Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

TUI zoekt enthousiaste Kids Club Hosts in Europa!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Wil jij onder de zon werken voor TUI? Gaaf! Wonen en werken in het buitenland is een te gekke ervaring die enorm goed staat op jouw cv en je leert veel leuke nieuwe mensen kennen. Kijk snel of jij de topper bent die wij zoeken en lees snel deze vacature in het buitenland!

Werken in het buitenland
Wanneer jij gaat wonen en werken in het buitenland voelt het alsof de wereld aan jouw voeten ligt. Dit is namelijk een ervaring die jij nooit meer zult vergeten! Je zal enorm veel nieuwe vrienden maken, genieten van de stralende zon en natuurlijk toffe werkervaring opdoen. Jij staat er niet alleen voor. Samen met jouw nieuwe, gezellige en internationale collega’s hebben jullie de taak om kids de tijd van hun leven te bezorgen.

Over jouw nieuwe baan als Kids Club Host
Leuke dansjes, knutselen, optreden. Jij bent van alle markten thuis en doet dit vol plezier! De kidsclub van TUI is een hele happening voor kinderen en zij kijken altijd uit naar alle toffe activiteiten. Het is jouw uitdaging om dit zo stralend en feestelijk mogelijk aan te pakken. Jouw creativiteit komt hierbij goed van pas. Samen met jouw nieuwe collega’s zorgen jullie ervoor dat deze kids een vakantie hebben om nooit meer te vergeten! 

Naast deze toffe baan in het buitenland, krijg jij natuurlijk ook tijd om de omgeving te ontdekken. Samen met jouw nieuwe collega’s kun jij allerlei leuke dingen activiteiten ondernemen. Van een frisse ochtendduik tot laat in de avond stappen, het kan allemaal! De zomer wordt jouw tijd om alles uit de kast te halen. Oftewel, een unieke kans om te genieten van het land en om jouw cv een boost te geven!

Doordat TUI een grote reisorganisatie is zijn er veel verschillende plekken waar jij aan de slag kunt. Dit wordt later in het sollicitatieproces met jou besproken. Welk land staat bovenaan jouw bucketlist om te gaan wonen en werken?

Pak deze unieke kans met beide handen aan en solliciteer via deze link!

Let op! Vragen, cv's en sollicitaties dienen in het Engels opgesteld te worden bij deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een competitief salaris en extra voordelen

 • Tijdens de maanden waarin het hotel geopend is, zijn dagelijkse maaltijden en niet-alcoholische dranken inbegrepen

 • Een particuliere ziektekostenverzekering en de kosten voor visa, werkvergunning, EHBO training en een strafbladcontrole zijn inbegrepen

 • Wij regelen retourvluchten, accommodatie (een individuele slaapkamer wordt gegarandeerd), een opleiding en een uniform

 • Je kan gebruik maken van onze gratis wereldwijde leerprogramma´s, taal en online cursussen

 • Voldoende en uitstekende carrièremogelijkheden

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je benut je creativiteit om ervoor te zorgen dat kinderen van elke leeftijd leuke en plezierige momenten beleven in de Kids Club

 • Je benut je vaardigheden, ervaring en aanwezige hulpmiddelen om te garanderen dat de veiligheidsnormen binnen de Kids Club gegarandeerd zijn en nageleefd worden

 • Je ondersteunt zowel overdag als ook ´s avonds andere team activiteiten, zoals optredens van de mascottes en dansfeestjes

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt relevante ervaring in het werken met/toezicht houden op kinderen

 • Je bent een oprecht hulpvaardig en toegewijd persoon op het gebied van service en kinderopvang

 • Je bent creatief ingesteld, zit boordevol leuke ideeën en maakt moeiteloos deel uit van een team

 • Je bent volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken

 • Je spreekt vloeiend Engels – de kennis van andere talen is een pluspunt

Beschikbaarheid

De gehele periode van mei 2021 t/m oktober 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 1 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor actuele informatie over het virus?

Yobbers heeft een speciaal team samengesteld dat de situatie omtrent het coronavirus en werken in het buitenland nauwlettend in de gaten houdt. Al deze informatie updaten zij regelmatig in onze blog over corona, waar je per land de meest recente richtlijnen kunt lezen. Uiteraard zijn wij geen vervanging van het RIVM.

De site van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft speciaal een vragen en antwoorden site waar veel vragen omtrent COVID-19 worden beantwoordt. Ben je al aan het werk in het buitenland? Bekijk dan ook de officiële sites van de overheid van het land waar jij woont en werkt en de site van het WHO (World Health Organization) en volg hun advies op.

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Nora

Hi,

Ik heb op dit moment een tussenjaar en dit werk lijkt me heel leuk om te doen de aankomende periode. Echter begin ik eind augustus weer met mijn studie. Is het mogelijk om korter dan 6 maanden te komen maar dan bijvoorbeeld 4 maanden of 4 1/2?

MVG, Nora

Reactie van werkgever:

Hi Nora,

Bedankt voor je vraag.
Het is mogelijk om in de zomerperiode te werken (3 maanden), daarvoor moet je beschikbaar zijn vanaf juni.

MVG,
Joëlle

Susan

Hallo,

I.v.m. het afronden van mijn opleiding zou ik pas in juli kunnen starten met werken in het buitenland. Is het ook mogelijk om te solliciteren als ik 3 maanden beschikbaar ben?

Groetjes,

Susan

Reactie van werkgever:

Hi Susan,

Bedankt voor je vraag. Je kan tijdens de zomer periode werken (3 maanden), daarvoor moet je vanaf juni beschikbaar zijn.

MVG,
Joëlle

Stefanie

Hoi!
Ik vroeg me af of dit alleen voor in Europa is of ook voor andere bestemmingen buiten Europa.

Met vriendelijke groet,
Stefanie

Reactie van werkgever:

Hallo Stefanie,
Onze nieuwe collega’s gaan voornamelijk naar een van onze populairste bestemmingen in Europa of niet ver van Europa: Marokko, Turkije, Kaapverdië en Tunesië.

MVG,
Joëlle

Naomi

Hi,

Als kleuterjuf lijkt me deze job super om te doen! Is er een Kids Club in Valencia?

Groetjes

Reactie van werkgever:

Hallo Naomi,
Bedankt voor je interesse in TUI.
Om bij ons te werken, vragen we een zekere flexibiliteit in verband met de bestemming. Helaas kunnen we niet garanderen naar waar je zal gaan.
Als je echt alleen in een specifiek land/stad wil werken, kan je onze lokale vacatures bekijken op onze career-pagina.
Mvg,
Joëlle

Kerckhofs

Halo, wat zou het salaris zijn?

Mvg

Reactie van werkgever:

Hallo,
Als je voor het virtuele sollicitatiegesprek uitgenodigd wordt, zal alles uitgelegd worden (het salaris, het verblijf, de opleiding…).

MVG,

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen