Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga aan het werk als receptionist in het mooie Duitsland!

 • Functie Receptionist m/v
 • Locatie Hallenberg, Sauerland, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen 1 april 2019 en 31 december 2019.
 • Minimum leeftijd 19 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Hotel
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Hallenberg, Sauerland, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Altijd al willen werken in het buitenland? Dan is dit jouw kans om te gaan werken in Duitsland! Zorg dat de gasten een prima tijd hebben, maar probeer ook hun verwachtingen te overtreffen. Je zult talloze herinneringen creëren met het team waarmee je gaat werken in het buitenland. Geniet van een fantastische tijd in Sauerland, maar stel je professioneel op want goed gastheerschap staat hoog in het vaandel.

Jouw uitdaging
Je kunt gaan werken in het buitenland, namelijk als receptionist in het prachtige Sauerland. Deze taak zul je uitvoeren in het prachtige Hallenberg. Ontvang de gasten zo gastvriendelijk mogelijk in een mooi familiehotel. Je zult je als receptionist representatief opstellen, zodat je de gasten een zo goed mogelijk indruk geeft van het hotel. Daarom is enige ervaring als receptionist of een het volgen van een relevante opleiding tijdens het werken in Duitsland wenselijk. Daarnaast is het belangrijk dat je op een redelijk niveau Duits kunt spreken en schrijven.  Er is woonruimte geregeld in het prachtige hotel. Ga met veel enthousiasme werken in Duitsland en geniet van de prachtige omgeving in Sauerland.

Jouw nieuwe werkgever?
Een prachtig 4-sterren familiehotel! Dit familiehotel is gelegen in één van de mooiste gebieden van Duitsland. Je zult als receptionist de gasten van het hotel zo goed mogelijk ontvangen. Deze gasten zul je gaan voorzien van de benodigde informatie. Aangezien dit familiehotel in Duitsland gevestigd is en hier veel Duitse bezoekers komen, zul je deze gasten dus meestal in het Duits te woord staan. Laat deze kans niet liggen en ga werken in Duitsland als een receptionist van een fantastisch hotel.

Werken in Hallenberg
Bekend met de Duitse streek Sauerland? Daar kun jij gaan werken in Hallenberg! Sauerland staat onder andere bekend als het 'Land van de Duizend Bergen'. Ga lekker fietsen of wandelen naast je werk in de prachtige natuur van Hallenberg. Naast het werken in het buitenland kun je jezelf dus prima vermaken in de prachtige omgeving die Hallenberg te bieden heeft! Zie je jezelf al werken in Duitsland als receptionist? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer op deze vacature in het buitenland! 😃
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Marktconform salaris

 • Een ziektekostenverzekering betaald door de werkgever!

 • 5-daagse werkweek

 • Een heerlijke ruimte om te kunnen verblijven

Werkzaamheden

 • Jij verwelkomt de gasten

 • Je staat gasten te woord en geeft informatie

 • Je verwerkt reserveringen voor kamers

 • Je neemt reserveringen voor het restaurant aan

Functie-eisen

 • Je werkt graag in een team, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag

 • Je bent gastvriendelijk, sociaal en commercieel ingesteld

 • Je bent representatief

 • Je wilt graag in het buitenland werken

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen 1 april 2019 en 31 december 2019.

Over bedrijf

Hesborner Kuckuck

Hesborner Kuckuck

Familiehotel Hesborner Kuckuck: al sinds 1986 de plek waar u ongestoord kunt genieten van de rust in een schitterende heuvelachtige omgeving met veel natuurschoon en echte gezelligheid. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt en wordt ontvangen met een warme glimlach. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u ons hotel in het plaatsje Hesborn, dat zuidelijk gelegen is in het Hoog Sauerland: op slechts 2 ½ uur vanaf de grens. Een zeer bekend gebied waarop de Duitsers terecht trots zijn: want het Sauerland, dat ook wel “het land der duizend bergen” wordt genoemd, is zonder enige twijfel één van de allermooiste natuurgebieden van Duitsland. Het is dan ook zeer geliefd bij bijvoorbeeld wandelaars, fietsers en wintersporters, die hier hun hart kunnen ophalen in een schitterende ambiance. Een gezellig weekend met kinderen, ouders en grootouders of een bedrijfsuitje. Even in een heel andere omgeving. Tijd voor elkaar, tijd om samen iets te doen en te beleven, tijd om even bij te praten, tijd om rustig met elkaar te eten. Dat kan bij Hotel Hesborner Kuckuck!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen