Alle vacatures

Boost je cv als Financial Accountant in Boedapest!

 • Functie Financial Accountant
 • Locatie Boedapest, Hongarije
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 2 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Boedapest, Hongarije
Informatie voor het reizen naar Hongarije!
Voor Hongarije geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Hongarije kan reizen voor noodzakelijke doeleinden, zoals werken op in Hongarije. Na aankomst in Hongarije moet je 10 dagen in quarantaine, of in totaal 2 negatieve testen afnemen (met minimaal een tijdsverschil van 48 uur, waarbij de tweede test in Hongarije afgenomen dient te worden). Voor meer informatie over de Corona situatie kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ga werken als Financial Accountant bij een multinational, actief in de consultancy, en boost je internationale cv! Bij deze multinational werk je dan ook internationaal, je gaat namelijk werken in Boedapest. Samen met het internationale team bereik je de juiste resultaten en overstijg je verwachtingen. 

Jouw functie als Financial Accountant 
Wanneer je gaat werken in Boedapest als Financial Accountant heb je focus op de financiële status van klanten. Je bent bezig met de financiële planning en analyseert de financiële status. De balans, winst- en verliesrekening, het budget en de forecast van klanten liggen in jouw handen. Daarbij neem je verantwoordelijkheid en heb je een analyserende houding. Door jouw ervaring in accounting en door jouw kritische blik weet jij de financiële zaken van klanten op orde te houden. Daarnaast identificeer je ook kansen om processen te optimaliseren. Je hebt dan ook vaak contact met interne- en externe belanghebbenden om het meeste uit financiële analyses en planningen te halen. 

Jouw nieuwe werkgever in het buitenland
Werken als Financial Accountant doe je in dit geval bij een multinational, gespecialiseerd in consulting. Jouw nieuwe werkgever in het buitenland helpt andere grote bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Doordat het een multinational is, werk je met collega’s van verschillende nationaliteiten. Het is dus belangrijk dat je, naast Nederlands, ook Engels spreekt om gemakkelijk met je collega’s te kunnen communiceren. Bij jouw nieuwe werkgever in Boedapest krijg je waardevolle doorgroeimogelijkheden, trainingen om je competenties en skills verder te ontwikkelen, diverse gezellige teamevents en je mag gebruik maken van de sportschool op locatie! Remote werken binnen Hongarije is mogelijk, maar de trainingen zullen wel op het kantoor in Boedapest plaatsvinden. 

Wonen en werken in Boedapest 
Je gaat aan de slag als Financial Accountant in Boedapest, de indrukwekkende hoofdstad van Hongarije! Hongarije is een prachtig land met zowel natuur als het stadsleven. Er is dus veel te bezoeken tijdens jouw periode van werken in Hongarije. De hoofdstad Boedapest staat bekend om de mooie architectuur, de Donau en ook de bekende spa Gellért Baths. Het leven in Boedapest is wat meer ontspannen dan in Nederland. De kosten van levensonderhoud zijn goedkoper, wat betekent dat je meer overhoudt voor leuke dingen tijdens het werken in het buitenland! Lees ook eens de blog over wonen en werken in Boedapest voor meer leuke tips. 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werken bij een multinational in een internationale werkomgeving

 • Waardevolle doorgroeimogelijkheden

 • Trainingen om je competenties en skills verder te ontwikkelen

 • Gezellige teamevents

 • Je mag gebruik maken van de in-house sportschool

 • Remote werken binnen Hongarije is mogelijk, de trainingen vinden wel plaats op het kantoor in Boedapest

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je bent bezig met de financiële planning van klanten

 • Je analyseert financiële gegevens

 • Je identificeert kansen om bedrijfsprocessen te optimaliseren

 • Je weet financiële zaken van klanten op orde te brengen en te houden

 • Je voert diverse accountancy taken uit

Wat verwachten wij van jou?

 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je taken

 • Je zet een stapje extra waardoor het bedrijf kan verbeteren

 • Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels

 • Je voert je taken nauwkeurig uit

 • Je hebt een studie gevolgd in de richting van accountancy/finance

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 november 2021

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Wat moet ik doen met mijn huurhuis/koophuis in Nederland?
Bij de meeste vaste banen vacatures gaat het om startersfuncties met een fulltime werkweek. Voor de meeste vacatures die we aanbieden op de website is het daarom niet mogelijk om je eigen woning of huurhuis aan te houden. Helaas is het startsalaris vaak ontoereikend om twee woningen te onderhouden. Het levensonderhoud is voor veel landen goedkoper waardoor je koopkracht in dat land goed is, maar voor Nederland laag zal zijn. Onze ervaring is dat anderen er voor kiezen om de huur op te zeggen of tijdelijk onder te verhuren. Uit eigen ervaring weten we dat om een unieke levenservaring te beleven dit absoluut de moeite waard is!
Ik heb specifieke vragen over de vaste baan vacature, aan wie kan ik die stellen?
Heb je vragen over een vaste baan vacature? Stel ze dan gerust via onze website chat. Wij beantwoorden graag al je vragen voor je. Heb je al gesolliciteerd op een leuke vaste baan vacature? Dan zal ons team van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Aan een van onze collega’s van recruitment kun je ook al je vragen op afvuren.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen