Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Restaurant in Frankrijk zoekt sous-chef!

 • Functie Zelfstandig werkend kok
 • Locatie Darbres, Frankrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van 1 mei 2020 t/m 16 oktober 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca, Restaurant en Camping
 • Bruto maandsalaris €2000 - €2500
Covid-update - Darbres, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Over je nieuwe uitdaging
Op de camping is een goed a-la-carte restaurant met pizzeria en snackcorner aanwezig en heeft een gezellig terras met schitterend uitzicht wat plaats bied aan zo'n 120 gasten. Binnen kunnen er eventueel nog 40 gasten plaatsnemen. Naast gasten van de camping, komen er ook veel locals eten.

De leidraad in het a-la-carte gedeelte is: eerlijk, lekker en lokaal. Er wordt met name gewerkt met verse producten uit de regio en de rest van Frankrijk. De gerechten zijn klassiek maar met een verassende twist. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een barbecue-tafel te reserveren. Het niveau in de keuken is voor restaurant op een camping zeer goed te noemen.

In het laagseizoen is de a-la-carte geopend op donderdag t/m zondag.
Woensdag is een thema maaltijd, waarbij we onze creativiteit los mogen laten gaan!
Dinsdag is alleen de snack geopend en wordt een groot gedeelte van de MEP voor de maaltijd en ALC gemaakt.
In het hoogseizoen (7 weken: begin juli - eind augustus) wordt er elke dag a la carte geboden en zijn er geen thema-avonden meer.
We draaien alleen 's avonds een service van 18 - 21 uur.

Als "sous" sta je de chef-kok bij in de dagelijkse voorbereidingen van de keuken. 's Avonds heb je de verantwoording over de koude kant en snacks. Daarnaast ben je op den duur in staat om zelfstandig te draaien op rustigere momenten. Je hebt al ervaring in de keuken, bent bekent met de principes van slow-cooking en cuisinier-sous-vide, toont initiatief, bent representatief, netjes en bovendien een harde werker.

We werken zes dagen, 1 vrije dag.
Afhankelijk van je ervaring ga je tussen de 1500 en 1800 netto verdienen.
Daarbij verzorgen wij ook kost (3 maaltijden per dag) en inwoning (mobilhome met eigen kamer) t.w.v. 600 p.m.
Ook geniet je van personeelskortingen in de bar en het restaurant en deel je in de fooi wanneer je bij ons komt werken in Frankrijk!

Herken jij jezelf hierin en ben je er klaar voor om aankomend seizoen te gaan werken in het buitenland? Solliciteer dan snel op deze vacature in het buitenland en wie weet sta jij volgend jaar te werken in Frankrijk!

Werken in Frankrijk
Heb de tijd van je leven tijdens het werken in Frankrijk! En geniet elke dag van vers afgebakken croissantjes, stokboord, kaas en de lekkerste Franse wijnen. Wandel in je vrije tijd door de prachtige omgeving en heb het gevoel op vakantie te zijn tijdens het werken in Frankrijk. Ervaar het grenzeloze leven en solliciteer! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Maaltijden inclusief (3 p.d. waarvan 1 warme maaltijd)

 • Huisvesting (Mobilhome met prive kamer)

 • Delen in de fooi

 • Gratis WiFi

 • Onvergetelijke tijd!

Werkzaamheden

 • MEP-lijsten afwerken

 • Verantwoordelijk koude kant en entrees

 • Frituren en pizza's bakken

 • Bestellingen maken

Functie-eisen

 • Ervaring in keukenwerk

 • Harde werker

 • Representatief

 • Netjes

 • Minimaal 18 jaar

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 mei 2020 t/m 16 oktober 2020.

Over bedrijf

Camping les Charmilles

Camping les Charmilles

Camping les Charmilles is een sfeervolle en verzorgde familiecamping onder Nederlandse leiding in hartje Ardèche. De camping heeft een mooie ligging en biedt schitterend uitzicht over de omgeving. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma (Nederlandstalig), en ook gedurende het hele laagseizoen worden diverse activiteiten georganiseerd. In het hoogseizoen bieden wij dagelijks een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma. Uw kinderen kunnen naar hartenlust knutselen, spelen, sporten of samen dansen en zingen. Voor hen organiseren wij speurtochten, pijamadisco, knutseluurtjes, zwembadspelletjes, 6-kamp, ponyrijden, etc. Ook tieners en volwassenen komen aan hun trekken. Zij kunnen meedoen met een spelletje volleybal, waterpolo of jeu de boules en zo nu en dan aanschuiven bij een gezellige muziekavond. Voor het hele gezin staan onder andere spooktochten, tafeltennistoernooien, bingo-avonden, live muziek, moonlightswimming en buitensportactiviteiten op het programma. De buitensportactiviteiten zijn voor jong en oud en op verschillende niveaus te beoefenen: van beginnend tot gevorderd. De camping is door het kleinschalige en overzichtelijke karakter zeer geschikt voor jonge gezinnen. Het laagseizoen is een ideale periode om het departement de Ardèche te bezoeken. De streek is dan nog niet overspoeld met toeristen. De temperatuur is aangenaam en de natuur op zijn mooist. Op de camping worden in voor- en naseizoen verschillende activiteiten aangeboden. Het geheel voltrekt zich in een ontspannen en gezellige sfeer. Zo staan er regelmatig jeu de boulestoernooien en wandelingen op het programma. Daarnaast kunt u meedoen aan een excursie naar een wijnkelder of gezamenlijk de streek verkennen. Wekelijks kunt u ’s avonds aanschuiven bij een thema-avond: barbecue met live muziek, of een Franse, Aziatische of Mexicaanse avond.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Quinten

Zoeken jullie ook nog normale koks en bartenders?

Reactie van werkgever:

Bonjour Quinten,
Jazeker!
Met name nog voor de keuken in het hoogseizoen.

Gerelateerde artikelen