Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Populaire camping in Europa zoekt een campingmedewerker!

 • Functie Allround entertainer
 • Locatie Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van augustus 2021 t/m augustus 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Animatie en Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Ben jij de volgende die een onvergetelijk avontuur tegemoet gaat? Het ligt binnen handbereik! Je leert nieuwe mensen kennen, doet waardevolle werkervaring op en hebt de mogelijkheid om grenzen te verleggen. Check snel of je in aanmerking komt!

Jouw avontuur
Ervoor zorgen dat de kinderen van deze camping de leukste zomer ooit beleven, is jouw motto voor de aankomende zomer. Als allround entertainer ga je werken in Frankrijk op een kleine camping. Je bent van alle markten thuis en niets is te gek voor jou! Lees snel verder om te zien wat deze vacature in Frankrijk precies inhoudt!
 
Over jouw nieuwe baan in Frankrijk 🇫🇷
Vive la France! De camping waar jij aan de slag gaat is een super gezellige kleine familiecamping waar iedereen elkaar kent. Als entertainer sta jij dan ook zeker in de spotlight bij zowel de kleine gasten als de grote gasten. Jij zorgt ervoor dat alle gasten een geweldige zomer hebben, net zoals jij zelf! Tijdens het werken in Frankrijk is er genoeg tijd om samen met je collega's leuke dingen te ondernemen. Van leuke uitstapjes in de mooie omgeving tot aan barbecueën met de gasten. Je staat er op deze camping niet alleen voor! Je collega’s zijn de mensen waar je op kunt bouwen deze zomer, maar vergeet niet jij bent de kapitein aan het stuur als het gaat om de entertainment. 

Een zomer werken in Frankrijk betekent een zomer vol zon, heerlijk eten en gezelligheid! De bourgondische Franse cultuur is gefocust op genieten, en dat is wat jij zeker gaat doen deze zomer. Ben jij klaar voor de zomer van je leven door te werken op een Franse camping? Stap dan nu aan boord en solliciteer op deze vacature in Frankrijk als allround entertainer! ☀️
 
Kun je geen genoeg krijgen van lezen over het werken op de camping als een entertainer? In deze blog staan nog veel meer redenen waarom je deze kans moet pakken.

Save the date! Op 18 mei 11:00 organiseert de opdrachtgever een webinar. Hier krijg je alle ins- en outs te horen over het werk als entertainer in binnen en buitenland, het werken als entertainer bij de opdrachtgever én heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast worden er twee 'special guest' uitgenodigd!
 
Om de webinar live te volgen, is inschrijven via de volgende link nodig: https://www.airmeet.com/e/f06d84f0-b188-11eb-b7e2-198374ff8e84
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Leuke accommodatie

 • Een training zodat jij voorbereid op pad gaat

 • Een zorgeloze zomer die je niet snel zal vergeten!

 • In de zomer zijn we 24/7 beschikbaar voor contact met jou!

 • Persoonlijke begeleiding tijdens het werken op de camping in Frankrijk om alle kneepjes van het vak zo goed mogelijk onder de knie te krijgen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij weet iedereen mee te krijgen in je enthousiasme

 • Op de camping verzorg jij de animatie voor de kinderen

 • Activiteiten organiseren, zoals muziekquizzen en sporttoernooien, niks is te gek!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent van alle markten thuis en red je prima in je eentje

 • Heb je factor 50 al ingepakt? Wij wachten op jouw sollicitatie!

 • Werken op de camping in Frankrijk staat hoog op je bucketlist

 • De uitdrukking plankenkoorts komt niet voor in ons woordenboek!

 • Een aardig woordje frans spreken is zeker handig op deze camping

 • Je gaat enthousiast om met kinderen en misschien ben je zelf nog wel het grootste kind van allemaal

Beschikbaarheid

De gehele periode van augustus 2021 t/m augustus 2021.

Over bedrijf

TeamAnimation

TeamAnimation

In 2009 startte TeamAnimation als een groepje jonge honden met een passie voor animatie, Frankrijk, en campings. Inmiddels leveren we animatie op campings in binnen- en buitenland. Stap voor stap hebben we iets moois neergezet en we zijn nog lang niet klaar! Het geheim zit in onze bedrijfscultuur. We zijn begonnen als een vriendenclub die, ook na alle verschuivingen, nog steeds contact heeft en waaruit zelfs relaties, trouwfeestjes en baby’s zijn voortgekomen. Intern noemden we onze afdeling recruitment dan ook ‘afdeling romantiek’. Hoewel we groter en groter worden, is de basis altijd hetzelfde: kameraadschap en verbondenheid. Dit trekt mensen aan en houdt mensen vast: je voelt het meteen als je bij ons binnenstapt. We groeien hard met ruim 400 entertainers op campings in Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Bovendien zijn er 20 campings waar onze mascotte Lenny de Vos rondloopt. Elk jaar verwelkomen we heel veel nieuwe collega’s die op de camping gaan werken. En met die groei is één ding belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en gastvrijheid kan uitdragen.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Femke

Hoihoi, het lijkt mij enorm leuk om dit samen te doen met een vriendin, is dat mogelijk?

Reactie van werkgever:

Hi Femke! Het is mogelijk om aan te geven dat het je leuk lijkt om dit samen te gaan doen. Helaas kunnen we niet garanderen dat we jullie samen kunnen plaatsen. Zonnige groet.

Hajar

Hi,

Ik had gesolliciteerd op deze vacature en ik was afgewezen voor die begin datum. De recruiter waarmee ik telefonische contact had gaf aan dat als ik 1 week eerder zou kunnen beginnen dat ik mogelijk zou kunnen werken. Ik gaf aan dat ik het met mijn school zou bespreken en hun zijn akkoord gegaan met mijn verzoek. Ik kan de recruiter nu helaas niet meer terug vinden of contacteren. Ik heb wel gebeld en een email verstuurd maar ook via daar had ik nog geen mogelijkheid om in contact te komen. Ik zou terug gebeld worden maar dat is helaas nog niet gedaan. Ik hoop dat ik snel in contact kan komen met deze recruiter.

Met vriendelijke groeten,
Hajar Azmani

Reactie van werkgever:

Hi Hajar! Wat vervelend dat je nog geen contact hebt kunnen krijgen met ons. Ik zal ervoor zorgen dat je deze week nog even gebeld gaat worden. Tot snel.

Tine

Waar is de camping gelegen? Is deze vacature ook mogelijk voor jobstudenten?

Reactie van werkgever:

Hi Tine! Onze campings liggen van het noorden tot in het zuiden van Frankrijk. Zonnige groet.

Daniëla

Beste,

Is het mogelijk om te solliciteren voor de periode van 10 juli tot 13 augustus?

Mvg,

Daniëla Lukic

Reactie van werkgever:

Hi Daniëla! Het is altijd mogelijk om te solliciteren. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden met een kortere periode. Zonnige groet.

Toon

Beste, zoeken jullie nog enthousiaste helpers voor de periode januari - april. Ik zoek nog een fijne werkplaats om de Franse taal beter te beheersen. Groetjes!

Reactie van werkgever:

Hi Toon! Wat leuk dat je interesse hebt in de franse taal. Deze vacature is helaas niet beschikbaar voor de periode van januari tot en met april. Mocht je ook beschikbaar zijn in de maanden juli en augustus, dan horen we graag van je! Zonnige groet.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt