Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Help Nederlandse klanten van Sixt vanuit het hippe Berlijn!

Nog 4 plekken beschikbaar!
 • Functie Customer Service Agent
 • Locatie Berlijn, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €2000 - €2300

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij sympathiek, gemotiveerd en sta jij graag in contact met klanten? Ben jij daarnaast al woonachtig in of rondom Berlijn? Dan is deze toffe vacature als Customer Support Agent in Berlijn perfect voor jou. Jij kan de tijd van je leven tegemoet gaan in de hippe Duitse hoofdstad. Lees snel verder en ontdek meer over deze vacature in Berlijn!

Jouw nieuwe baan als Customer Support Agent in Berlijn! 🇩🇪
Wanneer jij gaat werken als Customer Support Agent, ondersteun jij Nederlandse klanten van Sixt vanuit Berlijn. Jij gaat dus werken voor één van de grootste autoverhuur- en lease bedrijven van Europa! Samen met je directe collega’s beantwoord jij klantvragen over de nieuwe car sharing service van Sixt, die in 2020 gelanceerd is in Nederland. De binnenkomende klantvragen hebben betrekking tot de boeking, klachten, vragen en facturen over de car sharing service en beantwoord jij per e-mail en telefoon. 

Samen met je collega’s verleen jij dus geweldige klantenservice binnen het gloednieuwe Customer Service team! Je werkt daarnaast ook nauw samen met andere afdelingen om de beste service te kunnen bieden aan klanten en om de klanttevredenheid en loyaliteit te vergroten. Door jouw overtuigingskracht en sympathie is deze baan als klantenservicemedewerker in Berlijn helemaal perfect voor jou. 

Heb je al wat ervaring met het werken als Customer Service Agent of binnen een andere servicegerichte industrie? Fantastisch! Heb je geen relevante beroepservaring? Dat is ook geen probleem. Wanneer jij vloeiend Nederlands en Engels spreekt kan jij gewoon solliciteren! Je begint je nieuwe baan namelijk met een drie weken lange kennismakingsfase waarin je alles leert wat je moet weten voor jouw werk in de klantenservice.

Nóg een voordeel van werken bij Sixt: je krijgt een bovengemiddeld salaris en veel leuke extra’s van de werkgever! Er zijn bijvoorbeeld prestatie gerelateerde bonussen te verdienen. Je ontvangt daarnaast toeslagen voor je vakanties, nachtploegen en zondag shifts. Je krijgt een ruim aantal vakantiedagen en een fijne reisvergoeding. Je krijgt personeelskorting bij het huren, delen en rijden van Sixt auto’s en je krijgt daarnaast korting bij partners voor reizen, beauty en kleding. En jouw eigen ontwikkeling staat altijd centraal: er zijn veel mogelijkheden tot verdere opleidings- en promotiemogelijkheden en je wordt continu voorzien van feedback. 

Wonen en werken in Berlijn
Werken in Berlijn is helemaal fantastisch. De Duitse hoofdstad is namelijk één van de grootste culturele, politieke én wetenschappelijke metropolen van Europa. Naast jouw baan als Customer Support Agent ga jij je dus geen enkel moment vervelen in Berlijn. Breng een bezoekje aan de historische monumenten, eigentijdse architectuur, hippe restaurantjes en gezellige kroegjes! Of huur een fiets en verken de streetart en highlights van de stad. Berlijn is namelijk de perfecte stad voor een uitgebreide fietstour! 🚲

Daarnaast is Berlijn ook nog eens ontzettend internationaal. Het maken van nieuwe vrienden is dus geen enkel punt wanneer jij gaat werken in Duitsland. Relax samen met je collega’s in één van de groene stadsparken, of plof neer op een terras met een heerlijk drankje. 🍻 Jij gaat ongetwijfeld een fantastische periode tegemoet, waarin je enorm veel gaat leren op zowel professioneel als persoonlijk vlak!

