Alle vacatures

Medewerker technische dienst gezocht in Frankrijk!

 • Functie Medewerker technische dienst
 • Locatie Flaine, Frankrijk
 • Periode De gehele periode van december 2021 t/m april 2022.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Techniek
 • Bruto maandsalaris €1500 - €2000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Flaine, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Zoek het avontuur op in Frankrijk! En ga werken in Frankrijk als medewerker technische dienst voor een luxe resort. Een prachtige uitdaging, in een schitterende omgeving. We geven je hier wat informatie over wat je kan verwachten van deze vacature in Frankrijk.

Wie ben jij?
Een topper die graag wil werken in de technische dienst van een luxe resort in Frankrijk! Een mooie uitdaging in het hart van ons resort. Aangezien we veel internationale gasten verwelkomen is beheersing van een tweede vreemde taal zoals Engels, Frans of Duits wel noodzakelijk. Ga jij een onvergetelijk avontuur tegemoet in het prachtige Frankrijk? Solliciteer dan snel op deze vacature in het buitenland!

Over het resort
In de sfeervolle villawijk Hameau de Flaine, op maar liefst 1.850 meter hoogte, verhuren wij ruime appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Vanuit het resort heb je een spectaculair uitzicht over de diepgroene heuvels, sneeuwwitte bergtoppen en strakblauwe lucht.

Flaine is niet alleen een populaire wintersportbestemming, het is ook een heerlijke bestemming voor een actieve zonvakantie! De veelzijdige Alpen staan elk jaar garant voor een zomer vol zon, natuur en avontuur. Maak een wandeling door de groene heuvels, bezoek de gezellige bergdorpjes of ga raften, kajakken, kanoën of paragliden. In deze prachtige omgeving hoef jij je niet te vervelen!

De medewerker technische dienst is verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen op het resort. Hiertoe verricht je zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Kennis en ervaring is hierbij van belang.

Jouw functie
Je wordt direct aangestuurd door de resortmanager en je krijgt volop de gelegenheid kennis te maken met de dagelijkse praktijk van een boeiende organisatie in de vakantiebranche.

- Je lost problemen op in de appartementen. Denk hierbij aan het vervangen/repareren van elektronische apparatuur of het verwisselen van een lampje. 
- Je communiceert duidelijk de status van je werkzaamheden met de resort manager en de receptie. 
- Je springt bij waar nodig als het gaat om huishoudelijke- en service zaken;
 • En verder alle dagelijkse ad-hoc werkzaamheden pak jij met gemak op.
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Alle nodige papieren (denk aan contracten en vergunningen)

 • Een eigen (luxe) kamer en badkamer

 • Een marktconform salaris

 • Je mag gebruik maken van de faciliteiten op het resort

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je lost storingen en problemen op

 • Je repareert de schade meldingen in de appartementen

 • Je speelt in op de behoefte van onze gasten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent proactief en je hebt een gastvrije houding

 • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je hebt ervaring in de technische dienst

 • Je spreekt een 2e vreemde taal (Frans is een pre).

Beschikbaarheid

De gehele periode van december 2021 t/m april 2022.

Over het bedrijf

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

In de sfeervolle villawijk Hameau de Flaine, op maar liefst 1.850 meter hoogte, vindt u de ruime en luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in de bossen en met spectaculaire uitzichten. De appartementen zijn verspreid over een aantal grote chalets die in authentieke stijl zijn gebouwd. Flaine is dé perfecte plek voor een actieve skivakantie. Het prachtige skigebied Le Grand Massif in de Franse Haute Savoie heeft goede sneeuwcondities dankzij de geografische ligging in de Voor-Alpen met de Mont Blanc als buffer. U kunt er meestal tot ver in april nog heerlijk skiën. Recht tegenover het resort is een glijpad van twee kilometer waarover u naar de dichtstbijzijnde skilift glijdt. U wordt met de gratis skibus weer voor de deur van het resort afgezet.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 4 november 2021

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt