Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

TUI Magic Life zoekt Fitness Trainers voor zonnige locaties!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Sport
 • Bruto maandsalaris €1000
Covid-update - Turkije, Egypte, Griekenland, Spanje, Tunesië en Italië
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
Voor Griekenland geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland naar Griekenland voor noodzakelijke doeleinden (zoals werken in Griekenland) gerust kunt reizen, mits je een negatieve PCR test hebt met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Griekenland niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Werken onder de zon!
Ben jij een gekwalificeerd Fitness Trainer en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Word dan Fitness Trainer op een zonnige locatie, maak gasten blij en ga een geweldige tijd tegemoet! Lees snel verder wat werken in het buitenland voor jou kan betekenen.

Even voorstellen
Je gaat werken voor TUI Magic Life, onderdeel van de TUI group. Dat is werelds grootste bedrijf in de toeristische sector. Dan zit je goed! Het bedrijf is beroemd om de magische vakantiemomenten die het bezorgt aan vakantiegasten op 16 verschillende locaties. Daarnaast staat het bekend om de hoogwaardige kwaliteit die geleverd wordt, al 25 jaar lang! Jouw nieuwe werkgever zorgt voor accommodatie, maaltijden, vluchten en verzekeringen. Go for it!

Je functie
Jij als fitness entertainer bent verantwoordelijk voor het leveren van boks trainingen en lessen aan de gasten voor zowel de beginners als de gevorderden en kunt daarnaast goed adviezen geven. Jij bent verantwoordelijk voor het gebruik van het materiaal in de sportschool en het verstrekken van professionele informatie aan de gasten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en de kwaliteit van het fitnessapparatuur (dit controleer jij dagelijks). Ook houd je de fitnessruimte hygiënisch. Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij gezond bent, sterk bent en een goede conditie hebt!

Een kijkje buiten de Nederlandse grenzen
Sta jij te popelen om de wereld te ontdekken? Dan is dit een kans die je niet mag missen. Werken in het buitenland zal jou zou veel moois geven. Waag de sprong in het diepe, beleef te gekke avonturen met je collega's en verbreed je horizon. De wereld ligt aan je voeten! 

Let op! Vragen, cv's en sollicitaties dienen in het Engels opgesteld te worden bij deze vacature in het buitenland.
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Vlucht

 • Accommodatie

 • Maaltijden

 • Sociale verzekering

 • Een onvergetelijke tijd

 • Zonzekerheid!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het gebruik van materiaal in de sportschool

 • Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van professionele informatie aan de gasten

 • Je geeft trainingen en lessen aan de gasten voor zowel beginners als de gevorderden (ervaring op het gebied van fitness is daarbij een must)

 • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten tijdens hun programma, evenals de kwaliteitsapparatuur in het algemeen

 • Dagelijks controleer jij de kwaliteit van de fitnessapparaten en houdt jij ze hygiënisch (kennis en vaardigheden op dit gebied is een vereiste

 • Je kunt goed adviezen geven van gasten en hebt hier ervaring in

 • Tijdens het avondprogramma (zoals feesten en live-muziek) is het belangrijk dat jij je mengt tussen de gasten, praat en danst met de gasten en onderdeel uitmaakt van de shows

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een gekwalificeerd Fitness Trainer en kunt advies geven over persoonlijke training en over de fitnessapparaten die in gebruik zijn

 • Je hebt ervaring met boxing-fitness of bent gemotiveerd om hiervoor getraind te worden

 • Je bent in staat om begeleiding te geven in de sportschool/fitnesscentrum voor beginners en gevorderden

 • Je bent enthousiast om een hoge kwaliteit te leveren aan de klanten in vakantieresorts

 • Je bent gepassioneerd in het vermaken van onze gasten in de avond met verschillende taken

 • Je hebt een goede conditie, bent sterk, bent gezond en hebt geen problemen om in hoge temperaturen te werken

 • Je spreekt Engels

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen 1 april 2020 en 31 oktober 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jasmijn

Hello,

I really want to apply for the Job for the location Turkey. I have my fitness A certificate and also a MBO level 4 sport & movement diploma.

Is it possible to choose a specific location (in this case turkey)? And if it is for 3 months which months would this be?

Ilse

Hello,

The job described above sounds really good!
Just wondering, what kind of Fitness Qualification is needed? Would a certificate of Achievement from ABC Awards in Personal Fitness Trainer be sufficient?

Also, we are looking to go as a couple, and are available from mid April, would that be a possibility? We do not both have to be Fitness Intructors, as I saw there are loads of position offered by TUI but working at the same location will be a must.

We both are working in Hospitality for quite some time and are willing to do several jobs.

Kind regards,
Ilse

Bas

Beste,
Ik ben geïnteresseerd in bovenstaande functie.
Ik was extreem sportief maar door gezondsheidsproblemen ben ik (tijdelijk) volledig afgekeurd.
Ik sport nog wel minimaal 4x pw. Mijn lichaam is gebaat bij hogere temperaturen waardoor mijn klachten aanzienlijk afnemen.
Is het ook alleen mogelijk om alleen de functie van fitness instructeur uit te oefenen en mij vrij te waren van de activiteiten in de avond om te herstellen.
Salaris is voor mij ondergeschikt maar wil graag weer genieten van het helpen /begeleiden van mensen in de fitness en de warmte van de zon met als gevolg minder klachten.
Ik ben evt bereid onder het mom van no cure no pay te werken.
Mvg,
Bas

Reactie van werkgever:

Hi Bas ,
Our fitness instructors in the evening are with the guests and having contact with them .
Thank you for your email .

Gerelateerde artikelen