort erbij wanneer je gaat werken als Au Pair, want je bent uiteindelijk ook gewoon onderdeel van het gezin. Maar het is niet de bedoeling dat je het hele huishouden gaat runnen. De focus ligt bij het Au Pair zijn op de verzorging van de kinderen.

De meeste Au Pairs die gaan werken in Australië hebben vaak opgepast op de kinderen uit de buurt of op kinderen van familie of vrienden. Sommige Au Pairs hebben zelfs professionele ervaring, hebben werkervaring in Amerika bij Summercamps of een opleiding die met kinderopvang/zorg voor kinderen te maken heeft. De hoogte van je verdiensten heeft met jouw ervaring te maken: hoe meer ervaring, hoe meer zakgeld jij krijgt.

Let op: de meeste gastgezinnen zoeken een Au Pair vanaf augustus/september. Je zult je echter eerder moeten aanmelden aangezien de toelatingsprocedure (visa aanvraag, interview etc) een aantal weken in beslag neemt. Wil jij gaan werken in Australië? Solliciteer dan nu! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Plaatsing bij een gastgezin

 • Onderdak bij gastgezin

 • Zakgeld minimaal AUS$ 195

 • Maaltijden bij gastgezin

 • Hulp bij verkrijgen van een visum

Werkzaamheden

 • Oppassen

 • Kleine huishoudelijke werkzaamheden

Functie-eisen

 • Voldoende beheersing van de Engelse taal

 • Tussen de 18 - 30 jaar oud

 • Nederlandse of Belgische identiteit

 • In bezit van verklaring omtrent gedrag

 • Je rookt niet

 • Minimaal 200 uur oppaservaring

 • In bezit van een rijbewijs

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen 1 mei 2019 en 31 december 2021.

Over bedrijf

Activity International

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen die wij belangrijk vinden.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Denise

Goedendag,
Ik ben al 7jaar werkzaam op het kinderdagverblijf. Ik ben ik juni klaar met mijn opleiding waar ik vorig jaar mee gestart ben. Ik zou graag de functie au pair met beide handen willen aannemen.
Mvg Denise

Julia

Hoii!! Moet je aantonen dat je 200 uur met kinderen heb gewerkt?? En kan je kiezen welke stad je wilt?

Reactie van werkgever:

Hoi Julia,

Je moet aantonen dat je minimaal 200 uur aan ervaring hebt d.m.v verschillende formulieren. Wanneer je gaat matchen kun je kiezen voor een gezin in bepaalde stad. We raden je aan om zo flexibel mogelijk te zijn om de kans op een match te vergroten.

Groetjes,
Team Activity International
Lincy

Leonie

Hallo!

Ik ben 32 en zou graag willen solliciteren. Heeft dat zin voor mij, aangezien de max leeftijd 30 is?

Reactie van werkgever:

Hoi Leonie!

De maximale leeftijd 30 dus je kunt helaas niet als au pair naar Australië via ons.

Groetjes,

Lincy

Shannon

Hoi! Ik heb gesolliciteerd! En het is ook door jullie ontvangen! Ik had alleen 1 vraagje, ik voldoe aan alle eisen behalve een rijbewijs, is dat een doorslaggevende factor?

Reactie van werkgever:

Hoi Shannon!

Bedankt voor je berichtje. Het hebben van een rijbewijs is een van de eisen vanuit Australië. Je kunt helaas geen au pair worden zonder rijbewijs.

Groetjes,

Lincy

Gerelateerde artikelen