Alle vacatures

Werk aankomende zomer als kids entertainer in Frankrijk!

 • Functie Animatie medewerker
 • Locatie Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van augustus 2021 t/m augustus 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Animatie en Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Vind jij het leuk om te werken met kinderen? Leef jij graag mee in een fantasie en is geen minidisco dans voor jou te gek? Dan is deze vacature in Frankrijk voor jou! Ga aankomende zomer de uitdaging aan als kids entertainer in Frankrijk! 
 
Jouw dag als kids entertainer
Als kids entertainer vermaak jij kinderen tussen de 4 en 12 jaar op een camping in Frankrijk. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw nieuwe collega’s. Je werkt in een gezellig team en zorgt ervoor dat de kinderen een geweldige zomer hebben!☀️  Voordat je begint aan je nieuwe baan in Frankrijk, krijg je een te gekke training. Op die manier ga je goed voorbereid aan het werk in Frankrijk en ben je straks de beste kids entertainer van het hele land! Je begint je dag met creatief knutselen, ’s middags organiseer je een sportief spel en ’s avonds krijg je iedereen met de voetjes van de vloer tijdens de mino disco!
 
Een zomer in Frankrijk
De camping ligt in Frankrijk.🇫🇷  De zomers in Frankrijk zijn heerlijk!  Heb je een vrije dag tijdens het werken in Frankrijk? Trek erop uit! Ontdek een stad samen met je collega’s of relax onder de stralende zon. Ook tijdens het werken op de camping in Frankrijk is er genoeg te beleven. Zo word je tijdens de talentenjacht verrast door de verborgen talenten van campinggasten, test je het camping geluk tijdens de bingo of zing jij als een echte ster tijdens de karaoke. Je zal je nooit vervelen tijdens het werken in Frankrijk!🎤

Enthousiast geworden over animatiewerk in het buitenland? solliciteer dan direct en ga de zomer van je leven tegemoet!

Save the date! Op 18 mei 11:00 organiseert de opdrachtgever een webinar. Hier krijg je alle ins- en outs te horen over het werk als entertainer in binnen en buitenland, het werken als entertainer bij de opdrachtgever én heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast worden er twee 'special guest' uitgenodigd!
 
Om de webinar live te volgen, is inschrijven via de volgende link nodig: https://www.airmeet.com/e/f06d84f0-b188-11eb-b7e2-198374ff8e84
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een accommodatie

 • Een geweldige zomer!

 • Begeleiding in je werk

 • Vrienden voor het leven

 • Hulp nodig? We zijn 24/7 bereikbaar

 • Een training zodat je voorbereid begint

Wat moet je daarvoor doen?

 • Spelletjes organiseren

 • Mascottepak? No problem!

 • Creatief knutselen met kinderen

 • De voetjes van de vloer krijgen tijdens de minidisco

 • Ervoor zorgen dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt geen plankenkoorts

 • Je spreekt un petit peu français

 • Je vindt het leuk om met kinderen te werken

 • Je weet iedereen mee te krijgen in je enthousiasme

 • Je bent creatief in het bedenken van nieuwe activiteiten

Beschikbaarheid

De gehele periode van augustus 2021 t/m augustus 2021.

Over het bedrijf

TeamAnimation

TeamAnimation

In 2009 startte TeamAnimation als een groepje jonge honden met een passie voor animatie, Frankrijk, en campings. Inmiddels leveren we animatie op campings in binnen- en buitenland. Stap voor stap hebben we iets moois neergezet en we zijn nog lang niet klaar! Het geheim zit in onze bedrijfscultuur. We zijn begonnen als een vriendenclub die, ook na alle verschuivingen, nog steeds contact heeft en waaruit zelfs relaties, trouwfeestjes en baby’s zijn voortgekomen. Intern noemden we onze afdeling recruitment dan ook ‘afdeling romantiek’. Hoewel we groter en groter worden, is de basis altijd hetzelfde: kameraadschap en verbondenheid. Dit trekt mensen aan en houdt mensen vast: je voelt het meteen als je bij ons binnenstapt. We groeien hard met ruim 400 entertainers op campings in Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Bovendien zijn er 20 campings waar onze mascotte Lenny de Vos rondloopt. Elk jaar verwelkomen we heel veel nieuwe collega’s die op de camping gaan werken. En met die groei is één ding belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en gastvrijheid kan uitdragen.
Vacature status
Vervuld

Vacature vragen

Tine

Beste,
Is deze vacature bedoeld voor jobstudenten? Waar is de camping gelegen?

Reactie van werkgever:

Hi Tine! Onze campings liggen van het noorden tot in het zuiden van Frankrijk. Zonnige groet.

Sandy

Hallo,

Ik spreek geen frans, is dit heel erg? Echt alleen de basis van de basis

Reactie van werkgever:

Hi Sandy! Wanneer je minimaal 6 weken beschikbaar bent in de maanden juli en augustus is dit geen probleem! Het is ook nog altijd mogelijk om bij ons een cursus Frans te volgen. Zonnige groet.

Esther

Beste,
Ik ben erg geïnteresseerd in deze vacature. Is het een probleem als ik niet precies 6 weken zou kunnen werken? Misschien 5 en een halve week? Mijn vakantie is wat later en die duurt tot 5 sept.

Reactie van werkgever:

Hi Esther! Bedankt voor je vraag! De mogelijkheden kunnen we samen bespreken tijdens ons sollicitatiegesprek. Zonnige groet.

Myrte

Beste meneer of mevrouw,

Ik ben geïnteresseerd in deze vacature en heb een aantal vragen. Welke taal / talen zullen er met de kinderen worden gesproken? Om wat voor accommodatie gaat het en wordt die gedeeld met anderen?

Reactie van werkgever:

Hi! Er komen gasten van verschillende nationaliteiten op de camping. Frans, Engels, Duits en Nederlands zijn de meest voorkomende talen. De accommodatie is verschillend per camping. Zonnige groet.

Nanouska

Geachte heer/mevrouw,
Ik ben geïnteresseerd in de vacature, maar ik word op 14 augustus pas 18 jaar. Kan ik alsnog solliciteren voor de vacature of ben ik te jong?

Reactie van werkgever:

Hi Nanouska! Helaas ben je nu dan nog net te jong voor de vacature in Frankrijk. Wanneer je de Nederlandse nationaliteit hebt en het ook leuk zou vinden om in Nederland aan de slag te gaan, zou dat wel kunnen! Mocht je hier interesse in hebben mag je ons altijd contacten. Zonnige groet.

Gerelateerde artikelen