Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga op avontuur in de Ardennen als horecamedewerker!

 • Functie Horecamedewerker
 • Locatie Bure, België
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 3 weken tussen 31 augustus 2020 en 8 november 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca, Restaurant en Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Avontuur vind je overal! Wat dacht je van vakantiewerk in België. Bij onze zuiderburen kun je een onvergetelijk avontuur tegemoet gaan. Op een 4,5 ster camping in de prachtige Ardennen liggen verschillende horecafuncties op jou te wachten! Lees snel verder en solliciteer op een droom zomer!

Horeca
In ons Grand-café & Restaurant zorg jij ervoor dat gasten op een vrolijke en correcte manier bediend worden. Mede dankzij jouw enthousiasme zijn en blijven gasten tevreden! Het restaurant heeft een uitstekende kaart. Daarnaast is er een lunchkaart voor het grote terras en de bar. In de avond is er volop leven met veel live muziek, karaoke en thema avonden. Je doet dan volop mee met bijvoorbeeld thema-avonden, ga verkleed en maak er een feestje van. Een uitdagende vakantiebaan waar enige horeca ervaring gewenst is. 
 
Keuken
Je kan ook je geld verdienen in de keuken! Samen met je collega's die ook de stap hebben genomen om te gaan werken in België help je onze fantastische koks. Je helpt met de voorbereidingen, uitvoering en schoonmaakwerkzaamheden. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ben jij een topper in de keuken? Dan is deze vakantiebaan in de Ardennen voor jou! 

De pizzeria
Wil je graag werken in het buitenland? En houd je van afwisseling? Dan is dit een top vakantiebaan! In onze pizzeria, waar we ook de lekkerste snacks frituren, zorg jij met een team van acht personen dat de gasten snel hun bestelling krijgen. Het ene moment neem je de bestelling op aan de kassa, het volgende moment bereid je de beste hamburger ooit gemaakt. Kun jij omgaan met stress? Weet je hoe je de beste snacks en pizza's maakt? Top! Solliciteer dan heel snel en kom bij ons werken in de Ardennen.
 
Bikinibar
Last but not least, een functie in tropische sferen! Je kan gaan werken in onze Bikinibar bij het zwembad. Verzorg samen met je collega's de drankjes en hapjes aan de bar of op het terras. Daarnaast bezorg je een dosis enthousiasme aan gasten. Je zorgt ook voor het personeelseten op de camping, daar scoor je nog eens punten mee. Met een beetje werkervaring, zelfstandigheid en een grote glimlach maak jij kans op deze baan in het buitenland! Wacht niet langer, solliciteer en kom bij ons werken in België! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Verblijf op de camping

 • Aantrekkelijk salaris

 • Kortingen in de horeca, winkel en buitensport

 • Unieke werksfeer in een prachtige omgeving

 • Avondmaaltijd 7 dagen per week in juli en augustus

Functie-eisen

 • Je hebt een gezonde werklust

 • Je hebt passie voor de horeca

 • Je bent enthousiast

 • Je bent gastvriendelijk

 • Je kan omgaan met stress

 • Een beetje horeca-ervaring vergroot je kans op een baan!

Beschikbaarheid

Minimaal 3 weken tussen 31 augustus 2020 en 8 november 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Frank

Hoi ik heb gereageerd op deze advertentie check ook ff LinkedIn: frank Jansen.
Dank je

Imro

Hallo,
Is de vacature nog beschikbaar? Ik ben zeer geïnteresseerd in deze baan.
Groet, Imro

Reactie van werkgever:

In verband met de genomen maatregelen rondom COVID-19 is het helaas nog onzeker hoe ons seizoen er uit komt te zien en kunnen we de sollicitatieprocedure op dit moment nog niet voortzetten. Wel zouden we je graag opnemen in ons sollicitantenbestand voor seizoen 2020. Dit houdt in dat, wanneer er meer duidelijk is, we contact met je opnemen om eventueel een sollicitatiegesprek in te plannen.

Lijkt je dat wat, dan willen we je vragen te solliciteren op deze vacature.

Josefien

Hallo,
Bent u al voorzien? Wanneer de campings opengaan (8 juni hopelijk) ben ik zoals het nu lijkt beschikbaar voor een aantal weken.
Groetjes

Reactie van werkgever:

Beste Josefien,

In verband met de genomen maatregelen rondom COVID-19 is het helaas nog onzeker hoe ons seizoen er uit komt te zien en kunnen we de sollicitatieprocedure op dit moment nog niet voortzetten. Wel zouden we je graag opnemen in ons sollicitantenbestand voor seizoen 2020. Dit houdt in dat, wanneer er meer duidelijk is, we contact met je opnemen om eventueel een sollicitatiegesprek in te plannen.

Lijkt je dat wat?

Graag hoor ik van je!

Linda

Hey!
Ik ben erg geïnteresseerd in deze vacature, ik heb echter wel een vraagje. Ik zie dat je verblijft op de camping zelf, deel je dit met anderen? En zo ja, met hoeveel?
Groetjes!

Reactie van werkgever:

Hoi Linda,

Dit hangt af van hoe lang je bij ons komt werken en op welke afdelingen je komt werken. Dit is in de meeste gevallen een accommodatie met een andere collega.

Groet,
Silvijn

Amber

hallo,
ik heb een vraag over het eten. Er staat geschreven voor in juli en augustus dat het avondeten inclusief is, betekend dit dat het buiten deze 2 maanden het exclusief is en dat je het avondeten dus zelf moet betalen/regelen? Ontbijt en middag eten moet je sowieso zelf regelen toch?
Kunnen jullie aangeven hoeveel een 17 jarige ongeveer zal gaan verdienen?

groeten,
Amber

Reactie van werkgever:

Beste Amber,

Bedankt voor je vraag!

Dit is afhankelijk van op welke afdeling je staat. Als je bijvoorbeeld in juni het restaurant werkt, dan krijg je op werkdagen ook een avondmaaltijd. Ontbijt en lunch moet je sowieso zelf regelen.

Over je salaris kunnen we pas na het sollicitatiegesprek wat vertellen. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren.

We zien je jouw sollicitatie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Silvijn van Pinxteren

Gerelateerde artikelen