Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Per direct toppers gezocht voor luxe campings in Europa!

 • Functie Campingmedewerker
 • Locatie Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 2 september 2019 t/m 15 oktober 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1500
Covid-update - Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Top, je leest deze vacature in Italië! Dat is de eerste stap naar een onvergetelijke periode in het buitenland. Als campingmedewerker is geen één dag hetzelfde! Leer daarnaast nieuwe mensen kennen, beleef onvergetelijke avonturen en geef je cv een gigantische boost. Enthousiast? Houden zo! We geven je hier wat meer informatie over wat je kan verwachten van deze vacature in Italië.

Over je nieuwe baan
Als campingmedewerker vertegenwoordig jij één van onze 50 top campings in Europa. Jij komt terecht in een team van 2 tot 6 campingmedewerkers. Kies jij voor de functie van campingmedewerker, dan kies jij voor een leuke en gevarieerde vakantiebaan in het buitenland waarin hard werken en een heerlijk vakantiegevoel elkaar afwisselen! Samen met je nieuwe collega's draag je bij aan een zorgeloze vakantie van onze gasten! Deze zorgeloze vakantie begint met een verzorgde, schone en complete accommodatie. Daarnaast zorg je met al jouw enthousiasme voor een gastvrij ontvangst op de camping. Tijdens de receptie-uren en gastenrondes vertrouwen de gasten op jouw aanwezigheid. Of de gasten nou vragen of opmerkingen hebben, als campingmedewerker met ''the personal touch'' laat jij altijd een fantastische indruk achter! 

Werken in het buitenland
Benieuwd waarom velen kiezen voor vakantiewerk in het buitenland? Dat kun je hier bekijken! Natuurlijk heb je in Italië of Frankrijk schitterend weer, prachtige natuur en een azuurblauwe zee waar je een verfrissende duik kunt nemen. Maar dat is niet alles! Vakantiewerk in Italië of Frankrijk heeft het namelijk allemaal. Je verdient geld onder de zon, werkt samen met leeftijdsgenoten en je beleeft avonturen om nooit meer te vergeten. Je vrije tijd kan je lekker vertoeven rond het meer of aan de zee en je hebt binnen no-time het vakantiegevoel te pakken. Niet te vergeten dat werken in het buitenland natuurlijk ook leuk staat op je CV. Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature in het buitenland en er zal spoedig contact met je worden opgenomen! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een ervaring om nooit te vergeten!

 • Een training voorafgaand aan het vertrek

 • Een accommodatie

 • Bedrijfskleding

Werkzaamheden

 • Het seizoensklaar maken van alle accommodaties tijdens de montage periode

 • Samenwerken met de camping

 • Het beantwoorden van vragen en het afhandelen van eventuele klachten

 • Uitvoeren van receptie-uren en gastenrondes

 • In- en uitchecken van de gasten

 • Verwerken van de administratie

 • Dagelijkse schoonmaak van alle uitgecheckte accommodaties en het compleet houden van de inventaris

 • Het winterklaar maken van alle accommodaties tijdens de demontageperiode

Functie-eisen

 • Zelfstandig maar ook een teamplayer

 • Goede kennis van de Engelse taal

 • Minimaal een MBO-niveau 3 diploma

 • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse en/of Franse taal

 • Ervaring in de dienstverlenende sector

Beschikbaarheid

De gehele periode van 2 september 2019 t/m 15 oktober 2019.

Over bedrijf

Campingjobs Vacanceselect

Campingjobs Vacanceselect

Vacanceselect is sinds 1992 specialist in het verzorgen van luxe camping vakanties. Eerder stonden wij ook wel bekend als Selectcamp, maar vanaf dit seizoen hebben wij alle labels onder één naam; Vacanceselect. Vacanceselect brengt een unieke combinatie van Europese topcampings met de meest uitgebreide faciliteiten, zeer luxe Vacanceselect accommodaties en de persoonlijke benadering die voor Vacanceselect zo kenmerkend is. Met Vacanceselect zijn onze gasten er zeker van dat het hen aan niets ontbreekt. En de kinderen? Die hebben de tijd van hun leven! Selectcamp accommodaties staan op campings die - zonder uitzondering - behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken de vakantie van onze gasten tot een ware belevenis. Daar voegt Selectcamp haar persoonlijke service en een breed aanbod aan luxe accommodaties nog eens aan toe. Kortom: vakantie met Selectcamp, is een vakantie zonder zorgen. De campings zijn speciaal voor onze gasten geselecteerd, de accommodaties staan gereed bij aankomst en de medewerkers van Selectcamp vangen onze gasten op. De kinderen kunnen genieten van een rijk animatie-programma die veelal georganiseerd wordt op de camping. Meer weten? Ga naar www.selectcamp.nl. Elk jaar werven wij circa 200 enthousiaste medewerkers voor onze 3- en 4-sterrencampings in Europa. Ons team werkt vanuit Alkmaar en Hamburg en bestaat uit een enthousiaste team die dagelijks bezig zijn met het selecteren van de leukste en meest gemotiveerde seizoensmedewerkers. Voor de werving nemen wij na jouw sollicitatie telefonisch contact met jou op. Daarin gaan wij kijken wanneer jij langs kan komen voor een sollicitatiegesprek. Ter bevestiging zullen wij de afspraak gegevens naar jou mailen, bij deze mail sturen wij ook een presentatie met meer informatie ter voorbereiding. Tijdens het sollicitatiegesprek gaan we het hebben over jouw motivatie om voor Selectcamp te kiezen, jou als persoon en natuurlijk beantwoorden we alle vragen die jij hebt. Naast ons kantoor in Alkmaar, werkt er vanuit elke regio een operationeel team, bestaande uit een Operational Manager, Regional Assistant en een Maintenance Team, die klaarstaan om jou het hele seizoen te ondersteunen. Een onmisbare groep mensen die elk jaar met veel plezier en enthousiasme voor Selectcamp aan de slag gaat! THE PERSONAL TOUCH... ... Bieden wij niet alleen aan onze gasten, maar ook aan jou als medewerker. Vanaf je sollicitatie tot na de jaarlijkse reünie houden wij vanuit Alkmaar persoonlijk contact met jou. Daarnaast komen onze Regional Assistants regelmatig langs op alle camping voor support en advies. Werken bij Selectcamp betekent kiezen voor een persoonlijk en kleinschalige organisatie, goede begeleiding en een geweldige zomer op een van onze topcampings! Tot snel!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Daphne

Hallo,

Ik zie dat jullie voornamelijk mensen tot begin Oktober nodig hebben. Nu kan ik zelf vanaf 8 september, tot einde seizoen. Heeft dit dan functie voor jullie?

Reactie van werkgever:

Hi Daphne,

Helaas is deze periode te kort om jou richting één van onze campings te sturen. Op dit moment zijn wij alleen nog opzoek naar kandidaten die per direct beschikbaar zijn.

Bedankt voor je interesse!

Groetjes,

Tess

Titia

Hallo, ik woon al 4 jaar in Frankrijk en sinds september in Belvès, Dordogne. Hebben jullie iets hier in de buurt?

Reactie van werkgever:

Hoi Titia,

Helaas hebben wij op dit moment geen vacatures in Frankrijk.

Groet,

Tess

Sammy-Jo

Hallo!
Zijn jullie nog zoekende?
Ik ben erg geïnteresseerd, ik ben direct beschikbaar en zou heel graag deze ervaring willen meepakken voor deze zomer! Hopelijk hoor ik iets van jullie,
Met vriendelijke groet,
Sammy

Reactie van werkgever:

Hi Sammy,

Ik zag dat je ook al een sollicitatie had geplaatst voor deze vacature. Ik heb je een berichtje terug gestuurd over wat wij op dit moment nog beschikbaar hebben. Heb je deze gehad?

Groet,

Tess

Daphne

Ik ben geintereseerd in deze vacature maar vraag me af of er een leeftijdsgrens is. Daarnaast reis ik met mijn partner die Italiaans is. Is er voir hem ook werk mogelijk? Wij zijn beschikbaar vanaf medio september.

Reactie van werkgever:

Hi Daphne,

Bedankt voor je berichtje! Voor al onze vacatures is er geen leeftijdsgrens. Het is voor jouw Italiaanse vriend ook mogelijk om bij ons aan de slag te gaan. Dit is dan wel alleen mogelijk in Italië.

Je geeft aan dat jullie vanaf september beschikbaar zijn. Helaas loopt het seizoen bij ons dan al bijna op zijn einde. Het is vanaf deze periode niet mogelijk om jullie in dienst te nemen. Mochten jullie eerder beschikbaar zijn dan zijn er eventueel wel mogelijkheden.

Groetjes,

Tess

Isabel

Is het misschien mogelijk om van 12 juni t/m eind augustus te werken?

Groetjes,

Isabel

Reactie van werkgever:

Hoi Isabel,

Helaas is deze periode op dit moment niet meer mogelijk. Wij zijn op dit moment vooral opzoek naar kandidaten die tot het einde van het seizoen voor ons aan de slag kunnen (eind september/begin oktober).
Mocht dit voor jou alsnog mogelijk zijn dan verneem ik dat natuurlijk graag!

Groet,

Tess

Gerelateerde artikelen