Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Benut je bouw kwaliteiten in het schitterende Frankrijk!

 • Functie Bosbouw, houtbewerking
 • Locatie Nubecourt, Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 1 maand tussen 24 juli 2018 en 1 juli 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Bouwwerkzaamheden
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Nubecourt, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Ben jij toe aan een buitenlandse uitdaging? Het liefst in Frankrijk? Dat komt goed uit! Je kunt nu gaan werken bij onze opdrachtgever in Nubecourt. Een ecologisch, zelfvoorzienende locatie in een prachtige omgeving. Lees snel verder over wat je kunt verwachten van deze vacature in Frankrijk! 
  
Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die beschikt over bouwvaardigheden. Je zult namelijk helpen met bouwen, bosbouw en andere klussen rondom de verbouwing. Zo’n anderhalf jaar geleden heeft onze opdrachtgever het terrein gekocht. Vervolgens zijn ze zelf bezig gegaan met het aanleggen van toilet, stroom en water. Nu willen ze er twee Finse buitenhuizen gaan plaatsen. Onze opdrachtgever zoekt dan ook iemand die hier graag aan mee willen werken en kunnen ondersteunen. Ga jij de uitdaging aan? 
 
Je komt te werken in een prachtige, idyllische plek naast een stromend riviertje in het bos. Je combineert waardevolle werkervaring met een unieke levenservaring. Zet jij de stap? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de website van Grenzelooswerk! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een prachtige werkomgeving

 • Waardevolle werkervaring

 • Rust en gezelligheid

 • Slaapplek

 • Werk tegen kost en inwoning

Werkzaamheden

 • Bomen omzagen

 • Houtbewerken

 • Blokhut bouwen

 • Schilderen

 • Bosbouw

 • Koken

Functie-eisen

 • Je wilt graag ervaring op doen op een zelfvoorzienende plek

 • Je kunt met hout werken

Beschikbaarheid

Minimaal 1 maand tussen 24 juli 2018 en 1 juli 2019.

Over bedrijf

Huis op stelten

Huis op stelten

Een kapel in het bos met daarnaast een stromend riviertje. Ecologisch en zelfvoorziend. Een plek waar geklust en gerust kan worden op vele manieren. We zoeken mensen die hier willen helpen met bosbouw, houtbewerking, blokhut bouwen schilderen enz tegen kost en inwoning op onze prachtige plek in noord Frankrijk. Foto's en filmpjes te vinden op Facebook : huis op stelten. Trekt je dit aan of ken je iemand die dat doet mail ons gerust voor vragen, we staan voor veel open! Zonnige Groet, Hans en Marieke
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Alessandro

Hoi Marieke,dat is heel lief van jullie mijn verloofde en ik zijn heel benieuwd naar deze mooie plek ik heb op Facebook gekeken en ziet er leuk uit.wij hebben op het moment geen auto meer.hoe gaat het in ze werk regelen jullie de tickets? Wij hebben net een appartement gehuurd en hebben op het moment niet de mogelijkheid om dat te betalen of voor te schieten nogmaals het lijkt ons heel leuk en interessant! Voor hoe veel maanden willen jullie dat we blijven wij kunnen meerdere maanden als het inderdaad klikt zo als jij zelf als zegt haha.wij wonen in Bulgarije dus Frankrijk is niet super ver volgens mij.nou we horen het wel.

Groetjes Alessandro

Reactie van werkgever:

Hoi Alessandro,

Na wat twijfel hebben we toch besloteb jullie te laten gaan..het kost ons te veel en we kunnen niet echt met elkaar kennismaken voor we dit aangaan. Ook geen vervoer is voor ons een risico.jullie zijn altijd welkom als jullie in de buurt zijn om te komen kijken. Ik hoop dat jullie een mooi ander avontuur vinden..groetjes marieke

Alessandro

Hoi,als dat mogelijk is zou dat top zijn! wij kunnen de eerste week van september eventueel al vertrekken en als we er uit komen samen kunnen we overleggen hoe veel maanden.

Groetjes,
Alessandro

Reactie van werkgever:

Hallo Alessandro..wij zouden in totaal 200 euro per maand aan jullie kunnen geven. Het is een symbolisch bedrag..we zijn op zoek naar mensen die dit zelfvoorziend leven willen beleven en proeven. Dat is wat wij ervoor terug geven..ervaring, kennis en hopelijk een hele mooie tijd op een prachtige plek. De foto die op de advertentie staat is niet van ons..meer info kun je zoeken op you tube huis op stelten..maar we staan nog niet bovenaan dus even zoeken. Uiteindelijk zijn we op zoek naar iemand die ons wilt ondersteunen met dit project en daarna evt helpt met het ontvangen van andere mensen als wij er niet zijn..mocht de klik er zijn..kunnen jullie met de auto komen? Als wij er niet zijn is de dichtstbijzijnde supermarkt 15 min rijden namelijk. Ik hoor graag hoe jullie hier tegenover staan, anders kunnen we een keer bellen. Groeten marieke

Alessandro

Hoi lijkt ons wel leuk hoor maar wij wonen in Bulgarije en onze huur loopt gewoon door dat is alles bij elkaar ongeveer 350 euro wij dachten misschien een kleine vergoeding maar helemaal geen vergoeding of iets dergelijks is voor ons niet echt handig.

Met vriendelijke groeten,
Alessandro & Desi

Reactie van werkgever:

Hoi Alessandro, ik ga even overleggen wat voor ons mogelijk is. Welke periode zouden jullie willen / kunnen komen?

Alessandro

Hoi,dat is leuk om te horen. Ik ben eigenlijk chef-kok maar ben ook heel handig in schilderen timmeren het maakt mij niet echt uit. En mijn verloofde is ook handig maar zei is vooral goed in de keuken! Wij kunnen op korte termijn eventueel vertrekken,hoe gaat het met de tickets worden die geregeld en wat is ongeveer een salaris indicatie per maand.wij kunnen als het interessant is voor langere tijd blijven.graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Alessandro & Desi

Reactie van werkgever:

Hoi, Alessandro en desi,
Bij ons is het zo dat we niet echt loon betalen, dat kunnen we niet. Het is een paar uur werken tegen kost en inwoning. Wij regelen eten drinken enz en een plek om te slapen. Ik zal nog eens nakijken of dat niet duidelijk in de advertentie staat. Hoelang zouden jullie willen blijven? We gaan een grote finse kota er neerzetten..kijk maar eens op internet. Als jullie ermee willen helpen kunnen jullie later in het kapel of de kota verblijven. We zijn te vinden op youtube huis op stelten ( is nog zoeken zijn we mee bezig) of op Facebook ook huis op stelten. Waar komen jullie vandaan? Jullie zullen ook weleens alleen op ons prachtige plek zijn omdat wij er niet altijd zijn.
Ik hoor graag of jullie nog steeds willen komen.over de reiskosten komen we wel uit.groeten hans en Marieke

Alessandro

Hoi, ik heb een vraag.er staat van Juli 2018 tot Juli 2019 is het voor een maand of een jaar? Is deze vacature nog beschikbaar? Ik wil graag samen met mijn verloofde het avontuur aangaan! Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Alessandro & Desi

Reactie van werkgever:

Hoi Alessandro, ja de vacature is nog steeds geldig..je kunt er voor een tijd terecht. Wat zouden jullie willen doen en voor hoelang? Groetjes marieke

Gerelateerde artikelen