Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Hotel in de Franse Alpen zoekt bedieningsmedewerker (m/v)!

 • Functie Bedieningsmedewerker m/v
 • Locatie Portes du Soleil, Frankrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van januari 2021 t/m maart 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca, Hotel en Wintersport
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Portes du Soleil, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Dit is jouw kans om een onvergetelijk winterseizoen te beleven in de Franse Alpen! Ben jij gezellig, zelfstandig, vrolijk en gemotiveerd? Fantastisch, dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder wat je kunt verwachten van deze vacature in Frankrijk.

Wij zijn…
Hotel Esprit Montagne! Leuk om kennis met je te maken. We zijn een chalethotel met 20 kamers (40 bedden), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van halfpension verblijven en voor gasten van buitenaf. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. De servicegerichtheid, bijzondere maaltijden en persoonlijke benadering in ons hotel zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. Om een beeld te geven; ons hotel heeft een beoordeling van 9,4 op Zoover.

Jij bent…
Een topper! Je hebt liefde voor de bergen, wintersport, vindt het leuk om de gasten een goede tijd te geven, bent oprecht geïnteresseerd in de gasten en hun belevenissen van de dag, spreekt een redelijk mondje Frans (niet een 100% noodzaak, wel handig), bent zeer collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken in het buitenland en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Het werk is…
’s Ochtends werk je een paar uur tijdens het ontbijtbuffet (bediening, bijhouden buffet, opruimen en indekken voor diner, afwas wegwerken), om daarna vrij te zijn en de pistes rondom het hotel te ontdekken. In de loop van de middag of ’s avonds (afhankelijk van het rooster en de drukte) begint je dienst weer. In de avond is het bediening tafels, opruimen en indekken ontbijt en de afwas wegwerken. In het hoogseizoen of als we vol zitten is dit 7 dagen in de week en in het laagseizoen 6 dagen in de week. Naast een salaris krijg je van ons je maaltijden en drankjes in het hotel, inwoning en een skipas voor het gehele Portes du Soleil skigebied (ruim 600 km piste).
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Kost & inwoning

 • Een conform salaris

 • Maaltijden en drankjes in het hotel

 • Een skipas voor het gehele Portes du Soleil skigebied! (ruim 600 km piste)

Wat moet je daarvoor doen?

 • Een onvergetelijke tijd beleven!

 • Bedienen

 • Opruimen

 • Indekken

 • Afwas wegwerken

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt liefde voor bergen en wintersport

 • Je vindt het leuk om de gasten een goede tijd te bezorgen

 • Je bent oprecht geïnteresseerd

 • Je spreekt een redelijk mondje Frans (niet 100% noodzaak, wel handig)

 • Je bent collegiaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • Je vindt het prettig om in een klein team te werken

Beschikbaarheid

De gehele periode van januari 2021 t/m maart 2021.

Over bedrijf

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne is een chalethotel met 20 kamers (maximaal 42 gasten), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van half pension verblijven en voor gasten van buitenaf. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “esprit montagne”. De servicegerichtheid, maaltijden en persoonlijke benadering in Esprit Montagne zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. Om een beeld te krijgen van onze sfeer, kijk eens op onze website, blog of op Zoover.nl voor reacties van onze gasten.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Natasja

Hallo,
Ik heb zojuist gesolliciteerd maar ik vroeg me nog af of er door Corona veranderingen zijn in de startperiode?
Mvg Natasja

Reactie van werkgever:

ja, dat zal zeker niet voor 20 januari zijn. Alke

Miriam

Geachte mevrouw/heer,
Ik heb een week geleden gesolliciteerd en ik zou binnen een week een antwoord krijgen. Het is nu een week geleden en ik heb nog steeds geen antwoord. Ik zou graag van u willen horen.

Met vriendelijke groet.

Reactie van werkgever:

Hoi Miriam, ik heb je sollicitatie al afgewezen via het systeem, daar zou je als het goed is bericht van moeten hebben gehad.

Alke

Ashley

Geachte heer/mevrouw

Ik ben een tweedejaarsstudent hotelmanagement aan het Erasmushogeschool Brussel. Hierbij vroeg ik me af of dit ook mogelijk is in de vorm van een stage?

Met vriendelijke groet

Ashley Masset

Reactie van werkgever:

Hoi Ashely, dat zou eventueel mogelijk zijn afhankelijk van hoe je stage eruit moet zien.Beste kan je even contact met me opnemen via info (ad) hotelespritmontagne.com

Groeten,

Alke

Jasmijn

Goedemiddag,

na het bekijken van de vacature ben ik er geïnteresseerd geraakt. Hierom wil ik graag solliciteren, maar mijn beschikbaarheid wijkt af van de gevraagde beschikbaarheid: ik kan (vanwege huidig werk) vanaf januari 2021 komen werken. Ik vroeg mij af of ik hierdoor helemaal geen kans maak op de baan. Via Grenzelooswerk kan ik om deze reden niet solliciteren.

Ik hoor graag van u.

Alvast bedankt

Vriendelijke groet,
Jasmijn Hammink

Reactie van werkgever:

Hoi Jasmijn, stuur me maar je CV, leuke foto en motivatie naar info(ad) hotelespritmontagne.com en dan kijk ik ernaar en laat ik het je weten. Voor nu is ook alles erg onzeker ivm corona.

Alke

I

Heb gesolliciteerd want ben erg geintereseert,

Gerelateerde artikelen