Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga werken als kok in de prachtige Franse Alpen!

 • Functie Kok
 • Locatie La Chapelle d'Abondance, Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 1 juni 2019 t/m 15 september 2019.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca en Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - La Chapelle d'Abondance, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar...
Een gepassioneerde kok die er klaar voor is om te gaan werken in het buitenland. We zoeken voor dit zomerseizoen, van begin juni tot half september, iemand die met plezier gaat werken in Frankrijk. 

Jij bent…
Creatief, je hebt eer in je werk en hebt liefde en passie voor het vak. Daarnaast werk je graag met verse, seizoensgebonden en regionale producten en wil je blijven bijleren en verdiepen. Je bent collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent een type van hard werken maar ook veel plezier maken met je collega’s tijdens het werken in Frankrijk. Je hebt een passie voor de bergen!
 
Het werk bestaat uit…
Werkzaamheden binnen een klein, Frans-Nederlandstalig team waarbij je onze Chef (Nederlandstalig) in de keuken helpt. Tot de werkzaamheden behoren de mise-en-place, doorgeven van het diner, afwas en het opruimen van de keuken. We hebben geen echte lunch (af en toe iemand voor een broodje of een salade) en ‘s avonds is het een vast 3-gangen diner met amuse, voor maximaal 42 gasten. Je zult dus erg flexibel werken in Frankrijk.

Je werkt per week ongeveer 6 dagen. Naast een salaris voor het werken in Frankrijk krijg je van ons je maaltijden en drankjes in het hotel, inwoning en een multipass voor het gehele Portes du Soleil gebied. Hiermee heb je gratis toegang tot liften, zwembaden, tennisbanen, musea en bussen. Ook krijg je hiermee veel korting op overige activiteiten. Naast het wandelen & mountainbiken, kan je hier ook rotsklimmen, raften, kanoën, parapenten, via ferrata en nog veel meer activiteiten ondernemen.

Wij zijn…
Een gezellig chalethotel met 20 kamers, gerund door een Nederlands team. Het hotel waarvoor je gaat werken in het buitenland ligt in het Franse dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van halfpension verblijven en voor gasten van buitenaf. Er wordt elke dag een afwisselend menu geserveerd. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. De servicegerichtheid, bijzondere maaltijden en persoonlijke benadering zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. 

Zie jij het wel zitten om te gaan werken in Frankrijk als kok? Solliciteer dan op deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Koken op hoog niveau in klein team

 • Kost, dranken en inwoning

 • MultiPass (gratis gebruik liften, zwembaden, mini-golf, bussen en musea)

 • Salaris

Werkzaamheden

 • Mis-en-place, doorgeven diner en schoonmaak

 • Ondersteund Belgische chef in de keuken gezamenlijk met Frans-Nederlands team

 • Je werkt 6 dagen per week

Functie-eisen

 • Minimaal een 5 jaar ervaring in de keuken

 • Je bent gedrevenen hebt passie voor het koken.

 • Je bent leergierig en gemotiveerd

 • Je bent bereid om hard te werken

 • Je bent flexibel ingesteld en stressbestendig

 • Beheersing van de Franse taal is een pré

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 juni 2019 t/m 15 september 2019.

Over bedrijf

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne is een chalethotel met 20 kamers (maximaal 42 gasten), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van half pension verblijven en voor gasten van buitenaf. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “esprit montagne”. De servicegerichtheid, maaltijden en persoonlijke benadering in Esprit Montagne zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. Om een beeld te krijgen van onze sfeer, kijk eens op onze website, blog of op Zoover.nl voor reacties van onze gasten.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen