Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Allround medewerker gezocht voor een luxe park in Frankrijk!

 • Functie Allround medewerker
 • Locatie Saint François Longchamp, Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 4 weken tussen 11 dec 2020 en 15 apr 2021.
 • Minimum leeftijd 20 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Beleef een onvergetelijk winterseizoen in Frankrijk! Jij zorgt voor een fantastische sfeer en bezorgt vakantiegasten een prachtige tijd. Ontdek daarnaast een nieuwe omgeving, doe waardevolle werkervaring op en beleef een unieke levenservaring.

de uitdaging:
“ Het is zaterdag en het is vertrek- en aankomstdag. Het is een komen en gaan van vakantiegangers. Gasten die weggaan bedanken je voor de gezellige tijd aan de bar en in het restaurant. Gasten die aankomen verwelkom je en biedt je een welkomstdrankje aan. Je maakt even een praatje en vergeet daarbij onze kind-gasten niet. Je zet koffie, schenkt ranja in en serveert deze aan de gasten. Ondertussen zorgen je voor alle bestellingen aan de bar en in het restaurant. Je bent ordelijk en hebt een representatieve vriendelijke uitstraling. Naast het maken en serveren van drankjes ben je mede verantwoordelijk voor het restaurant en de keuken. Je maakt onze beroemde huisgemaakte flammkuchens en borrelplanken. Je neemt reserveringen aan van gasten die willen dineren. En bereid deze avonden met de parkmanager en collega’s voor. Je besteld het eten en drinken en zorgt voor een huiselijke sfeer tijdens diners. Onze specialiteiten zijn de echte Alpen gerechten zoals kaasfondue, steengrillen en brasserie (tafel-bbq). 

Gisteren was het door de aankomst hectisch, vandaag gaan gasten hun ski materiaal halen en de pistes op. Dit geeft de tijd om even op te ruimen en voorbereiding te doen voor de andere dagen. Ondertussen verneem je van de parkmanager dat er zware sneeuwval voorspeld wordt. Dit betekent dat we sneeuw-diensten gaan draaien. Om de beurten zal iedereen de paden en ingangen van het park en de accomodaties sneeuw-vrij moeten houden. Je doet je handschoenen, jas en skibroek aan en controleert paden en opgangen. Met behulp van de sneeuwruimer zorg jij er mede voor dat alle gasten goed hun appartementen en chalets kunnen bereiken.” 

Je draagt bij met ideeën die passen bij onze sfeer. Je maakt deze bespreekbaar en weet met enthousiasme deze over te brengen collega’s. Ons motto is: voel je thuis en vier vakantie! Je bent mede verantwoordelijk voor het vakantiegevoel van gasten op ons vakantiepark.

Jij bent een persoon die:
Je kunt helder communiceren, logisch nadenken en bent bovenal een persoon waar gasten zich graag door geholpen laten worden. Je bent representatief, teamspeler en een harde werker. Je spreekt Nederlands, redelijk Engels en Frans zou handig zijn maar is niet noodzakelijk. Het seizoen duurt ongeveer van december tot en met april. Je werkt fulltime verdeelt over maandag t/m zondag (insteek is 1 hele dag per week vrij). In overleg met de parkmanager en de directeur heb je s’ middags (op niet aankomstdagen) vrij om de pistes op te gaan en te skiën.) 

Werken in Frankrijk
Jouw werkplek? De prachtige omgeving van Saint-François-Longchamp. Velen toeristen reizen jaarlijks af naar deze bestemming. En dat is niet voor niets! Ontdek het met eigen ogen en aanschouw de schitterende omgeving. Uitgestrekte skipistes, indrukwekkende bergen en gezellige uitgaansgelegenheden zijn dagelijks terug te vinden in jouw zichtveld. Laat dit avontuur niet aan je voorbij gaan en solliciteer!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Appartement met collega's

 • Skipas

 • Marktconform salaris

 • Vervoer naar de bestemming

 • De beste tijd van je leven!

 • Frans contract

 • Een zesdaagse werkweek (16h-23h)

Werkzaamheden

 • Bar

 • 1 á 2 diners

 • Ontvangen van gasten

 • Kleine gerechten bereiden (bijv flamkuchen)

Functie-eisen

 • Gastvrij, servicegericht en dienstverlenend

 • Wintersport passie

 • Flexibel

 • Social en open minded

 • Zelfstandig

Beschikbaarheid

Minimaal 4 weken tussen 11 december 2020 en 15 april 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Tim

Beste,
Ik ben erg geïnteresseerd in deze vacature en ben de hele periode beschikbaar, ik vroeg mij alleen af of jullie nog iemand zoeken?
Alvast bedankt!
Groetjes Tim

Kim

Beste, via mijn account heb ik vernomen afgewezen te zijn. Dit ondanks dat mijn ervaring en interesses precies aansluiten bij wat u zoekt. Kunt u mij via een privébericht uitleggen waarom u er voor gekozen heeft niet verder op mijn sollicitatie in te gaan? Dit zodat ik eventuele onduidelijkheden in mijn profiel aan kan passen voor mijn verdere sollicitaties.

Reactie van werkgever:

Beste Kim,

De kandidaten waar we voor hebben gekozen zijn op dit moment wonend in Frankrijk en hebben ervaring in en rondom het skioord waar wij zitten. Zij hebben al huisvesting in de omgeving. Ook zit er een koppel tussen welke samen als combinatie goed lijken aan te sluiten. Zij is Frans/belgische en gastvrouw en hij is Timmerman/chefkok. We hopen dat we uit deze kandidaten een keuze denken te maken.

Ik wens je heel veel succes en mocht je nog vragen hebben, beantwoorden we die graag.

Esmée

Goedemiddag,

In de omschrijving staat ''Een zesdaagse werkweek (16h-23h)''. Kunt u dit toelichten?
Zoals ik het lees is het een contract met een werkweek gebaseerd op maximal 23 uur verspreid over 6 dagen per week?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Esmée Smit

Reactie van werkgever:

Het gaat om een fulltime vacature. De werkuren zijn afhankelijk van aankomst en vertrekdagen. Op zaterdag werk tot de laatste aankomst. Op zaterdag, zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het restaurant open. Op die dagen gaan we open om 16.00 uur (op zaterdag eerder rond 13.00 u). Op maandagen ben je vrij. De werkuren zullen maximaal 32 (niet 23 uur) uur per week zijn.

Frans Willem

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben erg enthousiast over de bovenstaande vacature. Ik zie alleen dat de leeftijd om te solliciteren 20 is. Ik ben 19, is het dan uitgesloten om bij u te komen werken?

Met vriendelijke groeten,

Frans Willem de Pater

Reactie van werkgever:

Beste Frans,

Als je 19 bent is dat uiteraard geen probleem. Belangrijkste vinden wij de juiste vaardigheden, gastvrijheid en verantwoordelijkheids- gevoel. We zien graag je sollicitatie verschijnen.

Gerelateerde artikelen