Alle vacatures

Nederlands hotel in Duitsland zoekt meerdere medewerkers!

 • Functie Hotel medewerker
 • Locatie Obersteinebach, Duitsland
 • Periode Minimaal 0 dagen tussen november 2021 en november 2021.
 • Minimum leeftijd 25 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Hotel
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Obersteinebach, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "geel" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Omschrijving

Dit zijn leuke vacatures voor mensen die niet heel ver weg willen werken in het buitenland! Je kunt namelijk gaan werken in Duitsland als kok, bedieningsmedewerker, schoonmaker, klusjesman en/of tuinman. Je kunt dus veel variatie verwachten als je aan de slag gaat bij onze oosterburen! Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Lees dan verder!

Wat je allemaal gaat doen?
Natuurlijk is het afhankelijk van welke functie je gaat bekleden! Als bedieningsmedewerker probeer je allerlei zaken zo optimaal mogelijk te regelen voor de gasten, zelfs bijvoorbeeld aan het inchecken of het beantwoorden vragen en reageren op klachten. Daarnaast serveer je eten en drankjes in het restaurant en ’s avonds ga je achter de bar aan de slag. Een leuke baan, waarbij je veel invloed hebt op het verblijf van de gasten. Maar dat is niet het enige wat je kunt gaan doen als je gaat werken in het Hotel. Je kunt namelijk ook gaan werken in Duitsland als kok. Wat je gaat doen als kok? Onder andere het klaar maken van de voorbereiding van ontbijt, lunch of diner, zowel een deel a la carte als buffet.
 
Schoonmaak en tuinonderhoud? Er zijn 55 kamers, zalen, restaurants en 2 Hectare tuin... terrassen, parkeerplaatsen, balkons met veel geraniums en er is dus heeeeeel veel schoonmaak werk. Ben je handig?? Dat klinkt als muziek in de oren. We zijn druk op zoek naar mensen die professioneel hebben geklust. Want we zijn in de lockdown begonnen met het renoveren van 20 kamers, alles in eigen hand. En zijn nog lang niet uitgeklust. Voor de handige harrie hebben we een super aanbieding. Klinkt goed hé! Benieuwd voor wie je kunt gaan werken in Duitsland? Dat vertellen we je graag hieronder.
 
Voor wie je kunt gaan werken in Duitsland?
Een hotel in het prachtige Obersteinebach! We zijn aangesloten bij een hotel keten als zelfstandig hotel. We doen dus veel samen, maar houden onze individualiteit als Motorhotel. Dus de weekenden in het motorseizoen draaien we voor motorrijders, en de rest van het jaar hebben we een all inclusive formule voor de 50 plusser. Onze gasten zijn 95%  voornamelijk Nederlanders en Belgen. Maar vanaf het seizoen 2021 ook Duitsers. Wil je weten wat de omgeving van het hotel je allemaal kan bieden? Dat vertellen we je hieronder!

Werken in Duitsland
Naast het werken in Duitsland hoef je echt niet stil te zitten! Ontdek de omgeving en bekijk de vele bezienswaardigheden in het prachtige Obersteinebach. Dit plaatsje is gelegen vlakbij de bekendere plaats Bonn, Keulen en Koblenz. Er staat een bedrijfsauto beschikbaar voor het team. Dus als je boodschappen meeneemt voor het bedrijf, kun je ook dagjes genieten van de omgeving, ja, zelfs dichtbij de moezel en de Rijn. We zitten midden in het bos, 4km van de bewoonde wereld, dat wordt dus genieten en werken in Duitsland! Ben jij klaar voor een paar maanden werken in het buitenland? Dan is dit de ideale vacature in het buitenland! Wat je nu nog moet doen? Solliciteren en je cv toe voegen aan je profiel! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Kost en inwoning

 • Een algemene bedrijfsauto

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Een veelzijdige baan

Wat verwachten wij van jou?

 • Nederlands sprekend

 • Kennis van de Duitse Taal voor bedienings medewerkers

 • Motivatie is belangrijker dan diploma's

Beschikbaarheid

Minimaal 0 dagen tussen november 2021 en november 2021.

Over het bedrijf

Hotel Heiderhof

Hotel Heiderhof

Hotel Heiderhof ligt midden in het bos Westerwald, 30 minuten van de hoofdstad Bonn. Er zijn 50 kamers en appartementen, zalen met een capaciteit van 250 personen en 2 hectare tuin waar onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden. In 2014 zijn wij gestart nadat het hotel 4 jaar gesloten was. De nieuwe start is achter de rug en het bedrijf groeit beter dan verwacht. In 2017 verwachten we een verdere groei van 25%. De clientèle van het hotel zijn voornamelijk Motorrijders uit Nederland. Groepen en individuele reizigers met een gemiddeld verblijf van 2 nachten. We serveren ontbijt lunch en diner. Het seizoen begint in April, tot Oktober. met nog een staartje tijdens Kerst. Het voorseizoen en naseizoen vullen we met busgroepen. 99% van de gasten blijft eten en maakt gebruik van een HP arrangement. 3 gangen. Het doel is binnen 2 jaar, 10 000 gasten te serveren in een jaar. We hebben een klein team vaste medewerkers. Willen dit uitbreiden met een keuken team en service medewerker. De medewerkers wonen intern.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 oktober 2021

Vacature vragen

Charlien

Hallo,
Ik zag in een eerdere reactie dat je ook mag solliciteren als je jonger bent dan 25, maar dit lukt niet via de site omdat mijn geboortedatum aangeeft dat ik niet voldoe aan de minimumleeftijd. Kan ik op een andere manier solliciteren? mvg

Reactie van werkgever:

Ja Charlien, dat kan. Je moet dan wel eerst onderzoeken of het je wel ligt om midden in de bossen te zitten met de eerste buren op 4km. En de eerste supermarkt op 8km. Veel jongeren vinden het hier te saai en te stil, ook al hebben we genoeg gasten. Ik weet natuurlijk niet of je graag met gasten praat, en in de keuken of de bediening werkt, maar denk er goed over na. Dan kun je ons opzoeken via internet. we zijn het enige hotel in Obersteinebach in Duitsland

Marty

Is het werk maar voor 14 dagen of voor langere tijd ?

Reactie van werkgever:

Hallo Marty, De baan is voor langere tijd.

Cees En Gea

Hallo.
Wij man en vrouw 51 en 50 zijn al enige tijd opzoek naar een Baan in duitsland om zo ons duits weer bij te spijkeren.
Mijn man is handig met zijn handen,en ik heb veel ervaring met schoonmaak,zowel particulier als vakantiehuisjes .
Dit lijkt ons een unieke kans om eens ergens anders te wonen en werken.
Mvg cees en gea van galen.

Reactie van werkgever:

Hallo Cees en Gea, Leuk dat jullie solliciteren. Qua leeftijd passen jullie goed in ons team. En ja, we zijn op zoek naar mensen die hier enkele jaren willen blijven.
Wat zoeken we ? Die oog heeft voor details. Iemand die weet dat alles `geld `kost, correct en netjes werken kan. Motivatie is voor ons belangrijk, kan je iets niet, geen probleem zeg het ons, ben je gemotiveerd dan kan je veel leren.
Hopelijk kan je een beetje lezen hoe het hier bij ons gaat,ben jij nog steeds geintresseerd ? bel of schrijf ons dan je motivatie en ervaring

Simon

Zoeken jullie ook koks ???

Reactie van werkgever:

Jazeker, maar dan wel een kok, niet alleen kan koken, maar ook zijn werkplek schoonhoudt, HACCP bijhoudt en niet te beroerd is om ook zijn pannen af te wassen. Oftewel, een zelfstandig werkend kok.

Maria

Hallo! Ik ben erg geïnteresseerd in deze vacature, alleen vroeg ik me af, kan ik ook solliciteren als ik 21 jaar ben? Of zoeken jullie echt mensen vanaf 25 jaar? groet, Maria

Reactie van werkgever:

Hallo Maria, Leuk dat je in de horeca wilt werken. Wij hebben een team van 40 plussers en een clientèle van 65plussers. We zitten midden in een bos en de dichtst dichtstbijzijnde winkel is 8km hiervandaan. Een stad zelfs een half uur rijden. Je mag natuurlijk met alle plezier proberen dit uit te houden. Maar onze ervaring is, dat jonge mensen zich snel vervelen. Dus wil je solliciteren, graag zelfs, maar weet waar je aan begint.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt