Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nederlandse accountant gezocht in Boedapest!

 • Functie Accountant
 • Locatie Boedapest, Hongarije
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 24 februari 2020 en 29 april 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1100 - €1600
Covid-update - Boedapest, Hongarije
Informatie voor het reizen naar Hongarije!
Voor Hongarije geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Hongarije kan reizen voor noodzakelijke doeleinden, zoals werken op in Hongarije. Na aankomst in Hongarije moet je 10 dagen in quarantaine, of in totaal 2 negatieve testen afnemen (met minimaal een tijdsverschil van 48 uur, waarbij de tweede test in Hongarije afgenomen dient te worden). Voor meer informatie over de Corona situatie kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Er ligt een prachtige kans op jou te wachten in Budapest! Geef je cv een unieke boost en geniet van het culturele hart van Hongarije tijdens het werken in het buitenland. Wat je gaat doen tijdens het werken in Boedapest? Dat lees je hieronder!

Je nieuwe functie
Als accountant ga je het bedrijf gespecialiseerd in IT-services helpen met verschillende boekhoudkundige taken. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld zaken boekt en tegenboekt of verschillende financiële berekeningen maakt. Over het algemeen ga jij jezelf tijdens het werken in het buitenland bezighouden met het grootboek. Dus met jouw opgedane ervaringen kun je zo gaan werken in Boedapest! Daarnaast is het behalen van deadlines voor jou een koud kunstje. Denk jij dat je beschikt over al deze kwaliteiten? Dat is mooi, dan kun je hieronder meer informatie vinden over je potentiële werkgever en het werken in Hongarije.

Je nieuwe werkgever
Het bedrijf waarvoor jij komt te werken in Boedapest is een internationaal bedrijf gevestigd in 46 verschillende landen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in IT service en het geven van advies. Het bedrijf kent haar oorsprong in India, maar jij gaat werken in Hongarije. Het bedrijf staat bekend om het sponsoren van verschillende marathons over de hele wereld. Wil jij hier deel van uitmaken? Dan ben jij wellicht de juiste persoon!

Werken in Boedapest
Geïnspireerd om te gaan werken in Boedapest? Dat begrijpen wij heel goed. Boedapest is een geweldige stad in het oosten van Europa. Het is daarom een unieke ervaring om te gaan werken in de hoofdstad van Hongarije. Zie jij jezelf al lopen in de winkelstraat Vaci utca? Of genieten van de Hongaarse keuken? Dat kunnen wij heel goed begrijpen, daarnaast kun je ook nog genieten van de cultuur in Boedapest. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij verschillende musea of de staatsopera in Boedapest. 

Enthousiast over deze vacature in het buitenland? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan. Vergeet ook niet om je Engelstalige CV toe te voegen aan je account, zodat je op de juiste manier kunt solliciteren op deze functie.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Marktconform salaris tussen de €1100 en €1600 afhankelijk van ervaring

 • Uitdagende baan in het culturele hart van Hongarije

 • Een geweldige boost voor jouw CV

Werkzaamheden

 • Verwerken en boeken van relevante boekhoudtaken in SAP

 • Het doen van boekhoudkundige berekeningen

 • Het onderhouden van de financiën van het bedrijf

 • Het ondersteunen van het vaste activa proces

Functie-eisen

 • Minimaal 1 jaar relevante ervaring

 • Een goede beheersing van de Nederlandse (C1) en Engelse (C1) taal zowel in schrift als spraak

 • Voorkeur gaat uit naar iemand met een financiële opleiding

 • Basiskennis en ervaring met werken met boekhoudprincipes

 • Goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint)

 • Aandacht voor details; mogelijkheid om deadlines te halen

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 24 februari 2020 en 29 april 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Esterella

Hi Myrthe,

Ik heb in het verleden al gesolliciteerd op deze vacature dus kan ik niet nogmaals solliciteren; de knop is niet toegankelijk.
Op die manier gaat het dus niet lukken.
Is er een andere manier om in contact te komen?

Groetjes,

Esterella.

Reactie van Yobbers:

Hi Esterella,

Wat vervelend! Ik heb overlegd en mijn collega zal telefonisch contact met je opnemen.

Groetjes,

Myrthe
Team Grenzelooswerk

Esterella

Goedemorgen Jeroen,

Ik heb een aantal maanden geleden al gesolliciteerd op deze vacature, maar vanwege een verhuizing en wijzigingen in mijn huidige baan heb ik toen voor de zekerheid gekozen en ben hier dus niet mee verder gegaan. Ik begrijp dat ik hier geen contactgegevens uit mag wisselen, dat is jammer, want nu weet ik niet hoe wij met elkaar in contact zouden kunnen treden.
Groetjes,

Esterella

Reactie van Yobbers:

Hi Esterella,

Zodra je solliciteert kom je in contact met onze recruiters. Zij kunnen je dan verder helpen. Succes met het sollicitatieproces! 😃

Met vriendelijke groet,

Myrthe
Team Grenzelooswerk

Esterella

Hoi, klopt het dat je hier nog steeds geen kandidaat voor hebt? Ik zit in principe in NL vast tm april 2020, ivm mijn huurcontract. Mocht het salaris bespreekbaar zijn, mijn brutosalaris is nu 3.300,- pm. Ik ben even kwijt hoe de verhouding in levensstandaard/inkomen is tov NL, maar max €1.600,- klinkt best laag in de oren. Daarnaast is het uiteraard een behoorlijk risico wat men neemt om hier alles op te geven voor het onbekende in Hongarije met de kans dat het op niets uitloopt en je met lege handen weer naar NL terug moet keren, met alle gevolgen van dien (huisvesting, inkomen). Het zou fijn zijn als er toch enige zekerheid geboden zou kunnen worden, het zou de drempel voor mij iig danig verlagen.

Groetjes,

Esterella.

Reactie van werkgever:

Hoi Estrella!

Heel begrijpelijk wat je zegt! Is het een idee om te solliciteren zodat ik even telefonisch contact met je op kan nemen om het een en ander door te spreken?

Groetjes, Jeroen

Esterella

Goedemiddag,

Is deze baan tijdelijk of kan deze uitlopen op vast?
Hoe is de huisvesting geregeld?

Reactie van werkgever:

Hoi Esterella! Het is in principe voor een jaar, maar langer kan altijd als het van beide kanten klikt! ;-) Huisvesting wordt samen met de werkgever naar gekeken, maar de verantwoordelijkheid ligt bij jou als kandidaat! Groetjes

Gerelateerde artikelen