Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Zoek het avontuur op als entertainer in het mooie Frankrijk!

 • Functie Animatie medewerker
 • Locatie Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van augustus 2021 t/m augustus 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 35
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Vind jij werken met kinderen het leukste wat er is? Ga werken op een prachtige groene camping in Frankrijk! 🌳  Dit is jouw kans voor een nieuw avontuur waarbij je nieuwe mensen ontmoet en waardevolle werkervaring opdoet. Lees snel verder om te kijken of deze vacature in het buitenland bij jou past!

Jouw nieuwe baan in Frankrijk
Wanneer jij gaat werken in het zonnige Frankrijk staat jouw dag in het teken van de natuur. Je kent het wel:lekker buiten zijn, knutsels maken van bladeren of het zoeken naar de kleinste insecten. Wat je ook doet, het is altijd educatief en natuurlijk ontzettend leuk! 🍂🐛  Dat het milieu heel belangrijk is weet iedereen. Dit wil jij de kinderen ook bijbrengen! 

Samen met jouw nieuwe gezellige collega’s zorg jij ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben! Jullie zijn verantwoordelijk voor de animatie en zorgen dat iedereen vol enthousiasme meedoet aan alle activiteiten. Al jouw nieuwe collega’s zijn van dezelfde leeftijd waardoor je er nieuwe vrienden voor het leven bij hebt. In jouw vrije tijd ga je met collega’s op pad om het mooie Frankrijk te ontdekken. Ga je de omgeving ontdekken door te mountainbiken 🚲  of kom lekker tot rust en ga picknicken in de wilde natuur. Het kan allemaal in Frankrijk!

Ben jij een echte natuurliefhebber en klinkt dit als de perfecte vakantiebaan? Word dan de nieuwe Freek Vonk! Ga werken in Frankrijk en solliciteer snel!

Save the date! Op 18 mei 11:00 organiseert de opdrachtgever een webinar. Hier krijg je alle ins- en outs te horen over het werk als entertainer in binnen en buitenland, het werken als entertainer bij de opdrachtgever én heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast worden er twee 'special guest' uitgenodigd!
 
Om de webinar live te volgen, is inschrijven via de volgende link nodig: https://www.airmeet.com/e/f06d84f0-b188-11eb-b7e2-198374ff8e84
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Accommodatie

 • Een zorgeloze zomer!

 • Begeleiding tijdens de zomer

 • Een training zodat jij voorbereid op pad gaat

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij gaat op de camping aan de slag met de animatie

 • Van het zoeken naar bladeren tot een tafeltennistoernooi

 • Jij weet iedereen mee te krijgen in je enthousiasme

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent het liefst de hele dag buiten bezig

 • Je bent niet bang om een vreemde taal te spreken

 • Je houdt van de natuur en biologie is jouw favoriete bezigheid

 • Je vindt het geen probleem om zelfstandig dingen te ondernemen

Beschikbaarheid

De gehele periode van augustus 2021 t/m augustus 2021.

Over bedrijf

TeamAnimation

TeamAnimation

In 2009 startte TeamAnimation als een groepje jonge honden met een passie voor animatie, Frankrijk, en campings. Inmiddels leveren we animatie op campings in binnen- en buitenland. Stap voor stap hebben we iets moois neergezet en we zijn nog lang niet klaar! Het geheim zit in onze bedrijfscultuur. We zijn begonnen als een vriendenclub die, ook na alle verschuivingen, nog steeds contact heeft en waaruit zelfs relaties, trouwfeestjes en baby’s zijn voortgekomen. Intern noemden we onze afdeling recruitment dan ook ‘afdeling romantiek’. Hoewel we groter en groter worden, is de basis altijd hetzelfde: kameraadschap en verbondenheid. Dit trekt mensen aan en houdt mensen vast: je voelt het meteen als je bij ons binnenstapt. We groeien hard met ruim 400 entertainers op campings in Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Bovendien zijn er 20 campings waar onze mascotte Lenny de Vos rondloopt. Elk jaar verwelkomen we heel veel nieuwe collega’s die op de camping gaan werken. En met die groei is één ding belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en gastvrijheid kan uitdragen.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Myrte

Goede dag, wat voor soort accommodaties zullen er zijn, worden ze gedeeld?

Reactie van werkgever:

Hi! In wat voor soort accommodatie je verblijft hangt af van op welke camping je in de zomer geplaatst zult worden. Het kan alles zijn wat je op een camping vind, van tent tot caravan tot huisje. Zonnige groet!

Benji

Ik zou graag de webinar bijwonen en heb een account aangemaakt, maar wanneer ik op de link klikt kom ik niet bij een volgend aanmeldscherm...

Reactie van werkgever:

Hi Benji! Als het goed is moet de link nu juist zijn. Zonnige groet.

Céline

Beste,

Ik zou bijna de hele maand juli kunnen komen werken. Is dit lang genoeg?
alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Hi Céline! Deze vacature is mogelijk met een periode vanaf minimaal 6 weken in de zomer. Toch mag je altijd solliciteren en dan kunnen we samen kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn voor een kortere periode. Zonnige groet.

Sandy

Hallo! Welke talen moet je kunnen spreken? Ik kan vloeiend Nederlands en Engels, maar Duits en Frans zijn echt het minste van het minste qua kennis van de taal haha

Reactie van werkgever:

Hi Sandy! Tijdens het gesprek kunnen we samen kijken naar de talen en de mogelijkheden! Zonnige groet,

Miriam

Hoi, voor welke leeftijdsgroep is deze animatie? voor kinderen onder 12, of meer voor 12+, of allebei?

Reactie van werkgever:

Hi Miriam! De animatie op onze campings zijn voornamelijk gericht op kinderen onder de 18. Daarnaast heb je natuurlijk ook voor de volwassenen activiteiten! Zonnige groet.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt