Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Dierenkliniek in Morlaix zoekt dierenverzorger!

 • Functie Dierenverzorger
 • Locatie Morlaix, Frankrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode De gehele periode van 09 sep 2019 t/m 08 aug 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €700 - €1500

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij een échte dierenliefhebber, heb je altijd al eens willen werken in het buitenland en houd je van strand? Dan hebben wij een erg mooie vacature voor jou. Een Franse dierenkliniek in Morlaix is namelijk op zoek naar dierenliefhebbers. Jij hebt nu de kans om te gaan werken in het buitenland, en beter nog: je kunt dit gaan doen met een vriend(in). Dat is nog veel gezelliger! Benieuwd naar wat deze werkgever zoal doet en wat ze te bieden hebben? Lees snel verder!

Over jouw werkgever
Wanneer jij gaat werken in Frankrijk staat er een mooi avontuur op jou te wachten. De werkgever in Morlaix is een dierenkliniek met erg veel kennis en expertise. Hun doel? Er voor zorgen dat de dieren zo goed mogelijk ter been komen na een operatie, en jij kan hierbij helpen. Zo gebruikt jouw toekomstige werkgever verschillende technieken waarbij honden en paarden onder andere in het water trainen voor optimaal spierherstel. En dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Zo zijn de specialisten en verzorgers, die ook werken in deze dierenkliniek in Frankrijk, Nederlandstalig. Een hoopje gemotiveerde en gezellige Nederlandse avonturiers bij elkaar, hoe leuk is dat? 

Zo ziet jouw werkdag eruit
Het verzorgen van dieren is jouw centrale taak. Wanneer jij gaat werken in Frankrijk zul je je voornamelijk bezighouden met het verzorgen van paarden en honden. Ervaring met paarden en honden is dan ook een pré! Al in de ochtend begin jij met je dagelijkse routine. Je geeft als allereerst de dieren eten. Daarna maak je de stallen en kennels schoon. Vervolgens verzorg je de dieren. Denk hierbij aan het kammen, wassen en borstelen van de dieren en het bijvullen van het water en eten. Zo ziet een dag eruit wanneer jij gaat werken voor deze dierenkliniek in Frankrijk.

Werken in Morlaix
Morlaix is gevestigd in het westen van Frankrijk, vlakbij de kust. Na een dag te hebben gewerkt, kun je dus een frisse duik nemen in de zee. Morlaix is een Franse gemeente met ongeveer 15 duizend inwoners. Zo valt er genoeg te doen. Bezoek het Château du Taureau, een authentiek Frans fort. Of waan je door de pittoreske straten van Les Venelles. En als je van terrassen houdt dan is Ty Coz zeker een aanrader. Hier kun jij een écht Bretons biertje van de tap drinken. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een team met de leukste collega's, waarvan de specialisten en verzorgers ook Nederlands zijn

 • Dieren die voor een langere tijd verzorging nodig hebben

 • Een goede werkbasis voor een meerdere jaren

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Diverse taken en bezigheden met de mogelijkheid tot eigen input

 • Veel kennis en expertise met betrekking tot dierenverzorging en -welzijn

Werkzaamheden

 • Het verzorgen van de dieren (water geven, voeden, verzorging, enzovoort.)

 • Het uitvoeren van praktische werkzaamheden (bijvoorbeeld het repareren van een hek)

 • Verantwoordelijk voor de inkoop van het eten voor de dieren

 • Verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers

 • Het trainen, verzorgen, wassen, oefenen en/of zwemmen met paarden en honden

Functie-eisen

 • Je houdt van dieren

 • Je kunt omgaan met zowel paarden als honden

 • Je hebt oog voor het welzijn van de dieren (veiligheid, gezondheid, algemene staat, enzovoort.)

 • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel jijzelf als de dieren

Beschikbaarheid

De gehele periode van 9 september 2019 t/m 8 augustus 2020.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Freda

Beste,

Ik heb zonet proberen solliciteren maar dit is geannuleerd geweest. Wel staat mijn CV op mijn profiel. Kunnen jullie dit ook zien of hoe stuur ik dit naar jullie door?

Met vriendelijke groet,

Freda Acheampong

Reactie van werkgever:

graag aan ons sturen - dat kan ook direct - ik heb moeite om met de dashboard/sollicitaties contact te hebben

Kimberley

Ik zou graag meer ervaring opdoen met het herstel van de dieren dmv (water)therapie en rijden etc dan alleen de verzorgende kant doen (aangezien ik dit al dagelijks doe). Het is mij niet helemaal duidelijk in welke mate dit bij de taken hoort?
Of is het meer dat je af en toe mee mag kijken en mag helpen maar dit uitzonderingen zijn.
Ik hoor graag van u!
Met vriendelijke groet,
Kimberley Snip

Reactie van werkgever:

het is een beetje lastig te zien wat je ermee bedoelt? paarden rijden is niet onze opgave maar hoort wel bij een onderdeel van onze vestigingen - niet deze. De dieren in deze vestiging blijven lang bij ons en verblijven vanwege excellente verzorging en hun heel bijzondere taak (redders en show dieren). De opgave die wij willen aangaan met de vestiging is watertherapie - echter die is nog in aanbouw en bestaat op dit moment nog niet. Wij hebben 40 dieren dagdagelijks op alle fronten te verzorgen en daar hoort bij bewegen en trainen, schoonmaken en zwemmen medicijnen geven, routine van de dag opvolgen zodat er rust, harmonie en vooral duidelijkheid is voor de dieren. Je zult in een klein team of alleen werken en zelfstandig taken uitvoeren. er is een uitgebreide jobdescription maar daar was je niet naar op zoek lijkt het?

Janine

Hallo. Ik ga waarschijnlijk vanaf februari weer studeren. Is het mogelijk om deze baan te doen tot februari?

Met vriendelijk groet,
Janine de Vries

Lois

Is deze vacature al voltooid? Omdat de start data 2 sept al is.... ik ben eigenlijk hals over kop wel opzoek naar een nieuw avontuur met dieren en in het buitenland en betaald?! en kwam dit tegen....

Fenna

Hallo,

Kan je ook je eigen dieren meenemen?

Gerelateerde artikelen