Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Enthousiaste activiteitenbegeleiders gezocht in Europa!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Hotel, Animatie en Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Spanje, Italië, Kroatië, Turkije, Frankrijk, Slovenië en Denemarken
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Beginnen aan een vakantiebaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou namelijk de leukste vakantiebaan aan! Jij kunt namelijk gaan werken in het buitenland als activiteitenbegeleider. Interesse? Lees dan deze vacature in het buitenland verder.

Jij gaat werken in het buitenland als activiteitenbegeleider! Dat betekent dat je namens ons op een camping (soms in een hotel) gaat werken in het buitenland. Dit ga je natuurlijk doen op prettige locaties in Europa. Waar het ook is, jij zorgt ervoor dat de gasten een zorgeloze en onvergetelijke vakantie hebben. Waar je dit kunt gaan doen? Dat kan in Spanje zijn, Frankrijk, Italië, Nederland of een andere plek. Kortom, de kans op veel zon is erg groot! Start jij binnenkort met werken in het buitenland binnen ons top team? Dat is mooi! Kun je daarnaast ook de gasten blij maken? Solliciteer dan op deze vacature in het buitenland.

Als activiteitenbegeleider pak je alles aan wat er gedaan moet worden. Maar je hoofdtaak is het organiseren van de meest toffe activiteiten voor onze jongste gasten, kids van 4 tot 18 jaar. Jij bedenkt niet alleen, je bent ook organisator, scheidsrechter, gids, animator, jury en rommelopruimer tegelijk. Een zeer leuke en diverse baan dus!
 
Als jij ervoor kiest om te gaan werken in het buitenland, dan ben je overal inzetbaar voor. Gasten ontvangen? Tenten schoonmaken? Ontbijt serveren? Afwassen, boodschappen doen of opruimen? Jij doet het met de grote glimlach! Lekker buiten, vrolijke mensen om je heen en een paar weken weg uit je eigen omgeving. Kortom: we beloven je een geweldige ervaring in het buitenland. En hoe denk je dat het staat, de functie van Activiteitenbegeleider op je cv? Precies! Zien we jou binnenkort?
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een paar weken aan het werk onder de zon;

 • Kosteloos naar bestemming, wij zorgen voor vervoer (bus of vliegtuig) naar locatie;

 • Al je verblijfkosten vergoed (eten, drinken en slapen);

 • Een netto onkostenvergoeding;

 • Teamkleding;

 • Een reisverzekering via Europeesche Verzekeringen.

Werkzaamheden

 • Het activiteitenprogramma bedenken, begeleiden en uitvoeren;

 • Kinderen en jongeren enthousiast maken en antwoord geven op al hun vragen;

 • Mee gaan met de leukste activiteiten, zonder dat dit je geld kost;

 • Je bent het aanspreekpunt voor ouders en kinderen/jongeren met betrekking tot het activiteitenprogramma;n vrije dag per week met het hele team om leuke dingen te doen;

 • Een vrije dag per week met het hele team om leuke dingen te doen;

 • Vrienden maken voor het leven!

Functie-eisen

 • Minimaal 18 jaar op 1 januari 2020;

 • Gastvriendelijk, flexibel en enthousiast, vooral in de omgang met kinderen;

 • Een wandelende ideeënmachine (vooruit, je mag er af en toe ook even bij gaan zitten...);

 • Minimaal 2 weken beschikbaar in de zomerperiode.

 • Zelfstandig maar ook een teamplayer, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 27 juni 2020 en 5 september 2020.

Over bedrijf

Estivant Vakanties

Estivant Vakanties

Elke gast een zomergast. Estivant (het Franse woord voor 'zomergast') is al 15 jaar specialist in de leukste eenoudervakanties. Kwaliteit in een uniek concept maken dat kinderen én ouders een onvergetelijke vakantie beleven. Wij geloven dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. We weten dat onze gasten verrassend blij worden van de vakanties die wij organiseren. Wij halen daar ontzettend veel voldoening uit. En nieuwe energie om nog meer geweldige vakanties te organiseren. Vakanties die ontspannen, verbinden en verrassen.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Mathilde

Hoi,

Ik had gesolliciteerd op deze vacature en kreeg een reactie dat er interesse in mij was en dat er snel contact opgenomen zou worden. Nu is dit al een paar weken geleden en heb nog niks gehoord. Er staat nu bij de status van mijn sollicitatie dat ik ben afgewezen. hoe kan dit?

Groetjes Mathilde

Mathilde

Hoi,

ik last dat je geen loon krijg maar een vrijwilligers vergoeding van 8,- euro per dag, uit hoeveel uur bestaan je werk dagen dan?

Reactie van werkgever:

Hoi Mathilde,

Dit verschilt per dag. We houden geen werkuren bij, want dat is lastig te bepalen op de camping.
In principe sta je 24/7 klaar voor onze gasten, maar uiteraard heb je ook tijd voor jezelf.

Hoeveel uur per dag dat is hangt af van hoe jullie als team samenwerken en hoeveel tijd er over blijft voor leuke dingen met het team bijvoorbeeld.

Groetjes Jolijn

Elke

Hallo,
Ik ben op 10 januari 2020 18 geworden, maar in de functie eisen staat dat je op 1 januari 2020 18 moet zijn. Zijn deze 9 dagen een probleem?
Mvg, Elke van der Heijden

Reactie van werkgever:

Hoi Elke,

Dat is geen probleem, zolang je maar voor de start van de zomer 18 jaar bent :)

Groeten,

Marielle - Reisleiding Estivant Vakanties

Jonna

Hi,

Kan je zelf kiezen naar werk land je gaat? En krijg je ook loon of worden je kosten alleen vergoed?

Groetjes,
Jonna

Reactie van werkgever:

Hoi Jonna,

Je kunt een voorkeursbestemming opgeven.
We moeten echter met veel factoren rekening houden bij het maken van de planning. Na een gesprek bepalen we de bestemming.

Als Activiteitenbegeleider werk je op vrijwillige basis. Je krijgt geen salaris maar een vrijwilligersvergoeding van €8,00 per dag (7 dagen in de week). Daarnaast vergoeden wij jouw reiskosten, verblijfskosten (eten, drinken, slapen), training en een reisverzekering. Je maakt zelf dus ook helemaal geen kosten.

Jildou

Hallo,

Samen met een vriendin zou ik graag dit werk willen doen, alleen zijn wij in oktober 2020 pas 18. Wel hebben wij dan een VWO diploma. Is dit een probleem?

Groetjes Jildou

Reactie van werkgever:

Hoi Jildou,

Hartelijk dank voor je vraag.

Helaas moet je minimaal 18 jaar zijn bij aanmelding om voor ons op locatie te mogen werken.
Mocht je het volgend jaar nog steeds leuk vinden om voor ons aan de slag te gaan, zouden wij het hartstikke leuk vinden als je je dan weer aanmeldt! ☺

Veel succes bij het vinden van een andere leuke zomerbaan!

Groetjes Jolijn

Gerelateerde artikelen