Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Word teamleider animatie op een zonnige locatie in Europa!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Hotel, Management en Animatie
 • Bruto maandsalaris €800 - €1400

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Laat het koude Nederland achter je! En ga werken als teamleider op een zonnige locatie in Europa. Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, vol plezier! Ga daarnaast op ontdekkingsreis naar het mooiste strand, leer nieuwe mensen kennen en geef jouw cv een boost. Zorg dat je niet te laat bent!

Wat ga je gaat doen?
Dit is jouw ticket naar een awesome 2020! Als teamleider entertainment fungeer je als aanspreekpunt en word je verantwoordelijk voor het animatieprogramma. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en vervuld een voorbeeldrol voor entertainers. Je creëert dan ook een fijne sfeer en maakt regelmatig een praatje met de hotelgasten. Met jouw enthousiasme weet je eventuele onverwachte situaties op een juiste manier op te lossen. In vakantiesferen ga je een fantastische tijd tegemoet!

Werken in het buitenland
Je werkt hier natuurlijk niet alleen aan je banksaldo, maar ook aan je tintje. Genieten van het schitterende weer op het strand is hier dan ook niet weg te denken. In je vrije tijd kan je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het heerlijke klimaat. Daarnaast is dit jouw kans om jezelf verder te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. Je leert nieuwe mensen kennen, je staat volledig op eigen benen en je maakt in een andere cultuur kennis met de gewoonten, gebruiken, normen en waarden. Hierdoor staat het ook erg goed op je cv en is het een mooie stap richting je toekomstige carrière! Enthousiast? Mis dit avontuur dan niet en solliciteer op deze vacature in het buitenland! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Gratis accommodatie (volpension)

 • Sociale zekerheid

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Vliegticket vergoeding aan einde van contract afhankelijk van hotel

Werkzaamheden

 • Je geeft leiding aan een team van entertainers

 • Je maakt een praatje met de gasten

 • Je communiceert met de areamanager en de hoteldirectie

Functie-eisen

 • Je bent enthousiast!

 • Je hebt relevante werkervaring

 • Je bent een teamplayer, en je kunt goed organiseren

 • Je bent representatief en hebt een open minded mentality

 • Je spreekt goed Engels en een extra taal (Duits, Frans en/of Spaans)

Beschikbaarheid

Minimaal 4 maanden tussen 1 juli 2020 en 31 oktober 2020.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Ella

Hoi!
Ik vroeg me af wat de begindatum zou zijn ivm met het Coronavirus? Ik ben momenteel al in Spanje dus qua reizen zou het geen probleem moeten zijn.

Groetjes Ella

Maxime

Hi,

Ik kan niet solliciteren aangezien in t/m augustus (in overleg wel langer) beschikbaar ben. Is er alsnog een mogelijkheid om deze functie te vervullen?
De functie spreekt mij namelijk erg aan en ik denk dat ik verder wel in aanmerking kom voor deze functie.

Hoor het graag! :)

Reactie van werkgever:

Hoi Maxime, ja we hebben nog een aantal functies openstaan, dus je kunt nog solliciteren. De bootcamps beginnen in Maart, dus het is wel verstandig dit dan zsm te doen. Daarnaast is het wel van groot belang dat je het gehele seizoen beschikbaar bent.

Ludo

Wat word beschouwd als relevante werkervaring? Is dat animatie of leidinggevende? Want zou je als supermarktleidinggevende in aanmerking komen?

Reactie van werkgever:

Hoi Ludo, Je zal in dit geval wel in aanmerking komen voor een animatie baan , maar niet meteen als leidinggevende. Om als teamchef aan de slag dien je eerst een seizoen zelf als animatiemedewerker te hebben gewerkt, zodat je alle ins en outs van het animatie vak begrijpt. Daarna kun je wel doorgroeien naar een functie als teamchef.

Roos

Hi,

Is er ook een mogelijkheid om begin Juni te starten?

Groetjes Roos

Reactie van werkgever:

Hoi Roos, Ja dat is absoluut mogelijk vanaf begin Juni hebben we nog op veel verschillende bestemmingen in Spanje , Griekenland en andere zonnige bestemmingen mogelijkheden om te starten. We zien je sollicitatie daarom met plezier tegemoet,

Gerelateerde artikelen