Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Werk als receptionist(e) op een prachtige camping in Duitsland!

 • Functie Receptionist
 • Locatie Senheim, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 6 weken tussen 23 mei 2022 en 30 oktober 2022.
 • Minimum leeftijd 17 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1400 - €2100

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Senheim, Duitsland
Informatie over het reizen naar Duitsland
Voor Duitsland geldt momenteel een groen reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen. In Duitsland geldt momenteel de 2G-regel. Dit houdt in dat jij voor je bezoek aan Duitsland, een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden) moet kunnen laten zien. Reizigers die geen vaccinatie- of herstelbewijs hebben gaan in Duitsland in quarantaine. Op z’n minst 5 dagen na aankomst in Duitsland kan de quarantaine met een negatief testresultaat worden beëindigd. De maatregelen verschillen per deelstaat in Duitsland. Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Omschrijving

Ben je op zoek naar de echte leuke baan in het buitenland, waar jouw inzet er echt toe doet en waar je onderdeel uitmaakt van een leuk team? Dan is deze vacature ècht iets voor jou! Wij zoeken voor in het hoogseizoen en eventueel ook voor in of voor in het voor- en naseizoen nog een receptionist(e). Je werkt in een moderne receptie, waar je met tenminste twee, maar meestal met drie tot vier collega’s aanwezig bent. Er is dus altijd hulp aanwezig, mocht je iets (nog) niet weten.

Jouw baan als receptionist(e) in Duitsland
Op Camping Holländischer Hof werk je hoofdzakelijk voor Nederlandse, Duitse, Belgische en Deense toeristen, die op de camping of in de jachthaven te gast zijn. De camping biedt het gehele jaar een recreatieprogramma aan voor volwassenen en in het hoogseizoen is er ook een programma voor kinderen en jongeren. De bruisende camping heeft voor ieder wat wils en de gasten variëren dus ook in alle leeftijden! Dit maakt jouw werk erg afwisselend door de verschillende contacten die je zal hebben tijdens je vakantiewerk in Duitsland! Bij het werk in de receptie ben je bezig met het verwelkomen van gasten, in- en uitchecken en het beantwoorden van algemene vragen. Je doet daarnaast lichte administratieve werkzaamheden. Vaak sta je met minimaal twee en soms met wel drie of vier collega's bij de receptie. Naast het werk in de receptie ben je af en toe ook in de campingshop aan de slag, waardoor je nog meer afwisseling hebt in je dagelijkse job in Duitsland.

Er is dus afwisseling genoeg en je kunt daardoor ook je beheersing van de buitenlandse talen verbeteren. Een basiskennis van Nederlands, Duits en Engels is wel een vereiste, zodat je ook in het begin al met de gasten kunt communiceren.

Jij krijgt gratis je eigen plekje in een caravan op het personeelsterrein en hoeft geen eten te regelen. Je krijgt namelijk gratis drinken en maaltijden. Een boodschapje kan je ook doen in de campingwinkel. Hier zijn gelukkig ook Nederlandse producten verkrijgbaar! Er wordt goed voor je gezorgd dus tijdens jouw periode van werken in het buitenland.Hoe fijn is dat?! Het uurloon bedraagt € 10,50. Heb je interesse en de juiste motivatie, dan verdien je wel zo’n € 2.100,- per maand en dat bij een leuke vakantiejob! Zien we jouw sollicitatie snel tegemoet? 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een onvergetelijke ervaring!

 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Een eigen plekje in een caravan op het personeelsterrein

 • Eten en drinken wordt gratis verzorgd

 • Een heel hecht en gezellig team vol nieuwe vrienden!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Eventueel kan je ook af en toe werken in de campingshop

 • Lichte administratieve werkzaamheden

 • Receptiewerkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent flexibel ingesteld

 • Je bent energiek en vrolijk

 • Je vindt het leuk om in een gezellig team te werken

 • Je spreekt de Duitse taal naast Nederlands zodat je gemakkelijk kunt communiceren met gasten

 • Beheersing van spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands

Beschikbaarheid

Minimaal 6 weken tussen 23 mei 2022 en 30 oktober 2022.

Over het bedrijf

Camping Holländischer Hof

Camping Holländischer Hof

Onze camping ligt in het Moezeldal in Duitsland en is gelegen tussen de steden Koblenz en Trier (Cochem-Zell). Het Moezeldal is een toeristisch aantrekkelijk gebied, waar ook de wijnbouw een grote rol speelt. Camping Holländischer Hof is een drukbezochte, viersterren-camping waar met name toeristische gasten verblijven (geen vaste-gasten-camping). In het najaar staat het verblijf met name in het teken van de wijnbouw en de wijnfeesten. We zijn dan druk bezocht door Nederlandse, Duitse, Belgische en Deense gasten. Daarnaast ligt bij de camping een jachthaven die ook in de receptie wordt beheerd.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 mei 2022
Gabriel

Hi, is A2/B1 Duits voldoende?

Reactie van werkgever:

Hallo Gabriel,
Ja, dat is voldoende. Het gaat er om dat je de gasten in Duits kunt ontvangen en hun vragen kunt beantwoorden. Dat het niet perfekt is, is geen probleem.
Verneem graag van je.
Reginald Burgers

Muhammed

Hey,
Is het verplicht om de Duitse taal te kunnen spreken of is het een pre?
Mvg

Reactie van werkgever:

Hallo Muhammed, leuk dat je reageert op onze advertentie en ja je moet goed duits kunnen spreken want we hebben veel Duitse gasten.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen