Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Droombaan! Samen een fietshotel in de Franse Alpen beheren.

 • Functie Hotelbeheerder
 • Locatie Oz-Station, Frankrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 3 jaren
 • Periode Minimaal 3 maanden tussen 24 mei 2021 en 28 sep 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Hotel
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Samen starten mogelijk! 👩🏼‍🤝‍👩🏽
Voor deze vacature is het mogelijk om samen in het buitenland te beginnen aan een nieuw avontuur! 😃

Wat moet je daarvoor doen?
Jij en een vriend(in) kunnen simpelweg allebei solliciteren op deze vacature. Later in het proces bespreken jullie dan met de recruiter de voorkeur om samen te starten. 

Omschrijving

Wij hebben nu een hele gave kans voor jou! Je kan samen met een vriend(in), partner of collega aan de slag gaan in het buitenland! Jullie kunnen namelijk samen een fietshotel in de prachtige Franse Alpen gaan beheren! Dit klinkt toch vet? Lees snel verder om te lezen wat deze functie inhoudt.

Werken als beheerder van een fietshotel 🚴
Een heel fietshotel beheren, hoe werkt dat? Heel simpel, jullie staan eigenlijk klaar om de gasten een geweldige tijd te laten beleven tijdens hun verblijf! Dit betekent dat jullie zowel het ontbijt als het diner verzorgen, de kamers schoon houden en de gasten in- en uitchecken. Hebben de gasten vragen? Jullie zijn het aanspreekpunt, en helpen de gasten graag! Het is jullie passie om zo goed mogelijk voor de gasten te zorgen. Zijn de gasten vertrokken? Dan is het jullie beurt om de omgeving te verkennen! Een echte aanrader, want de omgeving is heel mooi!

Werken in de Franse Alpen
De Franse Alpen zijn niet alleen een hele mooie omgeving om te gaan werken, er is ook nog eens heel veel te doen! Bezoek op je vrije dag een van de vele Franse bergdorpjes en maak prachtige wandelingen. Ook kun je een trektocht rondom de hoogste berg van Frankrijk maken: de Mont Blanc! Daarnaast kun je vanaf het bergstadje Chamonix met de kabelbaan tot op 3842 meter hoogte gebracht worden, dat zijn nog eens hoogtes! Ga eens overnachten in een berghut, klim omhoog naar een van de vele uitzichtpunten, ga mountainbiken of meedoen aan wijnproeverijen. Niets is te gek als jij gaat werken in de Franse Alpen! 

Ben jij nou het sportieve persoon, dat het fietshotel zoekt? En lijkt het jou heel leuk om samen met iemand een zomer in de Franse Alpen te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer direct! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Vrije tijd om zelf de bergen te ontdekken

 • Een werkplek in een prachtige omgeving

 • Een super goede toevoeging aan je cv!

 • Een marktconform salaris

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het in- en uitchecken van de gasten

 • Gasten informatie geven over fietsroutes en de omgeving

 • Het schoonmaken van de chalets

 • De administratie van inkopen en uitgaven

 • Elke dag een heerlijk ontbijt en driegangendiner bereiden voor de gasten!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring in de catering/horeca

 • Je bent flexibel qua werktijden

 • Je bent energiek en sportief

 • Je bent sociaal!

 • Je bent een sportief en energiek persoon

 • Je kunt goed zelfstandig werken

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen 24 mei 2021 en 28 september 2021.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 1 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Micha

Hey! Ik ben net als mijn vriendin (zie vorige bericht 😀) ook erg enthousiast! Heb nog een vraag: dienen we in het bezit te zijn van eigen vervoer of is er op de locatie een bedrijfsauto waar we bijv. voor de boodschappen gebruik van kunnen maken? Alvast bedankt! groet Micha

Reactie van werkgever:

Hallo Micha,

Nee je dient niet in bezit te zijn van een eigen auto. Er staat een bestelauto of personen busje voor de beheerder ter beschikking. Mocht je echt interesse hebben dan heb ik graag contact om wat meer over jou / jullie te vernemen en om de job toe te lichten.

Beste groet,
Wouter Berendsen

Femke

Hi!

Mijn vriend en ik zijn erg enthousiast over de mogelijkheid die jullie aanbieden voor het beheren van het fietshotel in de Franse Alpen. Voordat we onze motivatie opsturen, zouden we nog enkele vragen willen stellen;

Kan er een indicatie gegeven worden van het salaris?
Zijn er kosten voor de accommodatie, eten etc?
Om hoeveel uur per dag gaat het of is het 24/7 beschikbaarheid?

Alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Hallo Femke,

Op basis van een maand kan ik de indicatie van €1.000,- / €1.200,- per persoon geven. Afhankelijk van ervaring en exacte duur van de overeenkomst. Geen kosten aan verblijf en eten / drinken. In geval van langer dan 5 dagen geen gasten dan dient eten zelf verzorgd te worden. 's Nachts hoef je niet beschikbaar te zijn hoor :), soms maak je lange dagen in het toerisme dat wordt afgewisseld met vrije en korte dagen. Planning ben je groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor.

Houd er rekening mee dat het seizoen wel eens wat anders / korter zou kunnen zijn dan normaliter.Corona en mogen / kunnen reizen.

Beste groet,
Wouter

Catharina

Is het ook mogelijk om hier alleen op te solliciteren zodat een match gecreëerd kan worden met een andere sollicitant?

Reactie van werkgever:

Hallo Catharina,

Daar zouden we altijd naar kunnen kijken. De voorkeur heeft wel een stel/koppel maar indien we dat niet kunnen vinden, zou dit inderdaad een optie kunnen zijn.

Vriendelijke groet,
Chalet Beyond

Lisa

Hai, Mag een internationaal stel (NL/Fr) ook solliciteren?
Zijn er taal vereisten?

Reactie van werkgever:

Hallo Lisa,

Dat is zeker mogelijk. Normaal is dat wat lastiger i.v.m. contracten, maar een Frans persoon zou nog wel kunnen denk ik. Dus laat zeker je motivatie achter, dan kunnen we kijken of het een match zou kunnen worden.

Vriendelijke groet,
Sjoerd Kruis
Chalet Beyond

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt