Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

TUI zoekt enthousiaste Kids Club Hosts in Europa!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Spanje, Portugal, Griekenland, Cyprus en Italië
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Wil jij onder de zon werken voor TUI? Gaaf! Wonen en werken in het buitenland is een te gekke ervaring die enorm goed staat op jouw cv en je leert veel leuke nieuwe mensen kennen. Kijk snel of jij de topper bent die wij zoeken en lees snel deze vacature in het buitenland!

Werken in het buitenland
Wanneer jij gaat wonen en werken in het buitenland voelt het alsof de wereld aan jouw voeten ligt. Dit is namelijk een ervaring die jij nooit meer zult vergeten! Je zal enorm veel nieuwe vrienden maken, genieten van de stralende zon en natuurlijk toffe werkervaring opdoen. Jij staat er niet alleen voor. Samen met jouw nieuwe, gezellige en internationale collega’s hebben jullie de taak om kids de tijd van hun leven te bezorgen.

Over jouw nieuwe baan als Kids Club Host
Leuke dansjes, knutselen, optreden. Jij bent van alle markten thuis en doet dit vol plezier! De kidsclub van TUI is een hele happening voor kinderen en zij kijken altijd uit naar alle toffe activiteiten. Het is jouw uitdaging om dit zo stralend en feestelijk mogelijk aan te pakken. Jouw creativiteit komt hierbij goed van pas. Samen met jouw nieuwe collega’s zorgen jullie ervoor dat deze kids een vakantie hebben om nooit meer te vergeten! 

Naast deze toffe baan in het buitenland, krijg jij natuurlijk ook tijd om de omgeving te ontdekken. Samen met jouw nieuwe collega’s kun jij allerlei leuke dingen activiteiten ondernemen. Van een frisse ochtendduik tot laat in de avond stappen, het kan allemaal! De zomer wordt jouw tijd om alles uit de kast te halen. Oftewel, een unieke kans om te genieten van het land en om jouw cv een boost te geven!

Doordat TUI een grote reisorganisatie is zijn er veel verschillende plekken waar jij aan de slag kunt. Dit wordt later in het sollicitatieproces met jou besproken. Welk land staat bovenaan jouw bucketlist om te gaan wonen en werken?

Pak deze unieke kans met beide handen aan en solliciteer via deze link!

Let op! Vragen, cv's en sollicitaties dienen in het Engels opgesteld te worden bij deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een competitief salaris en extra voordelen

 • Tijdens de maanden waarin het hotel geopend is, zijn dagelijkse maaltijden en niet-alcoholische dranken inbegrepen

 • Een particuliere ziektekostenverzekering en de kosten voor visa, werkvergunning, EHBO training en een strafbladcontrole zijn inbegrepen

 • Wij regelen retourvluchten, accommodatie (een individuele slaapkamer wordt gegarandeerd), een opleiding en een uniform

 • Je kan gebruik maken van onze gratis wereldwijde leerprogramma´s, taal en online cursussen

 • Voldoende en uitstekende carrièremogelijkheden

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je benut je creativiteit om ervoor te zorgen dat kinderen van elke leeftijd leuke en plezierige momenten beleven in de Kids Club

 • Je benut je vaardigheden, ervaring en aanwezige hulpmiddelen om te garanderen dat de veiligheidsnormen binnen de Kids Club gegarandeerd zijn en nageleefd worden

 • Je ondersteunt zowel overdag als ook ´s avonds andere team activiteiten, zoals optredens van de mascottes en dansfeestjes

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt relevante ervaring in het werken met/toezicht houden op kinderen

 • Je bent een oprecht hulpvaardig en toegewijd persoon op het gebied van service en kinderopvang

 • Je bent creatief ingesteld, zit boordevol leuke ideeën en maakt moeiteloos deel uit van een team

 • Je bent volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken

 • Je spreekt vloeiend Engels – de kennis van andere talen is een pluspunt

Beschikbaarheid

De gehele periode van augustus 2021 t/m oktober 2021.

Over bedrijf

TUI Musement

TUI Musement

TUI is the world’s leading tourism group. The broad portfolio gathered under the Group umbrella consists of strong tour operators, 1,600 travel agencies and leading online portals, five airlines with around 150 aircraft, over 400 hotels, 17 cruise liners and many incoming agencies in all major holiday destinations around the globe. It covers the entire tourism value chain under one roof. This integrated offering enables us to provide our 27 million customers with an unmatched holiday experience in 180 regions.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Maaike

Beste, waar in Portugalis de tewerkstelling?

Romy

Hoi, k heb paar dagen terug gesolliciteerd maar geen reactie gekregen weet u hoevallig hoelang het ong. Duurt voordat je reactie krijgt?
M.v.g ro.

Reactie van werkgever:

Dear Romy,
thank you for your application and your interest.
You should have received a reply by now and apologies for the delay.

Kind regards
TUI Candidate Experience Team

Alparslan Akcan

Hey ik had tijdje geleden gesolliciteerd maar ik krijg de geen antwoordt ik ben wel beschikbaar vanaf juni is dat mogelijk of maak ik kans ?

Reactie van werkgever:

Hi Akcan,

Bedankt voor je interesse in TUI. Hoe heb je gesolliciteerd?
Je kan via de link in de vacature solliciteren.

Mvg,
Joëlle

Nora

Hi,

Ik heb op dit moment een tussenjaar en dit werk lijkt me heel leuk om te doen de aankomende periode. Echter begin ik eind augustus weer met mijn studie. Is het mogelijk om korter dan 6 maanden te komen maar dan bijvoorbeeld 4 maanden of 4 1/2?

MVG, Nora

Reactie van werkgever:

Hi Nora,

Bedankt voor je vraag.
Het is mogelijk om in de zomerperiode te werken (3 maanden), daarvoor moet je beschikbaar zijn vanaf juni.

MVG,
Joëlle

Susan

Hallo,

I.v.m. het afronden van mijn opleiding zou ik pas in juli kunnen starten met werken in het buitenland. Is het ook mogelijk om te solliciteren als ik 3 maanden beschikbaar ben?

Groetjes,

Susan

Reactie van werkgever:

Hi Susan,

Bedankt voor je vraag. Je kan tijdens de zomer periode werken (3 maanden), daarvoor moet je vanaf juni beschikbaar zijn.

MVG,
Joëlle

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen