Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Meerdere functies beschikbaar bij hotels in Griekenland en Cyprus!

 • Functie Divers
 • Locatie Griekenland en Cyprus
 • Vereiste taal Nederlands
 • Periode Minimaal 2 maanden
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca, Hotel en Animatie
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Direct starten mogelijk!
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Voor diverse hotels gelegen op Griekenland en Cyprus zijn we op zoek naar enthousiaste hotelmedewerkers. Ga aan de slag als Animator, PR medewerker, receptionist. 

Ben jij meer van de horeca? Geen probleem want we zoeken ook nog bar- en bedieningsmedewerkers. De hoogte van je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring, positie en talen die je spreekt. Wij zorgen voor je accommodatie, maaltijden, een reiskostenvergoeding en een zorgverzekering. 

Ben jij minimaal 3 maanden beschikbaar, beheers je de Engelse taal en houd je van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou! Vakantiewerk in Griekenland. De mediterrane zon verwarmd het hele jaar door het eiland Cyprus. Dat is fijn als je van zon houdt en daarnaast een zakcentje wilt verdienen. Het land kent de schoonste stranden van Europa en een binnenland dat rijk is aan natuur en cultuur. Er heerst een sfeer van zorgeloosheid. Als je hier wilt werken maak je ook kennis met de gastvrijheid van de bevolking. Op het eiland bevinden zich veel kloosters die zeker een bezoekje waard zijn. De keuken heeft vele invloeden uit het buitenland gekregen. Lekker eten is dus geen probleem! En houd je van uitgaan; alle Griekse eilanden en Cyprus bieden volop mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, stel ze dan gerust.

Start jouw avontuur snel! Omdat we per direct op zoek zijn naar versterking van het team, zien we jouw sollicitatie graag gauw tegemoet! ✈️
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Salaris op basis van positie, ervaring en de talen die je spreekt

 • Accommodatie

 • Eten en drinken

 • Reiskostenvergoeding

 • Zorgverzekering

 • Een fantastische periode in het buitenland

Werkzaamheden

 • Werkzaamheden met betrekking tot Animatie, PR, restaurant en receptie

Functie-eisen

 • Minimaal 3 maanden beschikbaar

 • Beheersing van de Engelse taal

 • Als je Duits of Frans spreekt is dit een pré

 • Hardwerkend

Beschikbaarheid

Minimaal 2 maanden

Over het bedrijf

Ten Travel

Ten Travel

Ten Travel is de organisatie voor iedereen op zoek naar een betaalde baan in Europa.Wij werven en selecteren toeristisch personeel voor opdrachtgevers in Spanje, de Canarische eilanden, Griekenland, Cyprus en Italie.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 17 september 2022

Veelgestelde vragen

Covid-update - Griekenland en Cyprus
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode van Griekenland is momenteel groen, wat betekent dat vrij reizen is toegestaan. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Feline

Hi! Ik word in september 17 en nu ik mijn havodiploma heb gehaald wil ik graag een tussenjaar nemen. Dus het lijkt mij supergaaf om een paar maanden in het buitenland te werken. Echter vraag ik mij af of er gezien mijn leeftijd een uitzondering gemaakt kan worden voor een enthousiaste en leergierige sollicitant voor de minimale leeftijd om bij jullie te werken! Ik hoor graag van u!

Translation:
Hi! I turn seventeen in September, and now I’ve graduated from senior general secondary education I am taking a gap year. So I want to take the opportunity to work abroad for a few months. However, given my age, I wonder if an exception can be made for an enthusiastic and eager-to-learn applicant for the minimum age to work for you! I look forward to hearing from you!

Nanouska

Haii,
is het mogelijk om vanaf september te beginnen?

Debora

Hoi hoi, Ik heb net aangemeld voor deze vacature en ik kan ook al snel beginnen. Ik kijk uit naar jullie bericht.

Jules

Hallo,

Ik heb een tijdje geleden gesolliciteerd en vroeg mij of jullie meer wisten? Ik kan per direct beginnen.

Reactie van werkgever:

Hi Jules,
WE zullen je meteen een uitnodiging sturen voor de online Casting voor Griekenland die we deze week last minute organiseren.

Maud

Hallo,

Ik ben geïnteresseerd in deze sollicitatie. Echter zou ik wel graag horen wat het salaris betreft.

Liefs

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt