Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Zoek jij die 5* carrièrekans? Word tripadvisor voor Hilton!

 • Functie Reisadviseur
 • Locatie Sofia, Bulgarije
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 13 januari 2020 en 31 december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Hulp aangeboden
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Sofia, Bulgarije
Informatie voor het reizen naar Bulgarije!
Voor Bulgarije geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Bulgarije kan reizen! Bij aankomst in Bulgarije moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Bulgarije dan niet in quarantaine. Je kan je ook laten vaccineren in Bulgarije (eerste en/of tweede prik, vaccin mag jij zelf kiezen), de werkgever zal jou hierbij helpen. Verder hebben de sportscholen, restaurants, bars, bioscopen en musea hun deuren weer (beperkt) geopend! Voor meer informatie over de Corona situatie in Bulgarije kun je onze speciale Corona blog bekijken.
❗ Gratis retourticket ✈️❗
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij: de 'retourticket actie'. Alle avonturiers die op deze vacature solliciteren, krijgen een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Bekijk de actievoorwaarden hier

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Jij hebt de ultieme kans om je carrière een boost geven tijdens dit fantastische avontuur! Je gaat werken in Sofia voor de grootste hotelketens. Je hebt hier onder andere Hilton in het pakket zitten. Door de doorgroeimogelijkheden zit er zelfs een goeie kans in dat jij binnen dit bedrijf carrière gaat maken!

Je gaat werken in het buitenland als reisadviseur voor voornamelijk Nederlandstalige klanten. Je bent communicatief sterk want je zal veel in gesprek zijn met klanten en potentiële klanten via de mail, telefoon of chat. Jij zult op kantoor gelijk dikke vrienden maken in dit hechte team! Heb je een sales achtergrond? Dan is dit zeker een pré om van potentiële klanten, klanten te maken! Een aardig woordje Engels is wel nodig om uit de voeten te kunnen tijdens je werk in Sofia.

Een enorme stad vol met historische en culturele bezienswaardigheden, enorm levendig en bovendien hoofdstad van Bulgarije! Hier ga je je in je vrije tijd ook zeker niet vervelen! In deze blog geven we je alvast een sneak preview van de fantastische Bulgaarse hoofdstad! Als je nog meer wilt weten over wonen en werken in Sofia kan je ook altijd hier kijken. Met je nieuwe vrienden kan je de vetste dingen beleven hier in de Bulgaarse hoofdstad! 

Ga voor goud en laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Voor deze grote speler in de hotelwereld kan jij carrière gaan maken en jezelf gaan ontwikkelen! Solliciteer via de oranje knop en jaag die succesvolle toekomst na! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een goed salaris

 • Een aantrekkelijk bonussysteem

 • Personeelskorting voor vakanties

 • Voedselvouchers

 • Relocatiepakket om in Sofia te acclimatiseren

 • Flexibele werktijden

 • Doorgroeimogelijkheden in een internationaal topbedrijf!

 • Uitgebreide training voordat je start met de werkzaamheden

Werkzaamheden

 • Je geeft reisadvies via e-mail, telefoon of chat

 • Je verleent klantenservice via e-mail, telefoon of chat

Functie-eisen

 • Je spreekt vloeiend Nederlands

 • Je spreekt goed Engels

 • Je bent communicatief sterk

 • Je bent computervaardig

 • Je bent gek op reizen en het ontdekken van de wereld

 • Je bent klantgericht en analyseert wat de klantvraag is

 • Sales skills zijn een pré

 • Ervaring in de tourisme sector is een pré

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 13 januari 2020 en 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Pipo

Hallo,
Ik spreek vloeiend het Nederlandse taal, en redelijk goed Engels, alleen de vraag ik zelf heb geen ervaring in sales, komt hier ook een training bij , ? En is het een probleem ik daar geen ervaring mee heb ? Ben nog jong dus alles is te leren 😁

Reactie van werkgever:

Hi Pipo,

Ik zie dat je inmiddels hebt gesolliciteerd. We zullen hierover contact met je opnemen!

Groet Eline

Mirjam

Moet deze positie op kantoor gedaan worden of kan dit ook incidenteel op afstand vanuit een andere locatie in Bulgarije?

Reactie van werkgever:

Hoi!

Deze functie wordt uitgevoerd in een kantoor in Sofia, vanuit een andere locatie werken is niet mogelijk.

Jeremy

Moet je een start budget meenemen ?

Reactie van werkgever:

Hi Jeremy,

Een financiële buffer is altijd handig om de eerste maand te overbruggen, voordat je eerste salaris gestort wordt.

Eline

Kim

Hi!,
Kan je ook voor 8 maanden solliciteren?

Reactie van werkgever:

Hi! Voor deze werkgever zijn we opzoek naar mensen die in elk geval een jaar willen werken. Je zou bij onze vakantiewerk vacatures kunnen kijken, daar zijn we opzoek naar mensen die minder dan een jaar in het buitenland willen werken!

Mirjam

Goedendag.
zojuist heb ik gesolliciteerd naar deze leuke uitdagende baan. Ik heb een profiel aangemaakt waaronder mijn CV. Ik mis nog de mogelijkheid voor een motivatiebrief.

Reactie van werkgever:

Hoi Mirjam!

Leuk dat je hebt gesolliciteerd! Je kan je motivatie sturen naar het e-mailadres dat in je welkomstmail staat!

Gerelateerde artikelen