Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Hotel in Duitsland zoekt een medewerker of stel voor meerdere posities!

 • Functie Medewerk(ster) gezocht, Service, Hotelkamers en/of Keuken
 • Locatie Winterberg - Altastenberg, Duitsland
 • Periode Minimaal 80 dagen
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca en Hotel
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Benut een win-win situatie in het prachtige Altastenberg! Doe waardevolle werkervaring op als servicemedewerk(ster), Reinigingsmedewerk(ster) kok(in) en beleef een unieke levenservaring. Kun jij zelfstandig werken en heb je relevante werkervaring? Fantastisch! Lees dan vooral deze vacature in Duitsland, zorg dat je op tijd bent en solliciteer direct.

Over je nieuwe uitdaging
Combineer plezier met geld verdienen! Een Nederlands hotel is op zoek naar enthousiaste mensen voor in de horeca. Als kok creëer je de lekkerste gerechten en word je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de keuken. Of gaat je interesse uit naar service- en/of reinigingsmedewerk(ster) Liever als stel gaan werken in het buitenland? Geen probleem! We zoeken ook nog een allround medewerker (m/v). Dus je kan ook samen op avontuur. Ga jij de uitdaging aan?

Werken in Duitsland
Dichtbij maar toch naar een compleet andere omgeving en cultuur? Als je wilt werken in het buitenland en toch in de buurt van Nederland wil blijven is werken in Duitsland de ideale optie! Geniet bijvoorbeeld van een lekkere ‘bratwurst’ met een halve liter bier en een ‘apfelstrudel’ na het werken in Duitsland. Zie jij het wel zitten om te gaan werken in Duitsland? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Marktconform salaris

 • Een onvergetelijk avontuur

 • Dynamisch Teamverband

 • Kost en inwoning

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • Toekomst

Wat moet je daarvoor doen?

 • Afhankelijk van functie

Wat verwachten wij van jou?

 • Aantoonbare werkervaring

Beschikbaarheid

Minimaal 80 dagen

Over het bedrijf

Hotel Altastenberg

Hotel Altastenberg

Voor een hotel in Altastenberg zijn wij op zoek naar een kok (M/V) die ons team komt versterken. Of een leuk dynamisch stel, waarvan 1 kok (M/V) is en de ander in de bediening c.q andere werkzaamheden kan verrichten. Werk is voor langere tijd en incl. kost en inwoning. Gaat om bedrijfsovername per december
Vacature status
Vervuld

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?
Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?
Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.
Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Covid-update - Winterberg - Altastenberg, Duitsland
Informatie over het reizen naar Duitsland
Voor Duitsland geldt momenteel een groen reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen. Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Gerelateerde artikelen