Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Luxe resort in Duitsland is op zoek naar een keukentopper!

 • Functie Horecamedewerker(ster)
 • Locatie Heimbach, Duitsland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 1 maand tussen 13 augustus 2018 en 1 oktober 2018.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Restaurant
 • Bruto maandsalaris €1700 - €2200
Covid-update - Heimbach, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Omschrijving

Zoek je een uitdagende horecabaan in het buitenland? Komt dat even goed uit. Je kan gaan werken in Duitsland! Een afwisselende baan vol mogelijkheden. Lees snel verder en kijk wat je kan verwachten van deze vacature in Duitsland.

Over ons
In december 2013 is ons prachtige 4 sterren resort geopend in Heimbach-Eifel. Ons luxe resort heeft geweldige faciliteiten voor zowel ontspanning als activiteiten. Op onze promenade vind je meerdere winkels, een supermarkt, een Italiaans restaurant, het Heimbacher Brauhaus (waar het smaakvolle Heimbacher bier vandaan komt), een conferentiecentrum met businessbar, een snackbar, wellness, groot zwembad zowel binnen als buiten. Waar ons resort een buitengewone beleving is voor onze gasten, is het voor onze medewerkers een buitengewone plek om te werken. Het resort is zeer succesvol, zowel in de verhuur als in de exploitatie.

Deze zomer wordt het nóg drukker dan verwacht, daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe (aankomend) kok die samen met ons voor het échte vakantiegevoel bij de gasten wil zorgen.

Wij zoeken
Een topper die graag wil werken in Duitsland! Daarnaast is ervaring met de Duitste taal een pré. Echter zijn er in de zomer ook veel Nederlandse gasten, perfect Duits is daarom niet noodzakelijk. Je komt te werken in de keuken van het resort. Voornamelijk in het restaurant, waar je meehelpt bij het voorbereiden van de gerechten, het gereed maken van de borden het voorbereiden van buffette en het bakken van pizza's. Samen zorgen we niet alleen voor een hapje en een drankje, maar werken we hard aan de fijne vakantie van onze gasten.

En dan nog even dit
Wij vinden het érg belangrijk dat jij het als teamlid naar je zin hebt. Daarom bieden we jou het volgende: 

• Alle nodige papieren (denk aan contracten en vergunningen). 
• Een eigen kamer en badkamer. 
• Een marktconform salaris. 
• Een mooie ervaring om je Duits bij te spijkeren en veel te leren in de horeca. 

Er zijn diverse mogelijkheden vanaf nu tot en met oktober. 

Zie jij het zitten om ons team te komen versterken of wil je meer informatie? Solliciteer dan vandaag nog en kom bij ons werken in Duitsland! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Alle nodige papieren (denk aan contracten en vergunningen).

 • Een eigen kamer en badkamer.

 • Een marktconform salaris.

 • Een mooie ervaring om je Duits bij te spijkeren en veel te leren in de horeca.

Werkzaamheden

 • Ondersteuning in de keuken van het Brauhaus

 • Ondersteuning in de keuken van ons Italiaanse restaurant

 • Ondersteuning bij buffetten en barbecues etc.

Functie-eisen

 • Ervaring met de Duitse taal is een pre.

 • Ervaring in de horeca.

Beschikbaarheid

Minimaal 1 maand tussen 13 augustus 2018 en 1 oktober 2018.

Over bedrijf

Resort Eifeler Tor

Resort Eifeler Tor

In december 2013 is ons prachtige 4 sterren resort geopend in Heimbach-Eifel: Landal Resort Eifeler Tor. Het resort is ontwikkeld en wordt geëxploiteerd door Dormio en wordt onder de vlag van Landal verhuurd. Dormio is een snelgroeiende organisatie met ambitie, meer informatie vind je op www.dormio.eu. Resort Eifeler Tor is een luxe resort met geweldige faciliteiten voor ontspanning en activiteiten. Op onze promenade vind je meerdere winkels, een supermarkt, een Italiaans restaurant, het Heimbacher Brauhaus, een conferentiecentrum met businessbar, een snackbar, wellness, groot zwembad zowel binnen als buiten. Waar Resort Eifeler Tor een buitengewone beleving is voor onze gasten, is het voor onze medewerkers een buitengewone plek om te werken. Het resort is zeer succesvol, zowel in de verhuur als in de exploitatie.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Alessandro

Hoi, deze job lijkt mij echt heel erg leuk,ik las over het Italiaanse restaurants super.ik ben half Italiaans en ben gek op koken ik heb in een paar restaurants gewerkt maar Italiaans eten heb ik natuurlijk echt iets mee. Mijn verloofde wil ook graag bij Julie werken is er voor haar ook iets? en kan ik samen met met mijn verloofde komen ook al zou ik de enige zijn die gaat werken? Gr Alessandro

Reactie van werkgever:

Hallo Alessandro, Dank voor je bericht. Het is lastig om je verloofde mee te nemen. De bediening is bij ons al vol, het gaat nu specifiek om een keuken job. Wij hebben ruimte voor 1 persoon om te overnachten in een woning, waar al meer stagiaires en hulpkrachten uit Nederland werken.
Kun je iets meer zeggen over je ervaring in de keuken?

Gerelateerde artikelen