Klinkt deze vacature interessant en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in het buitenland? Solliciteer dan direct op deze fantastische vacature als Customer Service Agent in Berlijn. Vergeet niet je Engelse CV bij te voegen!

Covid-19 informatie Duitsland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Duitsland! 🇩🇪 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Duitsland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 48 uur) geschreven in het Duits, Frans of Engels. Na aankomst ga je 10-14 dagen in quarantaine. Na een negatief testresultaat op de vierde dag mag jij alweer uit quarantaine. Vul ook voor vertrek de Digitale Einreiseanmeldung in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Duitsland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je ontvangt een bovengemiddeld salaris en er zijn prestatie gerelateerde bonussen te verdienen

 • Je krijgt geweldige collega’s, een uitgebreide onboarding en een fijne werksfeer

 • Je komt terecht in een team met andere Nederlandstalige en Engelstalige collega’s

 • Je ontvangt toeslagen voor je vakanties, nachtploegen en zondag shifts

 • Je krijgt een ruim aantal vakantiedagen

 • Je ontvangt een fijne reisvergoeding

 • Je hebt recht op een flexibel flextime-account met een opbouw tot - 20 uur

 • Je krijgt personeelskorting bij het huren, delen en rijden van Sixt auto’s en je krijgt daarnaast korting bij partners voor reizen, beauty en kleding

 • Je eigen ontwikkeling staat altijd centraal: er zijn veel mogelijkheden tot verdere opleidings- en promotiemogelijkheden en je wordt continu voorzien van feedback

 • Je krijgt toegang tot het diversiteitsprogramma om de ​​bedrijfscultuur van acceptatie, waardering en respect te ontdekken

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij ondersteunt klanten via telefoon en e-mail door het beantwoorden van hun vragen met betrekking tot de Nederlandse car sharing service van Sixt

 • Jij bent bereid om in ploegen te werken (van maandag tot en met zondag, tussen 06.00 uur en 22.00 uur

 • Jij gaat nauwkeurig samenwerken met andere afdelingen om de best mogelijke klantenservice te bieden

 • Jij wilt een fantastische en leerzame uitdaging aangaan in Berlijn!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent sympathiek, gemotiveerd en staat graag in contact met klanten

 • Je weet hoe je op professionele en vriendelijke wijze communiceert met klanten

 • Je bent organisatorisch en communicatief sterk

 • Je werkt zelfstandig, oplossingsgericht en servicegericht

 • Je werkt graag in internationale teams en waardeert het contact met collega’s

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (als moedertaal) en vloeiend Engels

 • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring in de klantenservice (of bijvoorbeeld in de retail of hospitality) en/of ervaring met kantoorwerk

 • Dat je al woonachtig bent in of rondom Berlijn

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 december 2021
Geplaatst
28 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?

De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.

Ik heb gesolliciteerd op een vaste baan vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature krijgt ons team van recruitment hier bericht van. Zij zullen zo snel mogelijk (vaak binnen een aantal dagen) telefonisch contact met je opnemen om de vacature(s) met je te bespreken.

Hoe kan ik solliciteren op een vaste baan vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Het is belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op onze website om te kunnen solliciteren. Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature zal één van onze collega's van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om de vacature (en eventuele andere vacatures) met je te bespreken. Wanneer dit allemaal goed zit zal je cv worden doorgestuurd naar de desbetreffende werkgever.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Stefan

good afternoon,

I don't live in germany at the moment, but i am really interested at this job application and willing to move to Berlin. is this going to be a problem?

Kind regards,
Stefan Winter
Netherlands

Reactie van werkgever:

Hey Stefan, as long as you are willing to relocate to Berlin in order to start working and can support yourself in doing it, it should not be an issue. Our client is insistent that candidates should have some ties to the city, such as friends or family that could help them move in there.

Annabel

Kan er qua accommodatie iets geregeld worden vanuit Sixt, of moet daar zelf naar worden gekeken?

Reactie van werkgever:

Hello Annabel, this position does not offer accommodation support. The candidate would need to take care of that themselves.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen