Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Word teamleider animatie op een zonnige locatie in Europa!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Hotel, Management en Animatie
 • Bruto maandsalaris €800 - €1400
Covid-update - Spanje, Griekenland, Malta, Cyprus en Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een geel reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in bijvoorbeeld Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Laat het koude Nederland achter je! En ga werken als teamleider op een zonnige locatie in Europa. Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, vol plezier! Ga daarnaast op ontdekkingsreis naar het mooiste strand, leer nieuwe mensen kennen en geef jouw cv een boost. Zorg dat je niet te laat bent!

Wat ga je gaat doen?
Dit is jouw ticket naar een awesome 2020! Als teamleider entertainment fungeer je als aanspreekpunt en word je verantwoordelijk voor het animatieprogramma. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en vervuld een voorbeeldrol voor entertainers. Je creëert dan ook een fijne sfeer en maakt regelmatig een praatje met de hotelgasten. Met jouw enthousiasme weet je eventuele onverwachte situaties op een juiste manier op te lossen. In vakantiesferen ga je een fantastische tijd tegemoet!

Werken in het buitenland
Je werkt hier natuurlijk niet alleen aan je banksaldo, maar ook aan je tintje. Genieten van het schitterende weer op het strand is hier dan ook niet weg te denken. In je vrije tijd kan je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het heerlijke klimaat. Daarnaast is dit jouw kans om jezelf verder te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. Je leert nieuwe mensen kennen, je staat volledig op eigen benen en je maakt in een andere cultuur kennis met de gewoonten, gebruiken, normen en waarden. Hierdoor staat het ook erg goed op je cv en is het een mooie stap richting je toekomstige carrière! Enthousiast? Mis dit avontuur dan niet en solliciteer op deze vacature in het buitenland! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Gratis accommodatie (volpension)

 • Sociale zekerheid

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Vliegticket vergoeding aan einde van contract afhankelijk van hotel

Werkzaamheden

 • Je geeft leiding aan een team van entertainers

 • Je maakt een praatje met de gasten

 • Je communiceert met de areamanager en de hoteldirectie

Functie-eisen

 • Je bent enthousiast!

 • Je hebt relevante werkervaring

 • Je bent een teamplayer, en je kunt goed organiseren

 • Je bent representatief en hebt een open minded mentality

 • Je spreekt goed Engels en een extra taal (Duits, Frans en/of Spaans)

Beschikbaarheid

Minimaal 4 maanden tussen 1 juli 2020 en 31 oktober 2020.

Over bedrijf

Ten Travel

Ten Travel

Ten Travel is de organisatie voor iedereen op zoek naar een betaalde baan in Europa.Wij werven en selecteren toeristisch personeel voor opdrachtgevers in Spanje, de Canarische eilanden, Griekenland, Cyprus en Italie.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Ella

Hoi!
Ik vroeg me af wat de begindatum zou zijn ivm met het Coronavirus? Ik ben momenteel al in Spanje dus qua reizen zou het geen probleem moeten zijn.

Groetjes Ella

Maxime

Hi,

Ik kan niet solliciteren aangezien in t/m augustus (in overleg wel langer) beschikbaar ben. Is er alsnog een mogelijkheid om deze functie te vervullen?
De functie spreekt mij namelijk erg aan en ik denk dat ik verder wel in aanmerking kom voor deze functie.

Hoor het graag! :)

Reactie van werkgever:

Hoi Maxime, ja we hebben nog een aantal functies openstaan, dus je kunt nog solliciteren. De bootcamps beginnen in Maart, dus het is wel verstandig dit dan zsm te doen. Daarnaast is het wel van groot belang dat je het gehele seizoen beschikbaar bent.

Ludo

Wat word beschouwd als relevante werkervaring? Is dat animatie of leidinggevende? Want zou je als supermarktleidinggevende in aanmerking komen?

Reactie van werkgever:

Hoi Ludo, Je zal in dit geval wel in aanmerking komen voor een animatie baan , maar niet meteen als leidinggevende. Om als teamchef aan de slag dien je eerst een seizoen zelf als animatiemedewerker te hebben gewerkt, zodat je alle ins en outs van het animatie vak begrijpt. Daarna kun je wel doorgroeien naar een functie als teamchef.

Roos

Hi,

Is er ook een mogelijkheid om begin Juni te starten?

Groetjes Roos

Reactie van werkgever:

Hoi Roos, Ja dat is absoluut mogelijk vanaf begin Juni hebben we nog op veel verschillende bestemmingen in Spanje , Griekenland en andere zonnige bestemmingen mogelijkheden om te starten. We zien je sollicitatie daarom met plezier tegemoet,

Gerelateerde artikelen